Öncelikle neyle geleceğinizi bilmiyodum diye bi durum yok. Biletimizi aldığımızı söylemiştim. Sen kaçta inersiniz diye sordun ben de muavine sorup sana söyledim. Sen de tamam ben sizi karşılarım demiştin. Evet taksilerimiz var taksiciliği iyi biliriz. Ordaki problem taksiyle gelmemiz ya da taksi parası değil. Hani diyosun ya sizi özel arabamla bıraktırdım diye. Benim de onu söylemeye hakkım var o zaman.
Ağırlamışlar diyosun. Oldu olacak o kadar saat yol çektikten sonra kapıda bekletselerdi. Biz expertize gittik adamlar bana aynen bi önceki mesajdaki gibi bilgi verdi. Kusura bakma da test sonucuna göre almayacaktım da neye göre alacaktım arabayı? Geliş gidiş parası muhabbetini ben yapmışımdır. Babam böyle bişey demez zaten. Ayrıca olacak tabi ben kendi paramla alıyorum arabayı. Ramazan günü oruçlu oruçlu bizi oralara kadar yordunuz. Zorla da olsa expertiz parasını verdin yani lütfettin. Kötü ayrılmama olayına gelecek olursak; yanımda babam var onun yanında 3 kuruş için kimseyle hır gür çıkaracak değilim.
Forumdaş koruma olayına gelince; Zaten bunu 1-2 arkadaşımla paylaştım, Konu açmaya niyetlenmiştim fakat araba satıldı. Mide bulandırmaya gerek yoktu. Yani sonuçta alan adam bunu gösterip bilerek almıstır. Ona uymustur araba bana uymadı bu kadar basit.
Her şey açık. Yok başkasına satmama izin verdiğiniz için siz de ortaksınız vs. Böyle kelime oyunlarına gerek yok. Herşey ortada.
+ 1 parça değil
expertiz arka çamurluk ve tavanda boya yok. Kaput ve sağkapı değişmiş şeklindeydi. Siz olsanız napardınız?