User Tag List

Sayfa 15/20 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
364 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Ümraniye GT PERFORMANCE Şikayet !

alihansirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgurugr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaza yapmış fakat sanzımanı test ederken yapmıs ve bu bızım bılgımıze gectıgı anda herseyı yapılmıs orjınal olarak alınmıs fakat arac sahıplerı ahkam kestıler işcilik parası vermıceklerını ve bızı tehdıtkar mesajlarla abımız dedımız kısılerı arıyarak sıkayet ederek bızı rencıde etmelerınden sonra ve mekanımızı basıp o arabayı hıcbırsekılde para vermeden alırız dıye konusmaları argo argo konusmalarından sonra bende bu dukkandan ıscılık parası verılmeden bu arabayı alabılecek hıcbır kımse yok dedım, ücreti odemelerınden dolayı bana yalan yanlış şeyler söyleyip yok cebimde para yok yok su demelerınden dolayı aracı eksik olarak bana olan borcunun yarısından daha az tutan parcaları bu sebeblerden dolayı verilmemıstır.

Gördüğünüz gibi önceki postlarda arkadaşın söylediği şey budur....

Aşağıdaki postta da son söylediklerini görebilirsiniz.
    Sheer Driving Pleasure

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben soylicegimi soyledim dedim ama bakiyorumda hala suclama var hatali oldugum yeride soyledim benim hatam degil eleman hatasi dedim ama benim dukkanim haklisin dedim ama anlamak istemiyosan ne diyim ne istiyorsan onu yap panjur ve citan hala boyasiz olarak dukkanda duruyo yaptirmak istersen buyur gel dedim ama sen olayi art niyete tasiyosun senin araban burda 3 ay getiremedigin bilya yuzunden yatti kaportayla alakasi yok bunu cok iyi biliyosun simdi burda tek hatali benmisim edasi yaratma lutfen ayrica binkere soledim ruhsatin bende falan degil arabayi almissin ruhsati napicam allah askina neyine el koyucam hala hakaret pesindesin dahada yazmicam kusura bakma yaptirmak istiyorsan dukkanda telefonda belli rica ediyorum buyur gel yaptiralim istemiyosanda burdan saldirip durma git mahkemeye aklinda bisey kalmasin.

"Allah aşkına neyine el koyacağım" cümlesini görüyorsunuz. tabi bu kadar düzgün yazılmamış ama...

Benim hiçbirşey söylememe gerek kalmadı. Bu arkadaşın daha 1 gün aralıklarla söyledikleri birbirini tutmuyorken. 6 ay öncesi için savunma yapmasını beklemiyorum zaten.

Görün işte ne halt olduklarını... Yazıklar olsun be, bu kadar da göstere göstere yapılmaz ki...
    Sheer Driving Pleasure

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece bu konu için geçerli olmamak kaydıyla geçmişte arabalarına bişeyler yapmak isteyen insanların hevesini ve parasını art niyetli kullanıp onları kandırıp dükkanından kovarcasına yarım yamalak yollayan esnaflar ne zaman buraya şikayet konuları açılsa getirin aracı yapalım diyorlar. Madem adam gibi araç yapacaktınız neden bu kadar olaydan ve yaşananlardan sonra ?

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Forumdaki herkese cevaben yazıyorum, dün gece konuyu gördüğümde sinirle azımdan bazı şeyler çıktı ve garip garip cümleler kurdum bunun farkındayım geceden beri düşündüm yazdım çizdim ve kafamı toparlayıp anlaşılır bir şekilde sizleri bilgilendirmek ve yazmak istedim.

Konuyu kısaca özetlicem bu araç bize ilk başta farklı bir proje için getirildi hesap kitap yapıldı 15000-20000 tl arası bir rakama yapılabilir olduğu söylendi kaan abi ile görüşmeler yapıldı. hesaplandı ve bu rakamlar konuşuldu. araç yapılması için söküldü. Yapılırken maddiyat ile ilgili yaşanan bazı sorunlar sonrası aracın projesinde değişiklik oldu bunu zaten arkadaşlar inkar etmiyorlar, egzantriklerin işlenmesi için extra ücretler ödenmek zorunda falan kalındı neyse parasal konularla alakalı çok fazla uzun uzun yazmak istemiyorum zaten hesap listeleri atıldı yazıldı çizildi. maddi olarak arkadaşların bir mağduriyeti olmadığını kendileri de dile getirdi.

