User Tag List

Sayfa 18/20 İlkİlk ... 81617181920 SonSon
364 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: Ümraniye GT PERFORMANCE Şikayet !

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kafayı yedim burada , ı yi sabır varmış sizde geçmiş olsun, Allah'a havale etmek en mantıklısı , öbür Dünya'da see you

alihansirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kafayı yedim burada , ı yi sabır varmış sizde geçmiş olsun, Allah'a havale etmek en mantıklısı , öbür Dünya'da see you
    Öbür dünyada see you ! iyiymiş tuttum bunu

Yorumun için teşekkürler...
    Sheer Driving Pleasure

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne sabır varmış 41 kere maşallah.Böyle esfanlık olmaz...

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fıskiyeyi kim kirdi ??
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şaka bir yana gerçekten cok sabırlıymışsınız bu konuyu uzatmaya gerek yok karşı taraftan acık konusmak gerekirse bir şey gelmez telafı olarak.Olması gereken oldu siz kendınızı cok ıyı anlattınız bundan sonra herkesin gt performance ümraniye hakkında fikri oldu şahsi olarak benim asla yolum düşmez bundan sonra.D.r Ecu büyük bir isim oldu işin içinde olan olmayan herkesin dr ecu hakkında bir fikri var Bu ismi tecrübesız daha esnaf olamamıs ınsanların logoyu kullanması üzücü
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harcanan paraya giden zamana ve yediğiniz o kadar lafa çok üzüldüm. Araba yapmak proje yapmak her yiğidin harcı maalesef değil fakat bazı şeyler insanın başına gelmeden de olmuyor kaldı ki en son duyduğum ve okuduğum kadarıyla daha bir beyin bile yok araçta ne yazık ki harcanacak gidecek para daha çok fazla keşke elinizde yazılı çizili bir kağıt olsaydı yasal yollar ile işinize devam ettirseydiniz. araba orjinal veya değil bir emanet araçla müşteri aracıyla şahsi işlerini yapanlardan nefret ediyorum yapıyorsun madem dikkatli kullanacağına gaz açıyorsun üstüne birde kaza yapıyorsun delikanlılığa sığmayan ucuz insan hareketleri davranışları..
    Allah sizlere verdiği sabrı bizlerede versin Geçmiş olsun.
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

gakko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok çok geçmiş olsun.
    Allah hepimizi bu tip olaylardan muhafaza etsin.
    ayrıca yaşadıklarımızdan ders çıkarmakta da fayda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wankel Batu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şaka bir yana gerçekten cok sabırlıymışsınız bu konuyu uzatmaya gerek yok karşı taraftan acık konusmak gerekirse bir şey gelmez telafı olarak.Olması gereken oldu siz kendınızı cok ıyı anlattınız bundan sonra herkesin gt performance ümraniye hakkında fikri oldu şahsi olarak benim asla yolum düşmez bundan sonra.D.r Ecu büyük bir isim oldu işin içinde olan olmayan herkesin dr ecu hakkında bir fikri var Bu ismi tecrübesız daha esnaf olamamıs ınsanların logoyu kullanması üzücü

Konunun Dr. Ecu ile hiçbir ilgisi yok, planlarımız arasında yazılımı Dr. Ecu'da yaptırmak zaten var. O yüzden ben Dr. Ecu ismine çok takılmıyorum.
    Yaptığı esnaflık burada hoş olmadı tabii ki. Bu yüzden biz de baya üzüldük. Umarım bundan sonraki esnaflık hayatlarında daha efendi daha dikkatli daha bilinçli ve daha insancıl davranırlar...

Yorumunuz için teşekkür ederim.
    Sheer Driving Pleasure

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harcanan paraya giden zamana ve yediğiniz o kadar lafa çok üzüldüm. Araba yapmak proje yapmak her yiğidin harcı maalesef değil fakat bazı şeyler insanın başına gelmeden de olmuyor kaldı ki en son duyduğum ve okuduğum kadarıyla daha bir beyin bile yok araçta ne yazık ki harcanacak gidecek para daha çok fazla keşke elinizde yazılı çizili bir kağıt olsaydı yasal yollar ile işinize devam ettirseydiniz. araba orjinal veya değil bir emanet araçla müşteri aracıyla şahsi işlerini yapanlardan nefret ediyorum yapıyorsun madem dikkatli kullanacağına gaz açıyorsun üstüne birde kaza yapıyorsun delikanlılığa sığmayan ucuz insan hareketleri davranışları..
    Allah sizlere verdiği sabrı bizlerede versin Geçmiş olsun.
    Öncelikle amin. Sabırlı olmakta, sakin durmaya çalışmakta her zaman fayda var...

Onca emek ve zahmete bir de küfür yemek kötü oldu tabii, zaten bir kez eşşeklik edip buraya konu açmadan iş yapmaya kalkıştık, bundan sonra tövbe. Önce Tech Ailesinin fikri alınacak, sonra işe koyulacak...

Yasal yollar için hazırlıklarımız devam ediyor. Problem yok İlginiz için teşekkür ederim
    Sheer Driving Pleasure

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir gelişme var mı?
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır malesef bir gelişme yok...
    Sheer Driving Pleasure

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baştan sona kadar bütün konuyu okudum çok geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rcbd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baştan sona kadar bütün konuyu okudum çok geçmiş olsun.

