User Tag List

Sayfa 9/20 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
364 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Ümraniye GT PERFORMANCE Şikayet !

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun heyecani kalmadi,pas.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

ozgurugr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ve motorun toplanması rektifiye işciliği dahil sonradan o tutar içersinde verilmiştir
    DR ECU İSTANBUL ANADOLU BAYİ
    DYNO DYNAMİCS TWİN RETARDER

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaza yapıldıktan sonra değişen parçaların yan sanayi olduğunu siz kendi kendinize mi anladınız ? Yoksa araç sahibi mevzuya uyandı gelip dükkana ne bu rezillik mi dedi ? Aracın kaza yaptığını , araç sahibine siz mi söylediniz ? Yoksa araç sahibi kendisi mi ayıktı mevzuyu ? Boyacıya 200 lira verilemiyor diye araba günlerce yatıyor ama akşam kaza yapan araba sabaha apar topar toplanabiliyor. Bu durumdan da dükkan sahibinin haberi yok.

Bence bu konu acilen mahkemeye taşınmalı. Kazanın yapıldığı yerde dükkan sahibini gören görgü tanıkları mahkemeye tanık diye sunulmalı. Tuttuğunu koparan bir avukatla anlaşılıp bu olayın üstüne giderdim ben. Tehdit mesajı da işin tuzu biberi olurdu.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac sahibleri bunları tehdit ettig için ,bunlarda misilleme olarak araca işkence yapmış,yani araç şamar oglanına dönmüş

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanayide yatıp kalkanlar bilir. Garajda hizli bir araba varsa bitirim kalfa onu denemek için ustasını iki biraya ikna eder. Manitaya şekil yapçam der alır. Benim öyle çok tanıdığım insan var. Bmwyi alıp s virajinda patlayan gecenin bir saatinde kiralık ev bakılmaz ayrıca boş evdir o bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ErBAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka x bi arabaya motoru kırmıs olsanda 10 lira motoru toplasan 10 lirayada ister turbo ıster atmosferık toplarsın

Konuyu baştan sona okudum. Araç sahibi ile sizin aranızdakı dialogta okudugum kadarıyla aracı stage 3 yapmak ıcın 15.ooo TL gibi rakama anlaşılmız zaten, extra olarakta 5ooo tl kenara koymus. bu stage 3 olması ıcın 15.ooo tl lik motor işlemı tam olarak nedır gercekten merak ettım? Ben kendı aracıma 15.ooo tl para harcasam bunun ıcınde beyın , headers , emme ,gaz ve bir sürü ıvır zıvır yapılabılır yani. Birde birşey daha sormak istiyorum parçaları polish vs yapmak yerıne parça alsaydınız daha uyguna gelmezmıydı ? 6500 tl polish için yuksek geldı acıkcası bana.
    Araca Atmosferik Olarak Bır Motor Icerısınde ne kadar parca varsa ppr kaan tarafından hepsı yapılmıstır.
    [IMG][/IMG]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu 20 bın tl nın ıcınde beyın egzoz wıdeband ve bu tarz ıslemlerde vardır.Arkadasların tamamen 20 bın tl yı bıze yıkmaları dogru degıldır.

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese hayirli forumlar:

Yazicaklarimi klavye yuzunden turkce`ye uygun yazamiyorum.

Kagit`a kaat diye yazan birinden ben pek birsey beklemem acikcasi....

Saygilar
    Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe

Ecupro Bodrum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tehdit mesajı benim kendi işyerimde calısan sigortalı bir elamnıma ait değil aracın kaza olayı on taraftan sürtme ve bunu sahipleri alırken farketmemiş bende farkettim ve elemanım kendi yaptıgı pislği öğrendikten sonra pisliğini temizletip işine son verdim benim tarafımdan hiçbir tehtid mesajı atılmamıstır ve tam tersine müşteri tarafından gelmiştir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hiç bir şekilde öyle bir işlem yapılmamamıstır bu işlemer en sonunda gerçekleşiyor ve hiçbir ürüne bilerek ve istiyerek zarar vermedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    araç gececıkma imkanı yok efendim parca eksiği vardı diye teslim edemedikaracı gece kapatılıp cıkıldı ve pazar günü bu olay gerçekleşmiş

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladığım motor başka bir yerde toplandı siz sadece söktünüz dağıttınız ve toplanmış motoru üzerine attınız bu işlemler içinde 1500tl artı işcilik aldınız sanırım buraya kadar ki kısım doğru anladım bu arada arkadaşların durumu el vermediği için araç biraz yattı.

zaten buraya kadar olan kısımda arkadaşların bir itirazı ve inkarı yok, olay şanzıman kırıldıkdan ve sizin ustanızın araç ile kaza yapmasından sonra başlıyor.

