O zaman bak onu öyle yazma canım kardeşim
Araba konularında seninle yazıştık diye hatırlıyorum ve iyiydide sohbetimiz
Faktoring şirketimiz var ben yardımcı olurum de
ki bankacılık borsa yüksek lisansı yaptım faktoringin işte bu faizci tefeci imajından çok zede gören ama aslında süper faydalı bir finansman aracı
olduğunu iyi biliyorum
cümle eksik kalmış
ha normalde faktoring için senin faturaya ihtiyacın var ama işte orasıda senin kanunlara aykırı iş yapman vs olur artık
Arkadasta faturasiz cek var bozarmisiniz.
Bankadan sordurmuslar sorun yok. 100.000tl lik ceki nakit 25'e almis arkadas, ama sorun yok aracilar saglammis.
pm için teşekkür ederim, A+ bankalardan biri değilmiş.
bunun tam aynısı değil ama benzeri olarak; müşteri izni dışında, müşteri hesabına para yatırıp sonra o paralar ile müşteri bilgisi dışında ürün satışına izin verdiği/göz yumduğu için soruşturma açılan ve bu süreç sonunda da bankadan atıldığını gördüğüm bölge müdürü var.
faktoring yapıyorum diyen arkadaşa sormak isterim elimde müşteri çeki/senedi yok ticaret ile uğraşmıyorum gerçek kişiyim neyi iskonto edeceksiniz çok merak ediyorum, legal olarak nasıl kredi kullandıracaksınız?
bu arada başka müşteri haricinde kkb si bozuk olan birine banka insiyatifinde kredi ve kredi kartı çıkar. Tamamen bankaya bağlı. Tabi her kkb si bozuk olana değil. Çok çok aracı olacakta bilmemne müdürü bu adama kefilim kkb si bozuk ama öder diye not düşecekte falan filan zor bi seçenek tabi bu.
Tabir kaba olmus olabilir kusura bakmayin fazla uzatmamak icin yazdim . Biz devletin uygun gordugu yasal oranlardan hizmet bedeli faturasiyla ( legal olmadigini dusunenler noterden tasdik alabiliyor geri odeme konusunda ) gayet de vergisini odeyerek bu isi yapiyoruz . Halil abinin yazdigi kisma da katiliyorum faktoring ve bireysel bankacilik hizmeti veren kurumlar bundan kotu yonde etkileniyor . Ayrica biz bunu 2-3 milyon lirayla rent a car dukkaninda milleti tehdit ederek vs yapmiyoruz gayet de kurumsal olarak basvuru icin belli kriterler arayarak fakat ihtiyac talebinde bulunan kisiyi zora da sokmadan kredi sagliyoruz ( tekrar yaziyorum banka araciligi ile degil kendi firmamiz uzerinden ) hatta en basit legal ornegini daha 4 gun once 3.kopru ve havalimani insaati icin saglanan 4.5 milyar dolarlik kuveyt - montenegro - londra merkezli devletin talep ettigi kredinin cikmasinda 60 araci kurumdan biriydik .
banka personelinin belli limitlerde kredi onaylama yetkisi var örneğin 10 bin tl kredi çat diye veriyorlar bazı bankalarda ben 10 bin tl krediden 4 bin lira komisyon aldıklarını duydum.
fazlasıyla hakka hukuka sığmayacak bir uygulama ekmek yedikleri yere ihanet ediyorlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)