Kıbrısta 70 lik rakı 17 lira. 2 ay önce 1 liktelik chivası 80 liraya aldım. Orda içki burdakinin 3 te biri fiyatına yinede şüpede kaldım diyosan bensenden 80 liradan alayım:)
Printable View
Kıbrısta 70 lik rakı 17 lira. 2 ay önce 1 liktelik chivası 80 liraya aldım. Orda içki burdakinin 3 te biri fiyatına yinede şüpede kaldım diyosan bensenden 80 liradan alayım:)
Alkolde bizimkiler ile ile cok tat farki yokta sigaralarimiz asiri derecede farkli kesinlikle sigara almamanizi tavsiye ederim zaten sigarada arada pekte fiyat farkida yok
Fikir veren forumdaşlara teşekkürlerimi iletiyorum. En güzel fikir sevmediğin birine bir kadeh ver olanı gece gece iyi güldüm eyvallah :)
iyi güzel diyonda arkadaşının 3 litre hakkı var getirmek için hani ordan ben istedigim kadar getiririm moduna girerse TR girerken bir bakmışsın 15 şişeden elinde 3 tanesi kalmış :D
ya duty freeden alsın yada starling marketten orda kampanyalar oluyordu valize sarıp sarmalayıp koysun kırılmıolar :D :D
bu yaz gittim geldim. bi valiz viski aldım. uçak bileti bedavaya geldi :D lt'lik jack 52 lira.
chivas 55 olması çok zor ihtimal ;)
ara ara ucuz bilet kovalayıp içki almaya giden gelen eş-dost çok :D
ertan market bu arada en uygun veren market yanında hellim de hediye ediyorlar :D
Türkiye'de üretilip üzerine lojistik maliyetleri eklenerek Kıbrıs'a giden yeni rakı Türkiye'nin neredeyse 3'te 1 fiyatına..
Dolayısıyla viskinin de ucuz olması normaldir..
Hayvan gibi şiii yapıyor devletimiz sağolsun..
yok kardeşim sağolasın ben fazla içmiyorum zaten bu aralar ama aklında soru işareti kalmasın diye söyledim. sahte olma gibi bir durum olmaz gönül rahatlığıyla iç. ama aklında bulunsun ordaki kumarhaneler otellerdeki içkiler sahte onlara dikkat et içerken
bu tamamen şans işi ben bi defa 7 şişeyle girdim hiç bir sıkıntı yaşamadım ama 4 işiyle girip yakalananlarda var. bunun için
şişelerin yarısını valize koyup yarsınıda ufak çantayla yanınıza almak lazım
70 lik 50 lira chivas :)
Bu arada arkadaşım toptancı kendisi başka işlerde kovalıyor iş için gidiyor geliyor 4 5 ayda bir gelirken sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum bi ara 1lt jack göndermişti ptt kargoyla konyadan sarıp sarmalamış kutudaki ürün vazo diye yollamış hergele :) :)
Bir kişi için freeshop içki limiti nedir? Yurtdışından gelecek bir tanıdığa sipariş vermeyi düşünüyorum da.
Ülkeye giriş yapan yolcular için kişibaşı alışveriş limitleri:
• Sigara: 3 karton
• Alkollü İçecekler: 1 litre Alkollü içki (%22’den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç)
• Alkollü İçecekler: 2 litre Alkollü içki (%22’den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dahil)
• Parfüm: 600 ml
• Makyaj veya Cilt Bakım Ürünleri: 5 adet
• Çikolata ve Şekerleme: 2 kg
• Kahve: 1 kg
• Çay: 1 kg
abi yanlış hatırlamıyor isem Yeni rakı üzerinde KKTC'de üretilmiştir gibi bi ibare görmüştüm. Ayrıca sürekli rakı içen bi abime hediye olarak getirdiğimde tat farkı olduğunu da söylemişti.
Fakat dediğin gibi TOPKAPI rakısı Türkiye'de üretilmesine rağmen KKTC'de daha uyguna satılıyor :)