bir mesajda usta kaza yapmış ve yansanayi parçalarla toplatmış dediniz bir diğerinde benim haberim yokdu ben öğrenince orjinal parçalar ile toplattım dediniz bir başkasında ise babanızın sonradan alınan orjinal parçaları geri iade edildiği yazıldı vs. vs.

merak ettiğim diyelim ki usta sizin haberiniz olmadan kaza yaptı ertesi gün dükkana geldiğinizde bu araba nerde veya bu arabaya ne olmuş diye soramadınızmı ? araba kaza yaptıkdan sonra 4,5 saat içindemi toplandı? bence yani yan sanayi toplama kısımından bence haberiniz vardı.

şanzıman kırıldı ok anlarım (be3 şanzımanı 200hp makina ile nasıl kırıdınız orası ayrı) zaten arkadaşlar şanzımanı almışlar , arkadaşın yazdığına göre arabayı almaya geldiğinde debriyaj dipde ve vites geçmiyormuş siz aracı kontrol etmedinizmi ? veya bozuk olan bilyayı göre göre mi şanzımanın içine taktınız? bu nasıl ustalıktır. artı siz sanayide ustasınız kaza yapan araca bile dünya kadar parça almışken bir tane debriyaj bilyası yüzündenmi araç 2 ay yattı.

zaten arkadaşın arabası ile kaza yapmışsınız doğal olarak bi mahcubiyet olması lazım şanzıman indir bindir 200 tl işcilik olsun birkaç post yukarıda bende kimsenin kuruşu kalmaz yazmıştınız ayıp değilmi işciliğimi vermeden arabanı alamazsın burdan demek doğrumudur. zaten işe başlarken en başta 1500 tl artı yağvs. parasını almıştınız 200 tl almasanız ne olurdu?

son olarak aracın sahibi kardeşim araç yaptırıyorsun hatırı sayılır bir miktarda para harcıyorsun bu forumda bir civata için bile konu açılırken keşke buraya olayların sonunda konu açıcağına en başında istanbulda arabamı kime yaptırırım die konu açsayın bukadar ay bekleme ve sitresle uğraşmasaydın.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ozgurugr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaza yapmış fakat sanzımanı test ederken yapmıs ve bu bızım bılgımıze gectıgı anda herseyı yapılmıs orjınal olarak alınmıs fakat arac sahıplerı ahkam kestıler işcilik parası vermıceklerını ve bızı tehdıtkar mesajlarla abımız dedımız kısılerı arıyarak sıkayet ederek bızı rencıde etmelerınden sonra ve mekanımızı basıp o arabayı hıcbırsekılde para vermeden alırız dıye konusmaları argo argo konusmalarından sonra bende bu dukkandan ıscılık parası verılmeden bu arabayı alabılecek hıcbır kımse yok dedım, ücreti odemelerınden dolayı bana yalan yanlış şeyler söyleyip yok cebimde para yok yok su demelerınden dolayı aracı eksik olarak bana olan borcunun yarısından daha az tutan parcaları bu sebeblerden dolayı verilmemıstır.
    saat itibariyle okudumda ayıkamadım birtürlü o işcilik parasından kastınız yaptıgınız kazanın düzeltmesine harcanan iscilik degil heralde dimi genel tüm paranın 20binin icinde degilmiydi o
    1881 - 193

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadığım bir kaç konu var . Hazır bu işin içinde olan ve işi bilen kimseler varken sorayım. Benim bildiğim ticarette minimum x tüzel-gerçek kişisi ve y tüzel-gerçek kişisi vardır. Bir sözleşme veya buna benzer hukuksal dayanağı olan yazılı-sözlü anlaşma sonucu ticaret gerçekleştirilir ve ödeme yapılır. Ödemenin ne koşullarda ve nasıl yapılacağı sözleşmede belirtilir. Sadece bu forumda bile böyle anlaşmazlıklar yüzünden yüzlerce konu varken , hala nasıl paranın hepsi tıkır tıkır peşin veriliyor bunu anlayamıyorum. Hizmet verebilmek için gerekli sermayesi mi yok bu işletmelerinde para peşin kırmızı meşin sistemiyle yürüyor işler. Bu işleri yapan işletmeler , ödemeyi iş bittikten sonra almayı kabul etmiyorlar mı ? Veya bu işlerde müşteri kendini ( parasını ) nasıl sağlama alabilir ? Araba belirli bir sıraya göre yapılmıyor mu , en azından bu sıraya göre işlemler yapıldıkça kalem kalem ödenemez mi ? Bu şekilde müşterinin de aldığı hizmeti daha iyi takip etmesi sağlanamaz mı ?
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgurugr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç gececıkma imkanı yok efendim parca eksiği vardı diye teslim edemedikaracı gece kapatılıp cıkıldı ve pazar günü bu olay gerçekleşmiş
    usta sen çok sanslı adammıssın... iyi niyetli adamlara denk gelmıssın... bu devirde 100 tl için baba oğul birbirine giriyor ki adamlar 20.000 tl den bahsediyorlar sen hala burda far diyorsun fiskiye diyorsun....