Yaşanan ve arkadaşları üzen olaylar zaten beni de fazlasıyla üzmüş durumda bunu defaten de açıkladım. kaza olayından gerçekten haberim yoktu. pazar günü gündüz olan kazayı bende aynı gün öğrenmedim bunu da kendileri biliyorlar. aracı teslim ettiğimizde kendileri de benim gibi fark etmedi. yaklaşık 1 ay sonra dükkanıma geldiler ve araç sizdeyken kaza yapmış dediklerinde benim gerçekten haberim olmadığını söyledim bunu da kendileri dile getiriyorlar.

O dönemde yanımızda mekanik ustası olarak çalışan murat ustaya sorduğumda evet ben araçla test amaçlı çıktığımda böyle bir sorun yaşadım dedi. bunun üzerine mağduriyet olmaması için ustanın benden habersiz taktığı yan sanayi parçaları araçtan söküp orjinal parçalar ile yapılması için kaportacıya gönderdim. Araç orada yapılırken hatta aracın yedek anahtarı ile gidip bizim haberimiz olmadan arabayı almaya çalışmışlar araç bitmediğinden dolayı üzerine tarih atıp gitmişler (söylenen bir cümle yazmak istedim : aracın yedek anahtarı bizde istersek alırız ordan sende hiç birşey diyemezsin ) arkadaşlara bu tavırla yaklaştıkları halde gene kötü bir cümle kullanmadım. dünden bu yana her konuda suçlamaları beni gerçekten çok üzdü evet ortada bir gerçek var benim dükkanımda benim haberim olmadan müşterimin arabası alınıp gidilmiş ve kaza yapılmış olmaması gereken bir durum ama malesef elde olmayan sebeplerden ötürü yaşanmış bu konuyla alakalı gerçekten çok üzgünüm ve aracın kaporta far vs. ile alakalı bir sorunları var ise ( 2 kere aracı boyaya gönderdim ilkinde beğenmediler sonra tekrar boyandı ) gene söylüyorum sonuna kadar arkasındayım buyursunlar araçlarını getirsinler yapılması gereken ney ise yardımcı olayım.

Gelelim şanzıman konusuna bunu daha önceki yazdıklarımda açıkladım. tekrar daha detaylı açıklıyorum. aracın rodajı bitti gelindi yağlar değişti kontroller yapıldı aracı onların isteği doğrultusunda test etmek için yola çıktım fakat çıkarken şanzıman ile ilgili bir problem olduğunu bana söyleyen olmadı test sırasında devir dönüp dönmeme konusunda kararsız kaldım kaan abiyi aradım. Abi araç geldi rodajı bitti gerekli yağ kontrollerini yaptım test edicem sence ne yapmalıyım diye sordum kendisi bana sıkıntı yoksa yola çık çok zorlamadan dene dedi kendimi garantiye almak için özgün abiyi de aradım abi durum bu test edicem ne yapayım diye oda bana sakın devir dönme maksimum 5000 devir dön daha fazlası araca zarar verir çünkü araçta daha beyin takılı değil dikkatli ol diyerek uyardı. böyle bir durumda sizce ne kadar cahilce hareket edip dedikleri gibi dibine kadar basıp test ederim ? neyse devir dönmeden aracı denedim fakat yolda şanzıman arızalandı. dükkana yakın olduğum için aracı dükkana getirdik. ilk önce şanzıman da bir şey yoktu dediler, daha sonra kendi aralarında konuşurken alihan araç sahibi erdinç'e şanzıman da sorun olduğunu özgür biliyor mu şeklinde konuştuklarını duydum. bunun üzerine şanzımanı söktük sökerken usta bu şanzımanı ben daha önce baskı balata koyarken bu şekilde toplamadım. siz bunu kurcaladınız mı dedi. alihan da biz size güvenmedik o yüzden şanzımanı başka yerde söktük kontrol ettik dedi. anlayağınız üzere biz araca baskı koyduktan sonra başka yerde sökülmüş kontrol edilmiş ve araç bize test için getirilmiş bu konuşmalar olduktan sonra zaten kendileri itiraz etmeden şanzıman bulup getirdiler. bunu kendileri söyleyecektir. şimdi size soruyorum bu konuda benim bir suçum varmı ? ben olmadığını düşünerek şanzıman konusunda zaten hiç bir şekilde mesuliyet kabul etmedim.

