oha diyorum , uşenmedim okudum boyle esnaflık gerçekten olmaz , hadi çalışan kotu diyelim , iş veren ne yapıyor o sırada ?
oha diyorum , uşenmedim okudum boyle esnaflık gerçekten olmaz , hadi çalışan kotu diyelim , iş veren ne yapıyor o sırada ?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Öncelikle şunu belirteyim, düzgün Türkçe ile yazınca en uzun yazılar bile bir solukta okunuyor.
Geçmiş olsun. Son günlerde açılan konuları gördükçe, arabaları satasım geliyor. Bu nasıl bir esnaflık, bu ne pişkinlik arkadaş. Çivisi çıkmış memleketin, 3 kuruş için haysiyetler satılır olmuş. Yazık.
Tekrar geçmiş olsun.
Okudukça ''Acaba ne zaman cinayet işlenecek'' diye beklemedim değil, peygamber sabrı böyle bi şey galiba. Neyse geçmiş olsun Allah bir daha kimseye yaşatmasın.
öncelikle işletme sahib benim bu durumların tamamında ben arabadan hiç kar almadan araba sırf dükkanı yeni açmış oldugumdan dolayı aldım ve yaptım araçla ilgili ppr kaan abi neler oldugunu yasayarak biliyor benim durumumu ben arkadaşlara en ufak şekilde ytanlış yaptıysam kesin halletmişimdir araçı genel olarak ne oldugunu söyleömiyim tartışmamı gerektiricek bir konu yok arkadaşlar ben arabanın yapılmaya başladıgımda sürekli parasal sıkıntılar yaşadılar insandır yasar (bu arada dukkan benim ise ben ve dukkanımda calısan elemanlar hakkında yorum yapıla bilir aracınızdaki her türlü zararı karşıladım direk olarak cogu seyde sıkıntılısınız ama ben baskılardan bahsedim sanzımanın kırılması kırıldımı kırıldı araçın son rodajından sonra sız bana bir test et dediniz ve ben test ettim ve özgün abiyi aradım devir döne birlirmiyim dedim ve bana asla 5000 rpm i geçme dedi ve bende aynen o şekilde geçmedim aracınızın şanzımanında sıkıntı oldugunu kırıldıktan sonra soyluyorsunuz ve bir saatt değil 20 dk oda gittiğim yerden geri yurume mesafesi ve geldikten sonra ikinci vitese atarken mi oldu diye sordunuz ondan sonra aracınızın parasını getirip almıyorsunuz araç kapının onunde yatıyor kaç ay sonucta ben bu arabanızın bir aya kadar baktım ondan sonra artık yapıcak birşeyim kalmadı cunku sürekli size alın dedim ve daha konunun tamamını bile okumudan yazıyorum şansızamanı getirdiniz ben yapmıyordum arabayı sizin yaptıklarınızdan sonra sesim bile cıkmadı yapmıyorum dedim zorla yaptırdınız ramazan ayında sabah 6 ya kadar burda arabayıo yaptırmak için bin bir yalan söylediniz ve beni tanıyan konuştugum insanlar beni tanır bir kuruşun bile bende kalmaz üç kuruş borcunuzu ödememek için bin bir türlü yalanla burda konu açmmışsınız okumama sebebimide söyliyim yukardan assaga okumaya başladıgımda yalan yağmuruna tutuldugumu sandım ve sizin bana okadaer yaptıklarınızdan sonra ben hala size insan gibi davrandığım için kendi insanlıgımdan utanıyorum birilerini şait göstermem bile gerek yok arac yapılarken yakından ilgilenip sürekli konularla içi içe olan büyüklerim var onlar kendileri konusursa gerçekler ortaya cıkar ama ben burda senin gibi insanlarla gerçekten ugrasamam hepinize iyi günler hayıtrlı forumlar
DR ECU İSTANBUL ANADOLU BAYİ
DYNO DYNAMİCS TWİN RETARDER
Allah akıl fikir versin size.. Yeni esnaflar, düzen oturtacaklar diye dünyaları saçmışsınız.. Hadi kolay kazansanız saçın, önemli değil de muhtemelen kolay da kazanmıyorsunuz parayı..
Bu kadar mı değersiz alın teriniz de elalemin düzen oturtması uğruna rahatlıkla harcayabiliyorsunuz?
İlk hatada affedin, ikinci hatada silin..
Kaza yapıp bunun haberini vermeyecek, tamir için yan sanayi mal kullanacak kadar karaktersiz olabildikten sonra ötesi yoktur bu işin..
3-4-5-6 burdan köye yol olmuş hatalar.. Bu noktadan sonra kabahat sizde.. Adamlarda belli ki haya yok, bulmuşlar dürttükçe ses çıkarmayanı boyna dürtmüşler boyna dürtmüşler..
