User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
74 sonuçtan 58 ile 74 arası

Konu: İzmire araba almaya gittik kandırıldık ASTRA GTC 09 DR 219

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle neyle geleceğinizi bilmiyodum diye bi durum yok. Biletimizi aldığımızı söylemiştim. Sen kaçta inersiniz diye sordun ben de muavine sorup sana söyledim. Sen de tamam ben sizi karşılarım demiştin. Evet taksilerimiz var taksiciliği iyi biliriz. Ordaki problem taksiyle gelmemiz ya da taksi parası değil. Hani diyosun ya sizi özel arabamla bıraktırdım diye. Benim de onu söylemeye hakkım var o zaman.
    Ağırlamışlar diyosun. Oldu olacak o kadar saat yol çektikten sonra kapıda bekletselerdi. Biz expertize gittik adamlar bana aynen bi önceki mesajdaki gibi bilgi verdi. Kusura bakma da test sonucuna göre almayacaktım da neye göre alacaktım arabayı? Geliş gidiş parası muhabbetini ben yapmışımdır. Babam böyle bişey demez zaten. Ayrıca olacak tabi ben kendi paramla alıyorum arabayı. Ramazan günü oruçlu oruçlu bizi oralara kadar yordunuz. Zorla da olsa expertiz parasını verdin yani lütfettin. Kötü ayrılmama olayına gelecek olursak; yanımda babam var onun yanında 3 kuruş için kimseyle hır gür çıkaracak değilim.

Forumdaş koruma olayına gelince; Zaten bunu 1-2 arkadaşımla paylaştım, Konu açmaya niyetlenmiştim fakat araba satıldı. Mide bulandırmaya gerek yoktu. Yani sonuçta alan adam bunu gösterip bilerek almıstır. Ona uymustur araba bana uymadı bu kadar basit.

Her şey açık. Yok başkasına satmama izin verdiğiniz için siz de ortaksınız vs. Böyle kelime oyunlarına gerek yok. Herşey ortada.

Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 parça boyalı olan 2004 model araba 3 parça boyalı cıktı dıye mı bu yazılar yapmayın yahu
    ıkramıda olmus

bende aracımı satarken belırttıgımden 1 parca fazla boyası cıktı mahcup oldum gereklı ındırımı yapıp verdım

ha alıcı alır almaz o ayrı ama arac duz gıdıyorsa mekanıkte sıkıntı yoksa varsın komple boyalı olsun ne cıkar kı buna

bu arada astra ıcın gecmıs olsun keske gelmeden bı konu acaydınız ıllakı bırımız yardımcı olmaya calısırdık
    + 1 parça değil
    expertiz arka çamurluk ve tavanda boya yok. Kaput ve sağkapı değişmiş şeklindeydi. Siz olsanız napardınız?

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgty06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

+ 1 parça değil
    expertiz arka çamurluk ve tavanda boya yok. Kaput ve sağkapı değişmiş şeklindeydi. Siz olsanız napardınız?
    biz öyle bi arabaya gittik ki kardesım eskisehire araba sahıbı bıze kendıne zorla kahvaltı ısmarlattı
    aracta dedıgının dısında hersey cıktı
    sonra ıyı barı gelmıs gezmıs oldunuz dedı cektı gıttı

senın karsılastıgın durumda magdur olmamıssın en azından bizim gibi

he bı naptık arac sahıbı oldukca yaslı oldugu ıcın efendılıgımızı koruduk dedemız yasındayıdı neredeyse
    otobus bıletımızı aldık gerı donduk
    olabılıyor boyle seyler ıcıne sınmez ıse almazsın ıkramda yapılmıs
    alıp almamak sana kalmıs bır ıs demekkı ıcıne sınmemıs

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgty06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz araca değişen parçaları bilmeden mi müşteri oldunuz, yani telefonda ya da ilanda size kapının değişik olduğu söylenmedi mi ?

Parça boya farklı olayını ben de yaşadım, bazı yerler farklı yorum yapabiliyor. En güzeli makina ile bakmak.