Söyleyeceklerim bundan ibaret ben yaptığım şeylerin arkasındayım motor konusunda zaten sorun yok, harcanan edilen konusunda problem yok tek sorunumuz aracın ben dışında gelişen olayla kaza yapması, tekrar söylüyorum bu konuyla alakalı bir mağduriyet varsa ben sonuna kadar arkasındayım. buyrun gelin ne yapılması gerekiyorsa yapalım. iyi yada kötü yorum yazan herkese teşekkürler.
    ben soylicegimi soyledim dedim ama bakiyorumda hala suclama var hatali oldugum yeride soyledim benim hatam degil eleman hatasi dedim ama benim dukkanim haklisin dedim ama anlamak istemiyosan ne diyim ne istiyorsan onu yap panjur ve citan hala boyasiz olarak dukkanda duruyo yaptirmak istersen buyur gel dedim ama sen olayi art niyete tasiyosun senin araban burda 3 ay getiremedigin bilya yuzunden yatti kaportayla alakasi yok bunu cok iyi biliyosun simdi burda tek hatali benmisim edasi yaratma lutfen ayrica binkere soledim ruhsatin bende falan degil arabayi almissin ruhsati napicam allah askina neyine el koyucam hala hakaret pesindesin dahada yazmicam kusura bakma yaptirmak istiyorsan dukkanda telefonda belli rica ediyorum buyur gel yaptiralim istemiyosanda burdan saldirip durma git mahkemeye aklinda bisey kalmasin.
    Bu 2 yazıyı yazan aynı kişi mi?

İlk mesaj bana sanki farklı bir kişiye yazdırılmış gibi geldi..

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadasin daha once yazdigi bozuk turkce ve cümle kurmasiyla sonlardaki farkli.Dikkatli okuyan herkesin dikkatini çekmiştir..

Müşteri veli nimettir. Bi küstümu arkasinda 99 kişiyi daha sürükler.Esnaf ilişkilerini kardeş ilişkisinden ayirmassaniz, bugün zarar edersiniz fakat müşteri memnun gider yarin 3 müşteri getirir. 3 ü gider 5 tane getirir ve bir işletme anca böyle uzun yıllar ayakta durabilir. Kapıdan çıkan memnuniyetsiz her adam bilinki size 3 5 müşteri kaybi daha yaşatır. Çalışanlarınızı iyi seçin bundan sonra . Yoksa hep ayni sıkıntı esnaflık ve kişiliğinize gölge düşürür.

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece bu konu için geçerli olmamak kaydıyla geçmişte arabalarına bişeyler yapmak isteyen insanların hevesini ve parasını art niyetli kullanıp onları kandırıp dükkanından kovarcasına yarım yamalak yollayan esnaflar ne zaman buraya şikayet konuları açılsa getirin aracı yapalım diyorlar. Madem adam gibi araç yapacaktınız neden bu kadar olaydan ve yaşananlardan sonra ?
    Güzel noktaya değinmişsin..şahsen adı bir kere buraya yazılan,ister dolandırma ister böyle kötü esnaflık yapsın,daha sonra çözülse bile bir daha benim o insanla kesinlikle işim olmaz.yahu akıl var mantık var başta yapmak zorunda olduğu,iyi işciliği müsteri memnuniyetini, daha sonradan düzeltmeye çalışsa ne olacak ? Burda konu açılıyo falan filan dan sonra adam getir elimizden geleni yapalım !! Oldu..valla benim işim olmaz böyle insanlarla.. keşke bir konu başlığında şu adamların alayının ismi yazılsa ve karşısına şunu şunu yaptı dense..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu 2 yazıyı yazan aynı kişi mi?

