User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
61 sonuçtan 58 ile 61 arası

Konu: 2006-2010 BMW 320d yorum,deneyim vs

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ne jetta nede passat 3 ün karşılıgı değil bence. çünkü jetta dersen karsına a3 sedan gelir oda yine 3'ün karsılıgı değil koskoca a4 var. bir karşılıgı olacaksa ileride geleccek olan 1 serisinin sedanı olur seneler sonra
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanlar evet BU forumda bile bmw bu farklı olmalı, görüşü varsa insanların o algısının olması çok normal, insanların çoğu mantıklı düşünerek karar almıyor çevresel etkenlerden marka/prestij/ gösteriş gibi etkenlerden etkileniyorlar.
    a3 evet 1-2 tık iyidir golften ona kimse birşey diyemez.
    Golfle leon aynı yol tutmuyor bu arada,
    Taraflı bakmamak lazım bendede wv antipatisi vardı herşey ilk kmlerde anlaşılıyor ama objektif dikkatli görebilene,
    Bu arada hergün bu arabaların içindeyim işim gereği herhalde söylemek gerekiyor

f30la karşılaştırmasını yaparım illa bmw üstün olucakmı diye kasarım isterseniz 2015 c serisi ilede..
    Bende vw antipatisi yok, citroen, pejo, ford vs alcagima vw alirim yani audi bmw merso almicaksam vw alirim, ama vw i bmw ile kiyaslamak komik geliyor, ben de cok araba gordum bindim ilk bmwmiz de degil ilk audimiz de degil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sende E90 da vardı Focus la beraber yanılıyor muyum 316i de olsa E90 E90 dır yani hem de LCi idi diye anımsıyorum
    Evet e90da var 27 binde 2008 lcida vardı bi ara satıldı, 520ide var ailede konfor kalite sessizlik gerçek Bmw o, eski e39lar gibi..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada golf direksiyonu için, tepkisinin yavaş olması kötü anlamına gelmiyor, manevralarda hafif yüksek hızda ve özellikle virajlarda ağırlaşması ele oturması çok güzel.
    Focusunda bmwninde direksiyonları çok tepkiliydi ama biri çok hafif kalırdı (focus) yüksek hızda tedirgin ederdi, diğeride her halularda ağır dönmüyor
    Yay takınca çok düzeldi zaten tepkileri golfün, her arabada değişmiyor bu kadar, sonuç olarak ben memnunum.)
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)