Kaldı ki araç aynı yere 2 defa expertize gitmiş ikisinde de kaput için ayrı yorum yapılmış.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cağataycım zaten son mesajındada beni doğruluyorsun haklı çıktığım için memnunum. Gelmişsin, ağırlanmışsın (ağırlanmak durumundaymışsın kısmını çok anlamadımda), Expertize ben götürdüm (expertize gittik derken, abimiz bizi götürdü de), senin dediğin tavanda bagajda ve kapıların 2 si ile 2 çamurlukta boya olmadığı anlaşıldı de. Ama siz kaputta boya yok olan 1 ay önceki ekspertizin yanına 1 ay sonrakinde hem de hem boya gözükünce bize uymaz dediniz. Bende bilmiyordumki, biz sizinle gitmeden 1 ay önceki ekspertiz elimizdeydi zaten. O mideni bulandırsaydı biz hiç galeriden almaya gitmezdik. Elimizde ekspertiz kağıdı ile gittik beklediğimiz haricinde değişen 1 parçayla karşılaştık. Bende firmaya itirazımı orada sizin önünüzde yaptım ama sonuçta siz araçtan vazgeçtiniz. Yol parasını istedin ben vermedim evet. Bana ters dedim. Ama oruçlu olmasaydında 45 kg halinle bana ne yapardın açıkçası çok merak ediyorum. Ben yinede senden 12 yaş büyüğün babandanda belki bir 15 yaş küçüğü olarak hep saygılı davrandım. Asla kaparo istemedim siz gelmedende. Pazarlık olmayıncada (bak pazarlık diyorum hani 25.000 tl ye almaya çalıştığınız araç için diyorum). Yemekler sanırım yenildikten sonra gene arkadaşlara sizi bıraktırdım. Kim olsa yaparım

Senin gücüne sabah 7:30 da şirkette sizi bizzat karşılamamammı rahatsız etti ne etti anlamıyorum. Sonuçta ben vazifemi yerine getirdim. Hatta içine sinmediği içinde yine bak yine sizi yorduğum için özür diledim. Baban zaten alalım diyordu, sen çok yüzünü astığın için olmadı iş biliyorsun.

Ama tüm bunların dışında senin tarif ettiğin adam; siz gelmeden telefonunu kapayan, siz elinizde olduğu için sanki adresini bulduğunuz, önceden kaparo alıp geri vermeyen. Yada ustanla gesleydin kardeşim diyen. Tüm bunları unut sana arzalı malı satıp senle muhattap olmayana verilecek CEVAP bu. Ben için olmamalı yani.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ben ilk expertiz raporunu zaten foruma koymuştum. Kim neyi bilmeden gelecek? Aynı yerin 1.5 ay arayla verdiği raporda ön kaput boyalı bile değilken b/de yazmış ama emin değillermiş. Bu fark var.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğim gibi ben kendimi ne haklı çıkarmaya çalışıyorum nede karşı tarafı yermeye çalışıyorum. Ama lansman o denli değişmeye başladıki konular tamamen oladuğundan farklı izah ediliyor.

Bu konunun ana başlığına dönersekte bir ileri doğru okyun. Sanki İzmir de üçkaatcı dolu ve herkes sizi pususuna düşürmeye çalışıyor. Tanıdığınıza ekspertiz yaptırın. İçinize sinerse yola çıkarsınız. Bu denli vakit harcamanıza yada harcama yapmanıza gerek yokki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarkan abi inan sana güvenmesem gelmezdim. Ağırladın ALLAH razı olsun oruç olmasak yedirip içirirdin de buna şuphem yok. Ama olaya benim açımdan bak. Expertizi ben dediğim gibi hatırlıyorum. 5-6 parça boya bile olsa ben alırdım o arabayı ama öyle çıkınca almak istemedim. Belki de ordaki teknisyenin hatası yüzünden böyle oldu durum. O zaman çok içerlemiştim babamı oruç oruç o kadar yorduğuma felan. Sana sahtekar yaftası yapıştırmak istemedim. Eğer böyle anladıysan özür dilerim. 25000 TL'ye almak istediğiniz araç felan hoş değil ama . Ölücülükle işim olmaz. İçime sinmedi, yemin ederim 23 e de versen almazdım o arabayı.
    Öyle söylemek istemedim. Tekrar özür dilerim. Bu arada kilom 70. 45 felan değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim estağfurullah. Benim çok gücüme gitti yazdıkların. Mademki biraz telaffuz ahatası olduğunu kabul ediyorsun bende fevriliğim için özür dilerim. Ama sadece kaput yüzünden sıkıntı yaşadık hatta Ömerden dyno moss kağıdını istiyeceğim dosyayla ona verdiğim için bende yok.