İlk mesaj bana sanki farklı bir kişiye yazdırılmış gibi geldi..

Bana da öyle geldi, halbuki öyle yada böyle kendini bi şekilde ifade edebiliyordu...
    Sheer Driving Pleasure

acn90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin aracınızdan önce yapılan jettanın ne gibi açıkları varmıs?
    onudamı berbat etmişler jettanın lafı geçmemiş hiç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasin daha once yazdigi bozuk turkce ve cümle kurmasiyla sonlardaki farkli.Dikkatli okuyan herkesin dikkatini çekmiştir..

Müşteri veli nimettir. Bi küstümu arkasinda 99 kişiyi daha sürükler.Esnaf ilişkilerini kardeş ilişkisinden ayirmassaniz, bugün zarar edersiniz fakat müşteri memnun gider yarin 3 müşteri getirir. 3 ü gider 5 tane getirir ve bir işletme anca böyle uzun yıllar ayakta durabilir. Kapıdan çıkan memnuniyetsiz her adam bilinki size 3 5 müşteri kaybi daha yaşatır. Çalışanlarınızı iyi seçin bundan sonra . Yoksa hep ayni sıkıntı esnaflık ve kişiliğinize gölge düşürür.
    Kesinlikle haklısınız, bunun farkında olmuş olsalardı iş, buralara kadar zaten gelmezdi... şu saatten sonra getir yapayım demenin bir manası yok...
    Sheer Driving Pleasure

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı acn90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin aracınızdan önce yapılan jettanın ne gibi açıkları varmıs?
    onudamı berbat etmişler jettanın lafı geçmemiş hiç
    Hatırladığım kadarı ile 17- 18 yaşlarında bir çocuğunmuş araç, söylenilene göre 50.000 TL para harcanmış çocuğun ailesinin haberi yok tabii.

Babası falan gelmişti dükkana biz ordayken, baba olaya baya karşı parayı da ödemiyordu gibi birşey hatırlıyorum. Yanlış olmasın ama olay böyle birşey..
    Sheer Driving Pleasure

ccoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oncelikle merhaba zaten sık sık kontrole gıdılmedımı herseyı abartmaya gerek yok tek suclu olunan konu elemanın kaza yapması benımde dukkanıma 3 5 kışı basmaya kalksa tehdıt ederek ış yaptırmaya kalkarsa ve ustune onceden kalan bakıyenın verılmıcenı soylerse bende bu tavırla yaklaşırım.sonuc olarak arabaya 2 proje yapılmış bırı yarıda bırakılmış ıkıncıye başlanılmış orda cöpe atılan paranın hesabıda var sonucta arabayı habıre kontrole gelıp dısarda durdugıu da bılıyorlar ıkı yuzlu olmanın alemi yok.bende iş yaptırdım dahada yaptıracagım 100 kişi cocugun ustune gidip baskı yapmanın anlamı yok beyler.Bu piyasa kücük bir piyasa herkes birbirini tanır.Bu dukkani bilen biliyor kimlere iş yapmadıkı 2 3 gun once bu ortama girip yalan yanlış milletin ekmegine laf atma hakkın yok .yorum yaparken daha dikkatli yorum yapalım, herkese keyifli forumlar.
    Sticker, pleksi plakalık, app plaka, araç kaplama, araç şerit ve sticker uygulamaları işleriniz için bana ulaşabilirsiniz.
    0531 985 1905

