herkesin canı yanmış bu konuda benimde bagajdan bası çaldılar gelmedikleri için ben karakola gittim çalanların takıldığı kahvenin adresini verdiler birde gelmişken çay, şeker bitti dediler onları aldım kahvenin yolunu tuttum :)
Printable View
herkesin canı yanmış bu konuda benimde bagajdan bası çaldılar gelmedikleri için ben karakola gittim çalanların takıldığı kahvenin adresini verdiler birde gelmişken çay, şeker bitti dediler onları aldım kahvenin yolunu tuttum :)
çok teşekkür ederim hepinize ALLAH hepinizden razı olsun. ALLAH düşmanımıza vermesin...
hala gelmediler.
sabah babam aradı sonra ben 2 saat geçince aradım size yemin ediyorum arabada paramız vardı çalındı dedim bişeyler almışlar dedim 2 saattir bizi bekleten polis babamın telefonunu açmayan polis 5 dakika içinde geri aradı vay anasını dedim!!!!!!!!!!!!!!!
Mart Ay'ında benim de evime hırsız girdi. Ipadi de çaldılar. Allahtan konum servisi açıktı. Iphone'dan bulduk. Elemanın koltuk altında bi poşet var. Dedik muhtemelen bunlar.
Yine aradık polisi dedik böyle böyle hırsızı bulduk sokağın başında takılıyorlar. Gitti polis yanlarına poşette başka bişey çıktı. gbt sorgulaması fln yaptı. Sonra beni arıyor. Gelin teşhis edin hırsızı diyor. Manyakmısın sen dedim. Hem hırsızı ihbar edicem hem de yüzyüze gelicem. aptal bi polis grubuna denk gelmiştim.
büyük ihtimal sipariş üzerine gelindi arabada telefon ve ruhsat vardı duruyor onlar
Polisin isim soy ismini alıp bimere şikayet edin
aynen onu yapmayı düşünüyorum hocam.
ama neden hırsızın yanına kar kalsın bu olay ya neden?
Genelde aynı gün birkaç aynı modelden air bag götürüyorlar, poliste akşamında arkadaşlardan ürün başı avanta alıyor büyük ihtimalle, çünkü hırsızlıktan çok çalınan ile ilgililer, sonuçta bu air agler pazarda satılacak bulmak zor olmasa gerek.
Bu arada dadandılarsa gene gelebilirler, cdd'de evin otoparkından aynı şekilde air bag gitti, en yakın servise gittiğimde sıraya girin dediler :)
İlgilenmeyen,artistlik yapan,görevini kötü kullanan hainleri bimer,cimer,içişleri bakanlığı gibi yerlere sicil numarası eşliğinde şikayet edin.Geri dönüş oluyor herşekilde bi tanesinin yaptığı ters hareket yüzünden koca emniyeti suçlamak doğru olmaz.Biz sesimizi çıkaralım gerisi üst makamlara kalmış
Zamaninda kadikoyde bi olay icin aramistik 1.30 saat sonra yunuslar geldi . Niye bu kadar gec kaldiniz diye sordugumuzda trafik vardi ondan oldu diye tersledi . Motosiklette trafige takiliyomus dedik gectik. Gecmis olsun boyle durumlarda polise abartarak anlatin baska caresi yok.
Geçmiş olsun. Bir bana 5dk geçmeden geldiler sanırım. o da trafikti ondan olsa gerek :)
bu ülkede adalete ve sağlık sistemine ne kadar az ihtiyaç duyarsan o kadar iyisindir.
Çok geçmiş olsun... Büyük ihtimalle çıkma airbag alacaksınız o da ya sizin ya da başkasının airbagi olacaktır.
Bu ülke ye kürküm ye ülkesidir, üst düzey bir siyasi, bürokrat tanıdığınız olsun, bakın nasıl geliyor polisler hızlıca..
İşte bu sebeplerden millet yakaladı mı kendi adaletini kendi vermeye başladı.
Benim bir çalışanımın evine 2 sene önce hırsız girdi , 2. kat balkonundan aşağı atmış hırsızı. 30 bin tl tazminat davası kazandı hırsız. Temyiz vs uğraşıyor halen.
Başka bi numaradan arayıp, bizim komşu var bakan/milletvekili/hakim oğlu, arabasına hırsız girmiş kendisi şimdi evle falan uğraşıyor ihbarı bizim vermemizi rica etti deyin. Seyredin cümbüşü.
biz arkadaşımla suçüstü yakaladık hırsızı beylikdüzü kavaklı sahilde.
Aracın camını kırdı kapıları açtı bindik tepesine.
Temiz bi dövdük tabi sonra polisi çağırdık.
Hırsız darp ettiler beni diye şikayetçi oldu.
Nöbetçi savcıyı aradı memur. Hırsızı bıraktılar biz gidip savcıya ifade verdik.
Hırsızdan tam 3 saat sonra serbest kaldık.
Bu ülkede kanun bu şekilde işliyo bilginiz olsun. Dövüp bırakın polise bulaşmayın...
gecmıs olsun bu ulkede hırsızlık yapanın hak yıyenın yanına her yaptıgı kar kalıo. e5de bana vurup kactılar polıse gıttım adamlar umursamadı bıle gıt caglayana mahkemeye basvur dıo. gecen sene canakkalede dedemın evıne hırsız gırdı dedemde uyanıkmıs yakalayıp bı guzel dovmus dedeme kamu davası acılıyodu hırsızı evde dovdu dıye zor yırttık. böle sıstemın ben ıcıne edeyım
sana dıbıne kadar katılıyorum bundan bır yıl önce laptop aldım eve gırdım kutuyu actım kablo almaya dısarı cıktım alarm alt ust kılıt fln neyse bı geldım 10 dk alt ust kılıt kunye ıle patlatılmıs laptop alınmıs gıtmıs polısı aradım geldım oraya baktılar buraya baktılar ee dedım gecmıs olsun dedı bence sokla dınlıyorum soguk suyunuz varmı dedı getıreyım dedım yok sız ıcın degı gule gule gıttı böyle bır ulkede yasyoruz bosuna medet ummayın polısın bı *** yaptıgı yok hırsızlıga karsı ugrasmıyorlar bıle
maalesef öyle, kavga çikiyor polisi ariyorsun ölen ölüyor yaralanan yaralaniyor sonra polis geliyor