User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
43 sonuçtan 39 ile 43 arası

Konu: Hediye Edilecek Araç, (ÖTV'siz / KDV'siz Satın Alınacak)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    la yazdım noter huzurunda yapılacaksa kdv ötv ödenmek zorunda yoksa değil. Firma hediye olarak dağıtıyor bunu. Sene sonunda 1.2milyon lira vergi mi vermek zorunda hoop bu şekilde 120 bin lirasını devlete vereceğime hediye ederim hem şanım yürür hem de boşa vermem diyor. Ödeyeceği verginin belli bir yüzdesini bu şekilde vergiden düşebiliyor.

Alacak kişiye de talih kuşu konuyor. Bugün kimse heralde jettayı 0 olarak 28 bin lira indirimle doğuştan alamaz. Doğuş çalışanı olsa bile.Alacak paran mı yok. Bi galeriye vekalet ver bitti gitti.
    IN BOOST WE TRUST

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cepten Paraları çıkartmadan tatil gibi birşeyler hediye etseniz..
    Daha ufak hediyeler de olacak, iphone, ipad gibi...

Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TR ici otellerle anlaşılıp, her bayiye çalışanlarında geçerli olmak şartıyla tatil hediye edilirse %8 kdv alırsınız. iyi bir yeri tercih etmeye gayrat gösterin. Yada bir tur oparatorunden (ets, jolly, kappa, tatil.com,) hediye kuponu şeklinde olabilir. Yine TR içi oteller olacaksa rus pazarı üzerinden ve fiyatlarından yardımcı olabilir.
    Zaten bayi toplantısı Antalya'da bir otelde olacak, gelecek olan bayiiler 4 gun tatil gibi iş yapacaklar.

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    i20 ye güzel fiyat alınabilir bence mantıklı , kia rio aynı şekilde
    Dun birisi daha i20 dedi vakit bululp Hyundai'yi arayamadım, ama listeye ekledim.

Bu arada guncel liste;

Polo 1.0
    Seat İbiza 1.0
    Skoda Fabia 1.0
    Opel Corsa 1.2

Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turk insani"Ulan ne cimri firmaymis, vergilerini bile odememisler" diye dusunur, mutlu olmaz. Bence vergi isini degerlendirin, yoksa hem araba veren hem yaranamayan pozisyonuna gelebilirsiniz
    Herkes farklı bir şey soyluyor, bilen birine danışacagım bugun. Tsk..

Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çekiliş varsa kdv , ötv de var demektir.
    çekiliş yok ise kdv -ötv ödemezsin .onunda bi mantığı yok.
    eskidendi vergi ödemeden çekiliş yapmak.
    Bugun bu konuyu netleştirecegim.

Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polo beyaz renk olursa iyice beyaz eşya havasında bir hediye olur
    Valla biz de beyaz verme taraftari degiliz ama baska renk arac yok ki bayiilerde, bir de farklı renkler olursa musteri birbirine girer...

Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Skoda Fabia'lara bakın bence.
    Listeye aldım, tsk..

Alıntı Orcun_Simsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anladığım kadarıyla bayi fiyatı 50bin lira olan bir aracın kdv ve ötv hariç fiyatı 25-30bin lira arası bir bedele denk geliyor. Kazanan kişi ortalama 20bin harcayıp sıfır ve değeri 50bin olan bir araç sahibi olacak. Buna kimsenin hayır demeyeceğini düşünüyorum. Adamın önünde 3 seçeneği olur.
    -20bin vergi parasını öder 50binlik arabayı alır paşa paşa biner keyfine bakar.
    -20 bin vergi parasını öder 50binlik arabayı alır hiç kullanmadan 40-45bine çok rahat satar.
    -Vergileri ödeyecek parası yoksa hakkını bir galeriye 20bin lira civarına devreder.

Aynen oyle, tsk..

Firma bir güzellik yapayım demiş. Çokta güzel düşünmüş. Bunada kimsenin hayır diyeceğini burun kıvıracağını sanmıyorum. Yapmamalıda zaten.

Ayrıca arkadaşın biri fikir belirtmiş. Eğer bu alacağınız arabaların size vergiden düşme vs. (şirket işlerinden pek anlamam) katkısı olmayacaksa 10ar bin TL nakit ödülü şeklinde 15 kişiye dağıtmak daha güzel olacaktır. Hem daha fazla insan sevinmiş olur hemde vergiydi ıvır zıvırdı işlerle uğraşmamış olur.

Çekiliş yapacağınız kişiler eğer küçük esnafsa yüksek kazançlara sahip insanlar değillerse eğer ödülü 5bin yapıp kişi sayısını 30a çıkarabilirsin. 5bin buradaki insanlar için çok küçük bir mebla gibi gözükse de bir küçük esnaf için 5-10bin TL bazen büyük bir para olabiliyor.
    Valla cok kucuk esnaf olmadıkları icin para odulu cok cezbetmez. Araç hediyesinin guzel yanı marketting tarafı...

Alıntı ulas79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opel corsa 1.0 115 HP Turbo ECOTEC Direct Injection Start & Stop Essentia modeli yaklaşık 22 bin lira civarına gelir.
    1.0 Turbo olanı daha maliyetli, 1.2 atmoyu listeye aldım, tks..

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    la yazdım noter huzurunda yapılacaksa kdv ötv ödenmek zorunda yoksa değil. Firma hediye olarak dağıtıyor bunu. Sene sonunda 1.2milyon lira vergi mi vermek zorunda hoop bu şekilde 120 bin lirasını devlete vereceğime hediye ederim hem şanım yürür hem de boşa vermem diyor. Ödeyeceği verginin belli bir yüzdesini bu şekilde vergiden düşebiliyor.

Alacak kişiye de talih kuşu konuyor. Bugün kimse heralde jettayı 0 olarak 28 bin lira indirimle doğuştan alamaz. Doğuş çalışanı olsa bile.Alacak paran mı yok. Bi galeriye vekalet ver bitti gitti.
    Aynen oyle abicim, tsk..
    Coskun ARIKAN

Utku85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çoşkun bu tür çekilişler irili ufaklı yaptığımız için ve konu netleşsin diye milli piyango'nun kendi ajansıyla görüştüm.
    Kapalı bir gruba yapacağın için milli piyango idaresine baş vurmak zorunda değilmişsin.
    İstersen arabanın sadece tamponlarını hediye et fark etmiyor, KDV ve ÖTV ödemeden verebilirsin araçları.

Biz sürekli halka yönelik yaptığımız için ben daha önce ki mesajlarımda olmaz demiştim, ama senin ki kapalı grup, sorun yok yani.
    Drehmoment ist wichtig

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    maliyetten kısılıyosa i20 1.4 yerine 1.2 bakılmalı zaten hediye edilcek aracın otomatik olmasına gerek yok 1.4 lerin tamamı otomatik
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Utku85 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çoşkun bu tür çekilişler irili ufaklı yaptığımız için ve konu netleşsin diye milli piyango'nun kendi ajansıyla görüştüm.
    Kapalı bir gruba yapacağın için milli piyango idaresine baş vurmak zorunda değilmişsin.
    İstersen arabanın sadece tamponlarını hediye et fark etmiyor, KDV ve ÖTV ödemeden verebilirsin araçları.

Biz sürekli halka yönelik yaptığımız için ben daha önce ki mesajlarımda olmaz demiştim, ama senin ki kapalı grup, sorun yok yani.
    Cok tesekkur ederim ilgin için. Bu haber iyi oldu...
    Coskun ARIKAN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)