Çok Teşekkürler...
    Sheer Driving Pleasure

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Forumda şöyle hazır yapılmış bir örnek varken http://www.techturkey.com/forum/proj...tml?highlight= , ki takribi 20 civarına mal olmuştur diye düşünüyorum ben motor kısmı için, dışarıya afedersiniz ama arkadaşınız / kardeşiniz bile olsa 1500-2000 fazla değil baya baya fazla fazla vermek biraz kafasızlık (bulabildiğim en düzgün sıfat bu) bence.

Xsara VTS, 306 GTi aynı motora sahip sonuçta. Kemal abiye sorsanız yaklaşık maliyeti de size kalem kalem dökerdi. TR nin önde gelen en çok tanınan garajlarından birinde yapıldı bir de, x sanayi y ustadaki işe kıyasla referans olabilecek çok örnek araç var o garajdan çıkan da.

Giden 20 bine yazık olmuş. Keşke 20 bin TL çıksaydı bu akşam kazı kazandan bana, nasıl savrulup harcanır diye konu açardım...

suskunkral_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgür kimseye birsey yapmadi siz bile bile kendinizi ateşe atmissiniz. Yaziktir günahtir kimse kimsenin ahini dunya mali icin almasin karsilikli olarak yapilan hatalar cok var. Vallahi benim derdimi acildigim derman istedigim bir insan evladi kalkip memnuniyetini yuzume vurmayip ta kalkim boyle ortamlarda bana dile getiriyorsa kusura bakmasin kimse alihanin sucu var burda. Yok yağ kapagin yok aldirt yok fiskiyeymis yaptirt. Ve buradan bu konuyu okuyan ve takip eden herkese soyluyorum ve idda ediyorum şu insan evladinin dedigi facebook meselesi tamamen düzmecedir. Ekran resmi alinir her türlü ispatlanir bende arkadasima bana boyle boyle yaz derim zihniyete baksaniza kimin sizden ne cikari varda aracinizin kaza yaptigini size fake hesaptan soylemis. Kim olursa olsun gelir sana acik acik der bunu gizlemenin ne geregi var. Bana gore siz ark ettiniz kaza oldugunu zarfladiniz facebook olayida bi senaryoydu. Suan oynadiginiz gibi. Benim sahislarla ilgili selamim dahi yok sadece konuyu sizlerin yazdiklarini okuyarak biliyorum ve verdiginiz bilgiler neticesinde bu karara vardim
    Ê ne dı şerde be şêre. - Kavgada olmayan aslan kesilir.

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suskunkral_21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgür kimseye birsey yapmadi siz bile bile kendinizi ateşe atmissiniz. Yaziktir günahtir kimse kimsenin ahini dunya mali icin almasin karsilikli olarak yapilan hatalar cok var. Vallahi benim derdimi acildigim derman istedigim bir insan evladi kalkip memnuniyetini yuzume vurmayip ta kalkim boyle ortamlarda bana dile getiriyorsa kusura bakmasin kimse alihanin sucu var burda. Yok yağ kapagin yok aldirt yok fiskiyeymis yaptirt. Ve buradan bu konuyu okuyan ve takip eden herkese soyluyorum ve idda ediyorum şu insan evladinin dedigi facebook meselesi tamamen düzmecedir. Ekran resmi alinir her türlü ispatlanir bende arkadasima bana boyle boyle yaz derim zihniyete baksaniza kimin sizden ne cikari varda aracinizin kaza yaptigini size fake hesaptan soylemis. Kim olursa olsun gelir sana acik acik der bunu gizlemenin ne geregi var. Bana gore siz ark ettiniz kaza oldugunu zarfladiniz facebook olayida bi senaryoydu. Suan oynadiginiz gibi. Benim sahislarla ilgili selamim dahi yok sadece konuyu sizlerin yazdiklarini okuyarak biliyorum ve verdiginiz bilgiler neticesinde bu karara vardim
    Bold kısmı okuyan kimse senin şahısları tanımadığına inanmaz be kardeşim. Sen bu yazılar düzmece diyorsun ama bu çocuk yalan koşuyor olsa hukuk denen birşey var ticaret hane bu forum sayfalarını delil olarak gösterip bu arkadaşı mahkemeye verir çatır çatır tazminatını alır bu arkadaş bir platformda bunları rahat rahat yazabiliyorsa vardır bi bildiği.
    1.6tdi.
    Ecutech.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dükkandan araba çıkarılmış, kaza yapılmış, dükkan sahibinin haberi yok.. Haberi olduğunda da araç sahibine haber verilmemiş.
    Aradan x zaman geçtikten sonra araç sahibi durumu öğrendiğinde, tabiri caizse "tamam orjinalle değiştirelim" mevzusu yapılmış.

Tüm bunlar gerçekken facebook muhabbeti mi dikkat çekti.. Velev ki facebooktan biri söylemedi de akşam rüyasına ak sakallı dede girdi.. Araçla kaza yapılıp bunun da müşteriye söylenmediği gerçekliğini değiştirir mi?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suskunkral_21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozgür kimseye birşey yapmadı diyerek başlayıp , bilgiler dahilinde karara vardım nasıl diyorsunuz anlayamadım

ayrıca konuda ozgurunde mesajları var tekrar bi okuyun

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15bin yada 20bin. Bu araca ne yapıldı sonuç olarak. Specleri nedir merak ettim. Ben konuyu hep araç BMW 5.40 diye baktım ama 306 GTI'mış araç. Gözümden kaçmış.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)