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam durmadan "kaan abi biliyor, kaan abi söyler, kaan abide yapıldı" vs. diyorsun. Adam bu aracı senin dükkanına bırakmış dimi? Sen nasıl bilmiyorsun ne yapıldı, kaç paraya yapıldı?
    Sanki hatalarına ortak bulmaya çalışıyor gibisin. Adam motordan yana sıkıntım yok diyor zaten. Sen bırak kaan abinin yazmasını falan. Şuna şu kadar buna bu kadar diye yaz.

Ayrıca hem adamın arabasını gidin çakın hem çaktırmadan toplayın sonra da lütufmuş gibi orjinal parçayla topladık de. Kusura bakma ama sen çok yumuşak müşterilerle karşılaşmışsın. Esnaflığa böyle başlayıp devam edersen çok canın yanar, psikopatın birine denk gelirsin bir gün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladığım motor başka bir yerde toplandı siz sadece söktünüz dağıttınız ve toplanmış motoru üzerine attınız bu işlemler içinde 1500tl artı işcilik aldınız sanırım buraya kadar ki kısım doğru anladım bu arada arkadaşların durumu el vermediği için araç biraz yattı.

zaten buraya kadar olan kısımda arkadaşların bir itirazı ve inkarı yok, olay şanzıman kırıldıkdan ve sizin ustanızın araç ile kaza yapmasından sonra başlıyor.

bir mesajda usta kaza yapmış ve yansanayi parçalarla toplatmış dediniz bir diğerinde benim haberim yokdu ben öğrenince orjinal parçalar ile toplattım dediniz bir başkasında ise babanızın sonradan alınan orjinal parçaları geri iade edildiği yazıldı vs. vs.

merak ettiğim diyelim ki usta sizin haberiniz olmadan kaza yaptı ertesi gün dükkana geldiğinizde bu araba nerde veya bu arabaya ne olmuş diye soramadınızmı ? araba kaza yaptıkdan sonra 4,5 saat içindemi toplandı? bence yani yan sanayi toplama kısımından bence haberiniz vardı.

şanzıman kırıldı ok anlarım (be3 şanzımanı 200hp makina ile nasıl kırıdınız orası ayrı) zaten arkadaşlar şanzımanı almışlar , arkadaşın yazdığına göre arabayı almaya geldiğinde debriyaj dipde ve vites geçmiyormuş siz aracı kontrol etmedinizmi ? veya bozuk olan bilyayı göre göre mi şanzımanın içine taktınız? bu nasıl ustalıktır. artı siz sanayide ustasınız kaza yapan araca bile dünya kadar parça almışken bir tane debriyaj bilyası yüzündenmi araç 2 ay yattı.

zaten arkadaşın arabası ile kaza yapmışsınız doğal olarak bi mahcubiyet olması lazım şanzıman indir bindir 200 tl işcilik olsun birkaç post yukarıda bende kimsenin kuruşu kalmaz yazmıştınız ayıp değilmi işciliğimi vermeden arabanı alamazsın burdan demek doğrumudur. zaten işe başlarken en başta 1500 tl artı yağvs. parasını almıştınız 200 tl almasanız ne olurdu?

