User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Scottish Fold sahiplenme

Mehmet Opc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Scottish Fold sahiplenme

Arkadaşlar scottish fold kedimiz vardi ve ne yazikki vefaat etti annem ablam ve ben inanilmaz üzgünüz ve yerini dolduramicak ama yeni bir scottish fold sahiplenmek istiyorum ve aileme süpriz yapmak istiyorum elinde akrabasinda tanidiğinda olan varsa lütfen benimle irtibata geçebilirmi internetten 1-2 tane buldum ve araba parasi istiyolar hayvan ticaretine karşıyım ama illaki bir ihtiyaci varsa yardimcida olmaya çalışırım

Mehmet Topçubaşı 0535 575 62 90

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayvan ticaretine karşıysanız sokaktan bir kedi sahiplenmenizi tavsiye ederim. Sokaktan bir hayvanıda kurtarmış olursunuz.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    44cü saniyeden sonra
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

typeRace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 4 sene önce scottish almak için pet shop a gittim ama 100 lira için anlaşamamıştık.. ordan çıkıp bi veteriner önünde sahipsiz yavru bir sokak kedisi buldum 4 yıldır benle.. zaten cins i filan öneli değil..sahiplendikten sonra hangisi olursa olsun ırk ayrımı filan yapmıyor insan.. o kadar çok muhtaç hayvan varken cins kedi alıp piyasaya katkıda bulunmayın bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    www.vetbbc.com Bilgi için: 02164563606
    Burada sahiplendirilmek istenen bir tane olacaktı.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aldığınız fiyatları paylaşabilirmisiniz.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Scottish fold kediyi kimse kolay kolay ücretsiz vermez.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muammel bedeli 1500 tl den başlayan bir kedi zaten British de aynı
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de çok istemiştim zamanında istenen rakamları duyunca vazgeçtim, 6 ay kadar tekir besledim sonrasına mecburen sahiplendirdim.

Scott sahiplenmek biraz hayal gibi, elinde olanların hepsi satıyor gördüğüm.

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Scottish var su an bende daha oncede tekir vardi vefat etti. Bence tekir sahiplen daha haraketli daha akilli oluyorlar scottishlere gore..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla açıkçası bende de scottish var. Değil araba parası ferrari parası verseler satmam. Dişi olup yavruları olsaydı ama ücretsiz isteyen arkadaşlarıma veririm.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla arkadaşlar istenilen rakamlar şaka gibi 1000 liradan kapı açıyolar 3.500 liraya kadar devam ediyor.Bizim kaybettiğimiz kedimiz scottish'ti ve tekrardan scottish istiyoruz çünkü çok alıştık ve yaramaz bişey istemiyoruz gitsin yatsin arada gelsin sevdirsin sesi soluğu çıkmasın ortalığı dağıtmasın.Yani yanlış anlamayin sokak kedisi yada tekir niye sahiplenmiyosunuz diye soruyosunuz annem ve ablam çok sıcak bakmiyor açıkcası.Elinde olan yada sahiplendirmek istiyen yada cüzzi bir rakam istiyen olursa benimle iletişime geçerse sevinirm

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sokak kedisi sahiplenenlere saygım sonsuz ancak sokak kedileri yaradılışları ve genlerinden dolayı vahşilikleri geçmiyor. Kızdıkları zaman tırmalarlar oyun oynarken bile zarar verebilirler. Ev halılarının canına okurlar vs. Scottish i çıldırtacak kadar kızdırsan bile tırnak çıkarmaz ısırsa bile sadece tutmak için ısırır diş geçirmez kanatmaz. En huysuzu bile böyle. Fazla kucağa gelmek istemez ama sen nerede duruyorsan orada seninle oturur afedersiniz tuvalet dahil. Bizim ki 1 yaşında sözde en hareketli zamanı şimdiye kadar evde hiçbir şeye zarar vermedi. Mutfağa girmesi yasak biliyor ve girmiyor. Sokak kapısı açık olsun kapısında bekliyor dışarı çıkmıyor. Eğitimini verdim çünkü. Sadece kızdırmak istediği zaman yüzüme baka baka yemek masasına çıkıyor. O da oyun oyniim kovaliim diye. Eve gittiğim zaman kapıda karşılıo. Bir tek hanım amerikaya tatile gittiği zaman benim canıma okudu geceleri uyutmadı.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne yazıkkı burda yok baktım buraya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sokak kedisi sahiplenenlere saygım sonsuz ancak sokak kedileri yaradılışları ve genlerinden dolayı vahşilikleri geçmiyor. Kızdıkları zaman tırmalarlar oyun oynarken bile zarar verebilirler. Ev halılarının canına okurlar vs. Scottish i çıldırtacak kadar kızdırsan bile tırnak çıkarmaz ısırsa bile sadece tutmak için ısırır diş geçirmez kanatmaz. En huysuzu bile böyle. Fazla kucağa gelmek istemez ama sen nerede duruyorsan orada seninle oturur afedersiniz tuvalet dahil. Bizim ki 1 yaşında sözde en hareketli zamanı şimdiye kadar evde hiçbir şeye zarar vermedi. Mutfağa girmesi yasak biliyor ve girmiyor. Sokak kapısı açık olsun kapısında bekliyor dışarı çıkmıyor. Eğitimini verdim çünkü. Sadece kızdırmak istediği zaman yüzüme baka baka yemek masasına çıkıyor. O da oyun oyniim kovaliim diye. Eve gittiğim zaman kapıda karşılıo. Bir tek hanım amerikaya tatile gittiği zaman benim canıma okudu geceleri uyutmadı.
    Bizim kedide çok miskindi hep uyuyordu anca yemek kokusu alınca uyaniyordu ve her sabah 7.30 gibi uyanip koridorda miyavlıyıp bizi uyandırmaya çalışıyordu şimdi yerini doldurmaya çalışıcaz ama tabikide dolduramicaz ama hiç yoktansa tekrardan seviceğimiz meşgale hale getireceğimiz bir kedi ariyoruz

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi benim kedide mi bi problem var anlamadım bende de british short hair var tam 1 yaşında , oyun zihniyeti direk ıssırmak ve tırmalamak her yerim tırmık izi diş yarası bazen kanatıyorda aşırı vahşi , ne yaptıysak vaz geçiremedik bu huylarından , acaba biz mi vahşi yetiştirdik böyle anlamadım ki.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi benim kedide mi bi problem var anlamadım bende de british short hair var tam 1 yaşında , oyun zihniyeti direk ıssırmak ve tırmalamak her yerim tırmık izi diş yarası bazen kanatıyorda aşırı vahşi , ne yaptıysak vaz geçiremedik bu huylarından , acaba biz mi vahşi yetiştirdik böyle anlamadım ki.
    Ayrıca bu kedilere sessiz derler bizimki felaket geveze , ona karşı bir şey söylediğinde direk cevap veriyor , eve geldiğimde bana söyleniyor resmen konuşuyor kedi Hatta inanmayanlar olabilir ama maması bitince mamaaav diye miyavlıyor obur p.zevenk o tas hep dolu olacak illa

Utku85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi aslında sakinlik biraz cinsiyetiyle alakalı, sizin kedi muhtemelen dişi ve kısır.
    Arkadaşımın Scottish'i eve insan sokmayacak neredeyse ve erkek
    Drehmoment ist wichtig

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)