User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Çerkezköy Minibüs ve Taksi Hattı

Mesut-RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Çerkezköy Minibüs ve Taksi Hattı

Merhaba, bir tanıdığim Çerkezköy'den minibüs ve taksi hattı ayırdı bizim için, yatırım amaçlı para bağlamak ne denli mantıklı ? Bölgeyi bilmiyoruz.Minibüs yeni bir hat muhtemelen istanbul yönüne çalışacak, 40 minibüsten oluşacak deniyor.taksi ise duraksız.

Bölgeyi ve işi bilen varsa danışmak isterim.
    It is better to travel well than to arrive.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şurası burası orası değerlenmez boşver diyenler genelde hep pişman oldular.minibüs hattı daha hızlı değerlenebilir

ersandeniz
    Misafir
    Çorluluyum, şu sıralar uzaktayım ama Çerkezköy yoğun göç alan sanayinin yoğun olduğu bir yer, nüfus çok hızlı artıyor/artacak, İstanbuldaki bir çok firma fabrikasını bölgeye taşıdı/taşıyor. Tekirdağ Büyükşehir belediyesi olduğu için ulaşımı genelde büyükşehir koordine ediyor. İstanbul'a Metro Turizm filan çalışıyordu 2009 yılında, şu anki durumu bilmiyorum. İstanbul yönü çok olası gelmedi, tekirdağ içi olacağını düşünüyorum
    Minibüs hattı normal şartlarda iyi bir yatırım olabilir ama, Çorludaki minibüsçülerin taşıma hakları alınmıştı, mahkemelik filan oldular senelerdir uğraşıyorlar, aynı şeyin Çerkezköyde olmaması için iyi araştırın.
    Hayırlı olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben çerkezköy'de oturuyorum yardımcı olmaya çalışayım.taksi burda pek tercih edilmez genelde kısa mesafe olduğu için pek parada kazandırmaz.minibüs hattı daha mantıklı ama istanbul - çerkezköy olacağını pek sanmıyorum.gerçi çok kişi var istanbul çorlu - çerkezköy yapıyor.kayınpederim de minibüs hattı vardı hala mahkemelik sorun çözülmedi.potansiyeli olan bir bölge sürekli fabrikalar geliyor.kale kilit fabrikasını buraya taşıyor.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tayyip amacına ulaşırsa istanbulu boşaltıp silivri çorlu çerkez hattına taşıyacak ileriye dönük yatırım olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende çerkezköyde oturuyorum. 5 yıl önce alınan arsalar neredeyse iki katına satılıyor şuan. Nüfus hızla artıyor ve artmaya devam edecek. Taksi burada mantıklı değil kısa vadede fakat minibüs hattı mantıklı. Göç aldıkça çevreler doluyor taşımacılık sektörü geniş alanlara yayılıyor. Sizin dediğiniz hat ambardere tarafına mı ?

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tayyip amacına ulaşırsa istanbulu boşaltıp silivri çorlu çerkez hattına taşıyacak ileriye dönük yatırım olabilir
    Insallah ulasamaz suan silivri kumburgaz tarafi istanbulun kalabaligindan gurultusunden ve kirliliginden nasibini almamis istanbulun en guzel yerlerinden biri. Insallah burayida istanbula cevirmez...

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolmuş taksi bunlar herzaman değerlenmiştir, değerlenmeyede devam edecektir. Taksi biraz daha yavaş değerlenir belli nufüsun altında ve tarifesi müşterinin canını yakıyorsa. Dolmuş otobüs kesin ihtiyaç her yer için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)