User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Cyclone vw oem vs Naviin 502(acil)

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun hocam istersen zenec 2011d var sıfır gibi cihaz 1300 tl

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 3 yıldır hırsızdan çekindiğim için aracımda zindan filmle rcd 310 dan geçiş yapıp rcd 510 kullanıyorum. açıkcası rns ve zenec e hırsızlar yüzünden geçiş yapamadım. benden ufak bir tavsiye rns 310-510 yada zenec alırsanız aracınızı parkettiğiniz yere dikkat edin. çok sevilen bir ürün ***** sitedeki ilanların çoğuda çalıntı zaten

kimbubye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle çok geçmiş olsun. Yaklaşık 8 ay önce aynı olay benimde başıma gelmişti. Ford Fiesta aracımın standart teybini çalmışlardı ve beni de Topkapı Elmadağ'a yönlendirmişlerdi. Size önerildiği gibi bana da Xenec ve Naviin arasında seçim yapmam gerektiği söylenmişti. Önerilen ürünler üzerinden konuşacak olursam. İkisininde işletim sistemi ağır. Zaten giriş seviyesi ürünler. Ama Naviin bana daha kaliteli geldi açıkcası, şuan onu kullanıyorum. Eğer beklentiniz çok yüksek değilse bence sizi mutlu edecektir. Ben hoparlörlerimi Rockford Fosgate R1682 ile değiştirdim. Amfisiz kullanıyorum ve gayet memnunum diyebilirim. Bluetooth, Usb, Micro SD olayları zaten artık herkeste standart halde. Navigasyonuna çok güvenmeyin derim. İşletim sistemi kaynaklı arada Navigasyonu açtığınızda takılmalar vs. olabiliyor. Ağırlaşıyor. Ama onun dışında radyo alıcısı mükemmel olmasada Xenec'ten daha iyiydi diyebilirim.

Size tavsiyem geri görüş kamerasını vs. isteyin. Siz ses çıkarmazsanız üzerine yatıyorlar. Ekstra para falan istiyorlar biraz ısrar edin, ikili ilişkileri kullanın hediye olarak alın, taktırın.

Ürün kendi segmentinde iyi diyebilirim. Mevcut durumda gayet iş görüyor. Eğer test etmek isterseniz bir gün buluşup denettirebilirim teybi. Fikir sahibi olmuş olursunuz.

Tekrar çok geçmiş olsun.
    '89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orjinalci DSP'ye ciddi para bayan takintili adamlarin gidip aldigini yakinen biliyorum. Cok mantikli Spotify vs vs gibi secenekleri de cabasi.
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...32232707/detay

Burada yazdığı gibiyse efsane cihazmış hakikaten.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7" Universal Double DIN - Avant-2 NB Full Android Multimedia Navigation System

şu cihazı gördüm de fiyat filan yazmıyor, nerede ve kaça? bilen var mı?
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)