3 gün önce Bulgaristan'dan Olmeca tekila, Yeni rakı falan aldım. Olmeca'yı yol üstünde bi benzinlikten 28 leva'ya aldım şuan 47 liraya falan denk geliyo. Lira'nın değeri bu kadar düşük olmasına rağmen Türkiye'deki satış fiyatının yarısı neredeyse.
Printable View
3 gün önce Bulgaristan'dan Olmeca tekila, Yeni rakı falan aldım. Olmeca'yı yol üstünde bi benzinlikten 28 leva'ya aldım şuan 47 liraya falan denk geliyo. Lira'nın değeri bu kadar düşük olmasına rağmen Türkiye'deki satış fiyatının yarısı neredeyse.
Genede iyi araştırın alın derim orada'da kurnaz satıcılar olabilir.. Sağlık daha önemli..
2014 Ağustos ayında Chivas ın 70 liği 60-65 lira civarındaydı. Fiyatlar düşmüş mü ya ?
İçin rahat etmiyorsa Free Shop'tan alsın, hiç bir problem olmaz. En azından 5 yıldır bana bir şey olmadı:D afiyetle içiniz.
3 karton camel 148 tl marlboro karton 21 dolar winston 19 dolar daha bu hafta geldi taze taze .2x100 rakı bide 70lik rakı 120 tl :D dayım seneede 2 3 kere girip cıkıyor sağolsun herseferinde getiriyor sudan ucuz sürekli tüketiyoruz . viskide geliyor aynı fiyatlardan sıkıntı yok
Bir bardagın içine koy üzerine biraz karbonat dök
Arkadaşına söyle de bizede çözsün 2 şişe. Harman kaldık kaç aydır.
Sisenin altinda bi lot numarasi yazar.
sevmediğin birine ikram et yaşarsa afiyet olsun ;)
Öldürurse sahtedir 😂
Absolute gerçeğinde ve sahtesinde denemiştik. Şişeyi sallayınca baloncuklar geçmiyordu sahtede bi müddet.
Aldığımız yerde sahte viskide vardı sahte absolute de. Adam bize bu metodu göstermişti.
Yüzde yüz garanti mi değil tabi. :D
kıbrıs baya ucuzmuş gürcüde 100 lük jack 80 tl ye gelior
twtr kullanıyosan tansel taşanlar ısımlı bı abı var bu işin resmen hocası sor ona söler butun detaylarıyla
doğru fiyatlar kıbrıs çıkışı . daha yeni geldi. özür dilerim sadece tek yanlış yazdığım şey euro. 21 dolar ve 19 dolar değilde euro olucaktı . bikere camelin paketi 7 tl normalde 10 tanesi 70 tl yapar 110 tl nası aldın abi :D istersen whatsapptan faturanın resmini atabilirim . abi . sadece cameli tr girişte almış gelen kişi. 3 karton iç içe tek pakette kampanya yapmışlar kaç euro bilmiyorum ama tl ye çevirip tl olarak verdi abim parasını getirene. 148 tl verdi sadece camellara :)
Buzluga koy donuyorsa at cope donmuyorsa devam :)