Lg g2 sattim fabric yaptim.
Acayip fark etti g4 aldigimdan koymadi
G4 aldigima inanilmaz memnunum.
Kafamdaki telefonu yapmis cok şükür
Kamera hiz uygulama mukemmel
İphone cevrem bile yavastan benim kafaya geliyor![]()
Lg g2 sattim fabric yaptim.
Acayip fark etti g4 aldigimdan koymadi
G4 aldigima inanilmaz memnunum.
Kafamdaki telefonu yapmis cok şükür
Kamera hiz uygulama mukemmel
İphone cevrem bile yavastan benim kafaya geliyor![]()
arkadaşlar z3 + ile s6 yı karşılaştırdım. S6 baya iyi çıkmış. 2 kötü yanı var batarya ve toz ve su olayı onun dışında s6 mantıklımı?
doğuştan araba manyağı
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
s6 da karar kıldım gibi birşey kaliteli geldi bana baya. Isınma şikayeti var z3+ . Samsungun ekranı kamerası dediğin gibi çok iyi parmak izide var bakalım ay başı gibi alıcam sanırım. 1850 tl genpa garantili izmirde satıyorlar fiyatıda çok iyi![]()
doğuştan araba manyağı
lenovo vibe x2 aldım gayet memnunum değerlendirmenizi öneririm
Discovery air den çok memnunum ben de. Fiyat olarak baya da altta hatta. 670 e almıştım. Sonrada 3 taksitli şekilde. =) Ama ısınma vs. olayı pek hoşuma gitmiyor, değiştirmeyi düşünüyorum. Zenfone2 yi çok beğendim. Ondan alacağım büyük ihtimalle.
Instagram: mutusgarage
LG G3 1.5 sene oldu, mukemmel derecede memnumum.
g4 1500-1600 civarına düşmüş alınır mı
pazarda çok kaliteli ve alternatif markalar var.. araştırın bence kalıplaşmış markalara sırf marka oldukları için bin tl iki bin tl fazla para vermeyin.. artık hertür adını duymadığınız tellerin bile yedekparçası türkiyede var.. çünkü ortak parça kullanıyorlar..
Gm jiayu iocean meizu huawei asus lenovo bu markaların telleride çok iyi ve çok makul fiyatlara var 500-600 tl den başlıyor çoğuda en az 3 gb ram li falan filan.. çoğu temel özellikleri aynı olan samsung apple 2-3 bin vericeğinize bu markalarada bakın derim..
bir arkadaşa ve yiğene meizu aldık 1200tl ye mx5 modeli adamlar 2.2 ghz lik 64bit octacore işlemci 3 b ram amoled ekran falan filan 21mp sony kamera kullanmışlar telefonu çok beğendim..
bir arkadaşda iocean diye bir marka aldı on numara çıkdı telefon ben bile o kadar kaliteli bir tel beklemiyordum.. 600 tl ye aldı 1.7 ghz 64 bit octacore işlemcili 3gb ram li fhd ekranlı 4g ye uyumlu parasının hakkından çok daha üst kalitede bir tel çıkdı ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
meizu mx5 aldim 1 ay once 32gb. 1285 tl ye aldim. bu ozelliklerde telefon piyasada yok. samsung gibi bir hata yapmain. meizu inceleme ve karsilastirmalarina goz atin.
M. The most powerful letter in the world.
Şu g4 ve zen fone çok övülmüş. İphone 5 var şuan geçmek mantıklı olur mu acaba pil den çok şikayetçiyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)