kapkaç meselesini nasıl 1 günde çözdüler yasa değişikliği ile, bunu da yasayla ancak düzeltebilirler.
Printable View
kapkaç meselesini nasıl 1 günde çözdüler yasa değişikliği ile, bunu da yasayla ancak düzeltebilirler.
Geç yazdım beyler kusura bakmayın.
aracı götürüp karakola tutanak tutturduk.
ALLAH yüzümüze güldü camı kırarken elini kesmis şerefsizin çocuğu kan örneğini aldık inşallah bende götünden kan alcam.
%90 bulunur diyolar karakolda baklava sözünü verdim hayırlısı inşallah
Sizin iş yine hızlı sürmüş :) sabah 09:00 aradım akşam 16:30 civarı geldiler, 2 saat de olay yeri inceleme bekledim 20:00 sanayiye anca gittik :)
Bizim arac calinmisti 3 sene otoparkta yatmis araba e sene sonra bulundu diye aradilar 3-4000 otopark parasi oseyip aldik arabayi.
Gevenlerde de arabaya seyir halindeyken carpip kactilar polisi aradik dediler bizim yapabilecegimiz bir sey yok emniyet yakinsa oraya gidin oraua gittik herkes cay kahve disari masa atmislar dedik boyle boyle arabayi oynatmadan trafigi cagircaktiniz bizim yaoicagimiz bir sey yok dediler en son gidip kendimiz bulduk adami
aracımın camını kırıp tesisatı çalmışlardı bikeresinde aradım karakolu
aracı alın gelin burda bakalım dediler gittik işlemler yapıldı vs.
2 ay sonra aynı şey oldu bu sefer aramadan götürdüm
aracı yerinden oynattım die tutanak tutmadılar giren bana girdi....
geçmiş olsun.
geçmiş olsun hocam, kan örneğinin olması iyi olmuş dedikleri gibi kesin çıkar.
Aman, elinizi kana bulamayın 2 tokat atın yeter. Mağdurken, suçlu duruma düşmeyin.
Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize inşallah çözülcek ama airbag hırsızlığı çok enteresan ya nereye gidiyoruz böyle...
bir ara serviste 206 airbagleri gelmiyordu, belkide istanbuldaki 206 ların 100 de 10 una airbag hırsızlığı olmuştu; bu işler hep sipariş üzerine yürür.
Adam vurup - darp edenin salındığı, karısını öldürenin iyi halden indirim aldığı ülkede hırsızlık için karakola gitmeyi tercih etmiyorum şahsen.
6 ay önce bi yayayla kavga ettim, geldi polis dedi şikayetçi misi ? Yok dedim, biliyorum gittin mi karakola saatlerce askersin.
12 de girdik 17 civarı çıktık.
Karşıdaki vatan evladı şikayetçiyim dedi seve seve gittik, sonra orada şikayetini geri aldı. İyi küfrettirdi kendine sağolsun.
Sıradan vatandaşlar olarak devletimize kazandığımızın çoğunu vergi adı altında verip karşılığında hiçbir hizmet beklemememiz gerekiyor malesef.polisler hangi semtte kim hırsızlık yapıyor, kim torba tutuyor, kim adam kesiyor bilmiyor mu sanıyorsunuz?en ufak olayı az çok tahminle bile kimin yapabileceğini çözebiliyor çoğu.ama tabi birçoğumuzun amir dayısı, albay amcası, devlet dairesinde müdür eniştesi olmadığından dolayı başımıza gelen işleri çözmekte güçlük çekiyoruz.Allah yardımcımız olsun millet olarak, günümüz türkiyesinde yaşamak ciddi sabır gerektiriyor.size de çok geçmiş olsun, umarım hasarınız karşılanır.
Geçmiş olsun, yaklaşık 2 hafta önce çevre yolunda giderken ön ve arka plakasız connect gördüm trafikte, içindekiler Diyarbakırlılara benziyodu 155 i aradım, Plakasız şu araba şuraya gidiyor tam şurdan geçiyoruz şimdi, şüpheli araç olabilir dedim, tamam ilgileniyoruz dediler kapadım, 20 km takip ettim malatya çevreyolundan çıkana kadar ama nerde polis :) Ben aradığımda 155 i Emniyet müdürlüğüne yaklaşık 10 km vardı hemen ordan çıksalar çok rahat çevirirlerdi ama hiçbir halt olmadı. Egzozlu bir araba makas atıyor desem 5 dk içinde gelirlerdi.
Bende seni aşağılaym o zaman beyinsiz herif polis keyfine göre mi is yapıyor. Senin aradigin yer haber merkezi.
Haber merkezi il emniyet müdürü adına koordine yapar. 155 hatları ve yerel telsiz kanalları da 24 saat kayıt edilir. Sen aradiktan sonra haber merkezi size yakın olan ekibe sistemden bakar anons eder (eğer ekip boşta ise ) sana yönlendirir. maalesef canım ülkem vatan haini hırsız ayyaş kaynadigindan ve polisin her işe baktığından sana sıra gelmiyor. Polise laf atmakla olmaz. Bn senin için canımı koyuyorm ortaya gece gündüz çalışıyorum. Hic araştırdin mi istanbul yada ankarada saatte kaç suç işleniyo ? Ve kaç ekip var ?
(12-24 esasina gore )10 bin polisle 20 milyon insani suçtan korumak için wc ye gitmemen lazım. Biraz empati yap