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ccoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle merhaba zaten sık sık kontrole gıdılmedımı herseyı abartmaya gerek yok tek suclu olunan konu elemanın kaza yapması benımde dukkanıma 3 5 kışı basmaya kalksa tehdıt ederek ış yaptırmaya kalkarsa ve ustune onceden kalan bakıyenın verılmıcenı soylerse bende bu tavırla yaklaşırım.sonuc olarak arabaya 2 proje yapılmış bırı yarıda bırakılmış ıkıncıye başlanılmış orda cöpe atılan paranın hesabıda var sonucta arabayı habıre kontrole gelıp dısarda durdugıu da bılıyorlar ıkı yuzlu olmanın alemi yok.bende iş yaptırdım dahada yaptıracagım 100 kişi cocugun ustune gidip baskı yapmanın anlamı yok beyler.Bu piyasa kücük bir piyasa herkes birbirini tanır.Bu dukkani bilen biliyor kimlere iş yapmadıkı 2 3 gun once bu ortama girip yalan yanlış milletin ekmegine laf atma hakkın yok .yorum yaparken daha dikkatli yorum yapalım, herkese keyifli forumlar.
    Bende diyorum ne eksik bu konuda, yancı eksikmiş o da geldi tamam oldu.

Sen konuyu doğru okuduğuna eminmisin ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende diyorum ne eksik bu konuda, yancı eksikmiş o da geldi tamam oldu.

Sen konuyu doğru okuduğuna eminmisin ?
    Yancı senin gibilere denir ben olaylsr yaşanırken arabamı o garaja yaptıran insanım olayı yaşayan. Senin gibi tek ağızdan yalanlarla okuyan değil.
    Sticker, pleksi plakalık, app plaka, araç kaplama, araç şerit ve sticker uygulamaları işleriniz için bana ulaşabilirsiniz.
    0531 985 1905

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Yancı senin gibilere denir ben olaylsr yaşanırken arabamı o garaja yaptıran insanım olayı yaşayan. Senin gibi tek ağızdan yalanlarla okuyan değil.
    278 tane yorum yapılmış bunlardan 102 si iki taraf diyer kalan kişiler ise magdur olan kişinin tarafını almış hiç bir yerde bukadar çok yancı olmaz..
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet yancııyım, Emanete ihanet eden babam olsa yanında durmam. Tekrar yazayım sen konuyu okuduğuna eminmisin ?

Bolkar1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi konuyu tersine çevirecek arkadas tek basına.

Burda konuşulanların hepsini bir oku once sen tek Taraflı olan bir durum olmadıgını anlarsın..

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya beyler hayırdır susalım diyoruzda siz kimsiniz ? yancısı mancısı ? siz nesiniz kendi fikrinizi yazın geçin bakın dalganıza adam güzel güzel usturuplu yazmık onuda mı beyenmiosunuz ? olay da kahramanlar hariç herkes yazmış .... almadım yapmadım der geçer hadi verdiğini idda ediyorsa nerde faturan ? nerde banka dekontların ? yasal seylerin nerde ? 20 milyarın hepsini kendinemi almış kaanı beyin i osu busu yokmu bu işin ? yazdınızmı göremedimde ben ondan soruyorum EXEL dosya sı değil banka dekontu

alihan kardeşim motorun yapılmış sanımzanın otun bokun yapılmış motorunda sıkıntın yok tesisatın yapılmış beğenmedin peki, Beğenmeyen 6 ay arabasını yatırmaz alır gider hergün bunları heryerde görüyoruz beğenmeyen ceker gider arabasını yaptırır eksiklerini giderir ben 2* bin tl verdim hiçbirsey olmadı bunları yaptırdım size 20 bin yolladım dekontu burda eksiklerimizide kendim yaptırdım faturası burada senden tahsil edicem diyeceksin olucak biticek

bu salağın suclu olduğu nokta kaza yapması kaza yapması yanındaki beyinsizin haklısınız bu konuda

yapılmıştır begenmezsiz dersinki bunu yapamadınız suraya imza atın kaza yaptık diye ben bu arabamı kendim yapıtırcem sizden tahsil edicem dersin olur biter buraya kadar okeyiz sanrım