Bahsi geçen esnaf arkadaşımız da teşrif etmişler... Para sıkıntısından bahsettiği durumun 20.000 TL yi canlı olarak gördüğünü hatırlatırım.. burada seninle kavga etmeyeceğim. Benim elimde herşeyin kaydı Vb. mevcut. Birde kaza dan hiç bahsetmemişsin. Yeni esnafsan düzgün iş yapar efendiliğinle kalırsın... Yazının baştan sona her harfi Tarihlerine kadar yalansızdır.. Ben buna yemin ederim ama sen edebilir misin Özgür ?
Sheer Driving Pleasure
çok geçmiş olsun, bu tip yazıları okuyunca 0 km araç alıp stock binmek en güzeli olduğunu anlıyorum.
keyif için bunca masraftan sonra gelinen durum çok üzücü.
işin kötüsü bu tip yazıları son zamanda daha çok görmeye başladım, araç yaptırsak güveneceğimiz kim olacak bilmiyorum
Abi bu aralar cok oluyo bu konular,okudukca benim bile moralim bozuluyo,gecmis olsun ettiginiz zarar yaniniza kalmis,bundan sonra cok daha iyi kisilerle ve cok daha iyi seylerle karsilasmaniz dilegiyle
Hız,sonsuz bir tutkudur.
haklı olabilirsiniz ama müşteriye aracını yapmamk için zorladım ve kişiller aracını zorla biraktı ve ben mesuliyet kabul etmediğimi yapmıyacıgımı yaptırmak istemediğimi söyledim ve zorla yaptırdılar burda anlatılan ların tamamını dinlemeden yorum yapmak çok yanlış birilerinin anlattıklarına göre başkalarının vebaline girmek yanlış olur efendim cevap yazmıcaktım ama bu tarz konular sadece onlarının yalanlarını dogru kabul etmektte yanlış olur
Allah sabir versin geçmiş olsun iyi dayanmışsınız 20.000 tl de çöpe gitmiş kimseye güvenmiceksin tamirhanede bile araçın başında durucaksın. Yemin ederim hava filtresi mazot yağ ivir zivir bile değişirken yanında duruyorum. Paşa birde el arabasiyla gazlamaya çıkıyor özgüvene bak a.k
ben tamamını okumadım ve benim yemin etmediğimi biyorsunuz ama okudugum kadarıyla yalan ve tektaraflı konuşma olarak yazdıgına yemin ederim kayıt yalanlarının ve iki ağızdan konuşup bu olaylardan sonra bana yanlış anlama araba benim değil benim referansımla geldi ondan böyle yapıyorum diyip başka seyler söylemenin alemi yok lütfen iki yüzlü olmayın özünüz sözünüz bir olsun herkezin düşüncesi kendine nasip bağdattansa cıkar gelir ama lütfen bu şekilde arkadan vurmaya ben alıştım yüzüme farklı konuşup arkamdan farklı konuşmak koyuyor naparsın her insanın kişliği bir değil iyi geceler
Harbi diyorum peygamber sabrı varmış , okurken bile elim ayağım titredi hani bu kadar arsızlık , yüzsüzlük görmedim . Açıkcası karşı tarafın açıklaması da geldi bunu da okudum yorumumu da ona göre yapicam . Şuan gözümde şu açıklama bile baştan savma gereksiz yani .. Allah düşmanımzı bile düşürmesin sorumsuz adamların eline yani yerine kendimi koyuyorum da 20.000 lira gibi bir ücret verip , verim almayı bırak arabayı bile sağ salim almayacağım , bir de yeni esnaflar diye eyvallah diyeceğim . Ben heralde kaza mevzusundan sonra arkadaşları soda şişesine oturtur 20.000 lirayı gerı getirecek tarzda bir kısa film çekerdim .
Not : acaba geneli tarafından haklı bulunan konularda böyle esnafların adlarını bi konuda sabitlesek mi ? sonuçta yedikleri haltlar belli uğraşan herkeste neredeyse birbirini yüz yüze tanıyor sonrasında başkalarının da başı yanmasın .
Çok geçmiş olsun konuyu okudukça geçmiş de yaşadığım olayım aklıma geldi, buna benzer usta saçmalıklarını bende yaşamıştım insan arabasız kaldığınamı yansın, giden parayamı ustanın triplerinemi.... Allah bir daha böyle kasaplara düşürmez inş.
Geçmiş olsun.Hani demeyim demeyim diye kendimi tuttum da okurken çok ama çok gözümü tırmalıyor.
Yaptık,ettik,gittik,geldik,düşündük,aracımız.. Kaç kişisiniz abi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)