Tekrar kusura bakma bizde yaşımızı aldık bazen çok alıngan olabiliyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah abi. Geçmiş zaman olan oldu biten bitti. Hakkını helal et benden yanı helal olsun. İzmire geldik tanışmış olduk diyelim napalım

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seviyoruz medenice kufursuzcede tartisabilen, ozur dilemesini bilen insanlari

6 sene once temizligine asiri guvendigim ilk quattromu sattigimda ( arac canakkaledi idi alici Ankaradan gitmisti ) , aracin sol tarafini bir gece oncesinden cocuklar cizmis tabiki bizde hic farketmedik. Alici farkettiginde ozur dileyip yalanci durumuna dusmemek icin bin tl eksikmalmistim anlastigimiz rakamdan. Satici ve alicinin ayni zamanda durust olmasi cok onemli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirde bi sanssizlik var sanirim cevrede kim araba almaya gitse bi magduriyetle karsilastilar , gecmis olsun

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seviyoruz medenice kufursuzcede tartisabilen, ozur dilemesini bilen insanlari

6 sene once temizligine asiri guvendigim ilk quattromu sattigimda ( arac canakkaledi idi alici Ankaradan gitmisti ) , aracin sol tarafini bir gece oncesinden cocuklar cizmis tabiki bizde hic farketmedik. Alici farkettiginde ozur dileyip yalanci durumuna dusmemek icin bin tl eksikmalmistim anlastigimiz rakamdan. Satici ve alicinin ayni zamanda durust olmasi cok onemli.
    Alacak olan adamın çocukları olmasın
    Keşke herkes sizin gibi olsa..

PUMA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz Haziran ayında Bursa'dan yeniköy motors a Tiguan almaya gittik.Evet araba dedikleri gibi boyasız çıktı hasar kaydı yoktu.Ama şaseden doğuşa sorgulattıgımızda Arabaya 1 kere sandık motor gelmiş ve bi dünya arıza cıktı ve arızalar devam edıyordu bizde biyeremize baka baka donduk Bizimde sadece yol masrafımız oldu ve orda yediğimiz içtiğimiz gezdiğmiz.Gitmişken lambo ferrari fln görmüş olduk

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işin memleketi yok kesinlikle. tago biraz alınganlık yapmış ama ben açtığı ilanı hatırlıyorum ve piyasaya göre araca istediğini de biliyorum.

Gayet makul bir ilan ve tutardı. Şahen kimsenin izmirlilerle alıp veremediği olduğunu sanmıyorum.

Buraya yansımayan neler dönüyor piyasada belli değil.

Arkadaşıma ist. da bir yetkili servis kazasız diye sağdan kazalı araç sattı. Yetkiliden alıyorum diye expertiz de yaptırmadı çocuk.

Bu işin en güzel çözümü ya eş dost arabası alacaksın, ya sıfır alacaksın ya da para harcamak istemiyorsan en yakındaki araçlara bakacaksın.

Gemi / tır dan inerken vurulan sonra boyanan araçları sıfır diye satan yetkili satıcılar varken, kişilerin yaptıklarına çok takılmamak lazım.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben aracın fotolarını görür görmez yanıkları tespit ettim, siz de varınca anlamışsınız... araba işi böyledir ben araba alırken 2. el olacaksa kesinlikle Ankara içi bakıyorum, çünkü baktığım 10 arabadan 5i hasar kayıtlı, 2si arızalı 2si bakımsız 1i belki çıkıyor... buna bir de şehirler arası ekleyip denklemi zorlaştırmak istemiyorum, bekliyorum illa ki çıkıyor karşıma (tabii ki çok özel araç aranmıyorsa, o iş ayrı)...

bu işin ayıbını şehirlere yıkmak olmaz, insana kanı bozuk sütü bozuk demeye de gerek yok, sizler gerçekten bu işleri dolandırıcılık için yapanlara denk gelmemeye çalışın, geçmiş olsun... Ankara'da olsaydı araç en fazla 15 dakika bakar hatta 'alsam mı acaba komple boyatır binerim' bile diyebilirdiniz, o kadar mesafe gidip de durum istediğiniz gibi olmayınca sıkıntı yaşamışsınız...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim estağfurullah. Benim çok gücüme gitti yazdıkların. Mademki biraz telaffuz ahatası olduğunu kabul ediyorsun bende fevriliğim için özür dilerim. Ama sadece kaput yüzünden sıkıntı yaşadık hatta Ömerden dyno moss kağıdını istiyeceğim dosyayla ona verdiğim için bende yok.

Tekrar kusura bakma bizde yaşımızı aldık bazen çok alıngan olabiliyoruz.
    La bırak şimdi. Çete kurmuşsun izmirde herkes bilio. Daha izmirin girişinde kapora diye yol kesiomuşsunuz, vermeyenide, arabayı alamayanıda bir miktar kürekle dövüyomuşsunuz. Duyulmuo sanma.

La senin gibi esnafa da laf ettiler ya ne diim.
    IN BOOST WE TRUST

mrtoncl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun talihsiz olmuş. Satıcılarında alıcılarında herşeyi dürüştce söylediği ticaret en güzel ticaret.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)