arabanız kız oglan kızmıydı ozaman bana aynısından al yada sahibindene girelim en yükseğinin parasına yakın bir para istiyorum dersin verir vermez onuda avukatla konuşursun buda okey

hala cocuk yazamıo die yükleniyorsunuz düzgün yazmış bu seferde ık mık senmi yazdın omu yazdı bumu yazdı kim yazdı öle böle bırakın kardeşim bu işler karalayın hakıınızı sawunun diyoruz ama bokun bokunu cıkarmanın manası yok begenmediysen alır gidersin 200 milyonla kimse ölmez... kimse kimsenin dükkkanını basamaz gestapomusunuz siz yapıcaksın diceğine alıcaksın gidiceksin madem okadar sinirlisin beceremeyeceklerini düşündün arabamı piç etti deyip davanı açarsın bu kadarpara verdim banka dekontlarıda bunlar der geçersin ozaman mahkeme ihtarını

yazın ama usturuplu yazın ama mantıklı yazın ama düşünerek rice ediyorum özgür haklı demiyorum alihan daha çok haklı ama eski cağlardaki gibi özgür cadı deyip asıp kesip yakmanında manası yok cocuğu Ltfen az daha sakin yazın
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okumasam yalan dediğini nerden anladım ozaman. Burda hepiniz tek taraflı yorum yapıyorsunuz ve yalan kelimelere inanarak. Bu sraba kaç ay yattı kaçkere geldi araç sahibi ve alihan yeri geldii yemek yedik içtik gezdik. Yorum yaparken bilinçli yapın adamın ekmek teknesine laf atmayın. Herkezin hatası olur özgürün hatası öyle bir usta çalıştırmasıydı
    0531 985 1905

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya beyler hayırdır susalım diyoruzda siz kimsiniz ? yancısı mancısı ? siz nesiniz kendi fikrinizi yazın geçin bakın dalganıza adam güzel güzel usturuplu yazmık onuda mı beyenmiosunuz ? olay da kahramanlar hariç herkes yazmış .... almadım yapmadım der geçer hadi verdiğini idda ediyorsa nerde faturan ? nerde banka dekontların ? yasal seylerin nerde ? 20 milyarın hepsini kendinemi almış kaanı beyin i osu busu yokmu bu işin ? yazdınızmı göremedimde ben ondan soruyorum EXEL dosya sı değil banka dekontu

alihan kardeşim motorun yapılmış sanımzanın otun bokun yapılmış motorunda sıkıntın yok tesisatın yapılmış beğenmedin peki, Beğenmeyen 6 ay arabasını yatırmaz alır gider hergün bunları heryerde görüyoruz beğenmeyen ceker gider arabasını yaptırır eksiklerini giderir ben 2* bin tl verdim hiçbirsey olmadı bunları yaptırdım size 20 bin yolladım dekontu burda eksiklerimizide kendim yaptırdım faturası burada senden tahsil edicem diyeceksin olucak biticek

bu salağın suclu olduğu nokta kaza yapması kaza yapması yanındaki beyinsizin haklısınız bu konuda

yapılmıştır begenmezsiz dersinki bunu yapamadınız suraya imza atın kaza yaptık diye ben bu arabamı kendim yapıtırcem sizden tahsil edicem dersin olur biter buraya kadar okeyiz sanrım

arabanız kız oglan kızmıydı ozaman bana aynısından al yada sahibindene girelim en yükseğinin parasına yakın bir para istiyorum dersin verir vermez onuda avukatla konuşursun buda okey

hala cocuk yazamıo die yükleniyorsunuz düzgün yazmış bu seferde ık mık senmi yazdın omu yazdı bumu yazdı kim yazdı öle böle bırakın kardeşim bu işler karalayın hakıınızı sawunun diyoruz ama bokun bokunu cıkarmanın manası yok begenmediysen alır gidersin 200 milyonla kimse ölmez... kimse kimsenin dükkkanını basamaz gestapomusunuz siz yapıcaksın diceğine alıcaksın gidiceksin madem okadar sinirlisin beceremeyeceklerini düşündün arabamı piç etti deyip davanı açarsın bu kadarpara verdim banka dekontlarıda bunlar der geçersin ozaman mahkeme ihtarını

yazın ama usturuplu yazın ama mantıklı yazın ama düşünerek rice ediyorum özgür haklı demiyorum alihan daha çok haklı ama eski cağlardaki gibi özgür cadı deyip asıp kesip yakmanında manası yok cocuğu Ltfen az daha sakin yazın
    Özgün Abi ;