son olarak aracın sahibi kardeşim araç yaptırıyorsun hatırı sayılır bir miktarda para harcıyorsun bu forumda bir civata için bile konu açılırken keşke buraya olayların sonunda konu açıcağına en başında istanbulda arabamı kime yaptırırım die konu açsayın bukadar ay bekleme ve sitresle uğraşmasaydın.
    aracı ilk başta motoru standart toplamak için açtık motoru araç parçalandı rektifiyeye gitti ve rektifiyeci kapagın rektifiye olmuyacagını ve kapak gerektiğini söyledi bir motoru indir parçala rektifiyeyegönderdikten sonra gelen motorun toplanması ve üzerie atılması 1500 lira zaten motocu parçalar rektifiye yapılır ve toplanır
    babamızın parçaları alması değil araca yapılan servis işcilik ve mekanik parçalarını ödememek için çeşitli yalanlar söyleyip sonrada beni ben para vermeden alırıp diyip bir kişinin işyerine adam getirip astımlı kestimli konuşmasından kaynaklı sebeblerden dolayı bu olay gerçekleşmiştir
    aracın sadece far cizilmiş kaput çizilmiş ve bunlarıda pasta yaparak geçirmiş ve araç zaten yeni yıkanmıstı ve aracı sahipleri alırken onlar bile fark etmediler
    araç toplanırken üzerinde kırık bilya vardı ve sokturdum arkadaşlar bir bilyayapara vermemk için bir ay beklettiler ve ben tekrar şanzımanı indirip ben bilyayıcıkma buldum ve araca taktım ama onları bir ay bekledim sıfır bilye almadılar ve cıkma bilye yine kırıldı ve sadece bir şanıman kırıldı oda arızalıymıs ve soylemiyorlar ve bana aracı test etmemi kendileri soyluyor
    biz kontol ettik ve araca yeni bilye alınması gerektıgını soyledik ama almdaılar sebebi gtı ın baskısı ile bilyesi bir satılıyor araca bronz baskı yapıldıgı ıcın baskı ile birlikte diye almdılar
    ve sizin ondan sonra yasananlardan sonra ben aracın yapmak istemediğimi söyledim cunku cok sıkıntı yasadım bundan dolayı bu olaların yasanılacagını biliyorum cunku araç sahibi baskası herkez arabayı soruyor sahibi belli ama baska kişilerle muhattab olunuyor bu yuzden yapmak istememiştim o parayı zaten ben istemicektim ama onlar eski den kalan borçlarını dahil odememk için cok yalan soylediler he şimdide ödemediler ama diyecek birşeyim yok

mhuratboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üşenmedim sonuna kadar baştan aşşa okudum 2 taraf içinde empati kurdum.
    Motor işinden hiç anlamam ama okuduğum kadariyla is motordan çıkmış oraya kadar sorun yok
    1.cisi araç sahibi gerçekten şanzımanın arızalı olduğunu biliyormuydu ? Biliyorsa araç denenirken dagılması tamamen şans benim gözümde ve karşılıklı olarak o konuda anlaşılırdı.
    2.kaza yerinde gördü tanıkları sizi ve serkanın olduğunu söylemiş kapıyı kitlemeden gitmişsiniz. Daha sonra arac sahibi size zarf attiginda benim kazadan haberim yok diyorsunuz ama ben farkettim diyorsunuz ve değiştim diyorsunuz,madem farkettiniz ilk sordugunda neden haberim yok diyorsunuz çok çelişkili konusuyorsunuz bence araç sahibi farketmese degiseceginizi hiç zannetmiyorum.
    3.ise kimse kolay kolay esnaf lafını haketmez herkez esnaf olamaz bi dükkan açan hemen kendini esnaf zannederler.
    Madem esnafsınız o araba dükkanda yatıcak koyarsanız bi köşeye üstüne branda cekersiniz işiniz olduğu zaman isinizi yaparsınız ne öyle çay içip üstüne koymalar yok arabanın içi kola pislik vs vs esnaf kişiye yakışmaz böyle şeyler
    Velhasıl Kerim Allah İki Tarafada Sabır Versin Rabbim Kimseye Kaldiramicak Güç Vermesin
    Konu sahibinin dediği gibi hersey elbet geri gelir mal mülk ,ama piyasada adın çıktınmı 90'a İnmez 80'e Artık herkez iş yaptırırken whatsaptan tut konuşma kayıtlarına kadar kaydediyor çünki insanlar guvenemiyor gidiyor ama rm yakınıda olsa arabalarni teslim ederken hep bi acaba ne olucak arabaya heh yaparlarmı arabaya sahip çıkarlarmı sağı solu çizilirmi
    Benden bu kadar sayıda küsür ettiysem affola

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oww konu ucmu Güzel ben bu konuyu bayadir biliyorumda

Bana maal edilmeye çalışılmıştı düzeltilmiş olmasına sewindim

araç sahibine asormak istiyorum 20 bin Tl yi eldenmi verdiniz ? neler için verdiniz söylermisiniz ? bir listeniz vardır elinizde okadarda salak olmazsssınız sokaktan geçen 20 bin tl ver seni ucurucam demez kimse bunun için oturup konuşmussunuzdur illaki bizlede paylaşında verdiğinzi paranın kanıtını görelim bizde. kaza olayında haklısınız kötü olmuş gerçekten üzüldüm

Özgür seninde hatan 5 para etmez insanları yanında barındırmandır nedemek ya arabayla gezmek afedersin de adamı s... ler ya cocuğa yada birine vurdsaydı neolcuaktı ozaman ? senmi hapise giricektin serkanmi muratmı arabanın sahibi giricekti cocuğun ne sucu var? yanlış !
    özgür sende harcanılan paraları buraya yaz hep beraber görelim karar verelim

şak şak cılık yapmaında konu dağılmasın beyler
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)