Şöyle bir durum var, işlemler nakit olarak yapıldı. Para elden teslim edildi, karşılığında fiş fatura vb. alınmadı. Elimizdeki tek evrak Kaan Abinin bize imzalatmış olduğu teslim tutanağı...

Banka dekontuna ait olarak sadece çekilen 20.000 TL kredi , 15.000 TL nin tek seferde çekildiği ve daha sonra 5.000 TL nin çekildiği meblaların dekontları mevcut. Bunlarda hiçbir hak talep etmez, girişi var çıkışı yok...

Şanzımanın otun bokun yapılmış derken şanzımanı biz aldık, fakat arabanın üzerine bozuk bilya ile bize teslim ettiler,neticesinde araç yürümüyordu çekici ile aldım dükkandan.

Hatırlatmak isterim aracın ruhsatı hala kayıp.

Tesisatın yapılmış demişsiniz bizim araca tesisat ile ilgili sadece soket değişimi yapıldı, başka hiçbirşey yapılmadı...

Beğenmeyen alır arabasını çeker gider sözüne de şu şekilde cevap vermek isterim... araca kötü bakılmasından dolayı zaten son yağ değişiminden sonra alacak verecek yokken ilişiğimizi kesmeyi planlıyorduk. Şanzıman kırıldı, kaza yapıldı kaportacıdan 200 TL için bu aracı alamadılar kaportacı Özgürün babası ile birlikte beni aradı, siz nasıl adamlarsınız 200 TL için arabanızı gelip almıyorsunuz gibilerinden.. Bizde parayı ödemesi gereken tarafın biz değil Özgürler olduğunu anlatmaya çalıştık. Gecesine aracı bulup gündüzüne soluğu boyacının yanında aldık... Baştan sona konuyu anlatmak zorunda kaldık...

Araç kız oğlan kız değildi, böyle birşey iddia etmedim. Araba Araç özgürlere gelmeden 6 ay önce komple kaporta boyaya girdi Çamurluklar "0" alındı kaput 0 alındı yeter ki macunsuz olsun düzgün gözüksün diye. Bu araca kaporta boya için de bir 3-4 bin TL harcandı...

Kız oğlan kız olsa bu kadar üzülmezdim zaten. Arabanın kafası yine piç oldu, kaputta kafam kadar macun... ki " Macunsuz bi şekilde hallettirin, nasıl hallediliyorsa artık değşiecek mi çekilecek mi diye söylememe rağmen.

Çocuğun yazıp yazmaması sorun değil, ben buraya düştüğüm durumu paylaşayım düştüğüm duruma düşmesinler diye bu konuyu açtım. Ama bu konuyu açtığımda Serkan denen arkadaştan gelen tehtid mesajlarını da konu içerisine paylaştım... Hataları düzeltmek yada uzlaşmaya varmak için bir sürü yol denedik, kanka dedik olmadı arkadaş dedik olmadı kötü olduk olmadı iyi olduk olmadı. iyi polis olduk olmadı kötü polis olduk olmadı anlayacağın...

Aracımı piç etti diye dava açabilmek sorun değil ;

Bu davanın senelerce süreceğini siz de çok iyi biliyorsun... Elimizde dağınık olan kanıtları toparlayıp sağlam bir avukat aracılığı ile zaten savcılığa suç duyurusunda bulunacağız.

Konu açıldığından beri hiç çizgimi bozmadım, her ne olursa olsun da bozmayacağım. " Para kazanılır , haysiyet zor..."
    Sheer Driving Pleasure

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)