User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
80 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Boğazın Boğası-Sinan Şamil Sam vefat etti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin.evinde verdigi son roportajlarindan birinde arkada ataturk portresi oldugu icin beli kesimler tarafindan dislanan yardim eli uzatilmayan bir sporcu daha aramizdan ayrildi.mekani cennet olsun boğamizin

majesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah rahmet eğlesin adaşıma, sewerdik
    Erkekler büyümez oyuncakları büyür...

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi tabi burdan direk boks için spor değil demek çok ama çok saçma bende eskiden bu şekilde düşünüyodum. Babam ilgilenmiş zamanında hala daha izler gittim yanına oturdum dedim bu spor değil Maçı izlerken anlatmaya başladı. Her vuruşun bir zamanı bir stratejisi var aslında beden kadar akıl işi.
    Allah rahmet eylesin. Neden öldüğü şuan benim için önemsiz tek bildigim bize bir çok kez gururlandıran bir insan oldugu.
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin adam gibi adam gitti bundan 8-9 ay önce röpörtaj yaptılar ben öncelik istemiyorum dedi ben sıramı beklicem dedi ölürsemde taktiri ilayi demişti allah rahmet eylesin tekrardan üzücü böyle insanların teker teker göçüp gittmesi
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karaciğeri alkolün yanı sıra kullandığı ilaçlar, amino protein *** püsür de sıkıntı yaşatır. Bu şekilde karaciğerinde sıkıntı yaşayan çok kişi gördüm. Alkol tabi ki tetikleyici bir etken ama bu cüsse ve bir sporcuyu etkileyecek kadar değil diye tahmin ediyorum.
    Bana göre kullanılan ilaç vitamin amino vs tetikler...

Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bunu söylemeye çalışıyorum ama herkes aldığı darbelerden diyo, Muhammed Ali zamanında boks sporu daha gerideydi ve Muhammed Ali' de böyle bir durum yok, ya da Dünya üzerinde 'karaciğer yetmezliğine' yakalanıp ölen boksör kaç tane? Spor vücuda dosttur, düşman değil. Boks biraz ağır bir spor olabilir, ben çocukluğumdan beri uğraşıyorum ve Allah' ıma şükür herhangi bir problemim yok ve olanıda görmedim. Benimde derecelerim, sayısız müsabakalarım var. Alkol tedavisi görüyordu zaten, tekrar Allah mekanını Cennet eylesin, çok sevdiğim bir sporcuydu. Ama spor öldürmez, alkol yavaş yavaş öldürür.
    Mekanı cennet olsun şampiyonun. İçimizden birisi olduğu aşikar, yeri de kolay kolay dolmayacaktır..
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin. En son ropörtajında "sağlığımı kaybettim daha neyi kaybedebilirimki" demişti. Çok üzülmüştüm o gün. Organ nakli için sırasını bekliyordu herkes gibi.

Tamam ciddi alkol sorunu vardı ve kullandığı ilaçlar tetiklemiştir karaciğer ve böbreği. Özellikle vucut geliştirme ve savunma sporlarıyla uğraşanlar çok dikkatsizce bu tür takviyeleri, ilaçları kullanıyorlar. Sonu bir çoğunda olduğu gibi karaciğer ve böbrek yetmezliği oluyor.

13 yıldır aktif olarak uğraşıyorum boksla. Dışarıdan gözüken işin tamamen şov kısmı. Para ve kişisel hırslar için olmadık işler yapan adamlarla dolu malesef. Aslında antrenmanı çok keyifli ve ağırdır. Çok ciddi güç ve kondisyon gerektirir. Gerçekten zevkli bir spordur.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan Trt Belgesel'de Sinan Şamil belgeseli var.

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah Rahmet Eylesin..

Mpower94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin....

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah rahmet eylesin cok iyi bir boksordu istiklal marşımızı bircok ülkede dinletti herkese..
    On3R
    R-Turbo

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Bu arada adam ölmüş gitmiş, hala yok alkoldan öldü yok bundan öldü yok şundan öldü, hiç hoş değil...
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun inşallah.Ülkemizde sporcuya verilen değer üzüyor maalesef.
    Nadide şeyler değerlidir.

turkishpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karaciğeri alkolün yanı sıra kullandığı ilaçlar, amino protein *** püsür de sıkıntı yaşatır. Bu şekilde karaciğerinde sıkıntı yaşayan çok kişi gördüm. Alkol tabi ki tetikleyici bir etken ama bu cüsse ve bir sporcuyu etkileyecek kadar değil diye tahmin ediyorum.
    Bana göre kullanılan ilaç vitamin amino vs tetikler...

Mekanı cennet olsun şampiyonun. İçimizden birisi olduğu aşikar, yeri de kolay kolay dolmayacaktır..
    Supplementleri bu işin içine katılmamalıdır hiçbir supp gıdanın her hangi bir hastalığa sebebiyet verdiği kanıtlanmamıstır . Asıl mesele kullanılan steroid ve peptit kürleridir . 10 senedir işin içindeyim eski milli takım sporcusuyum 10 senedir supp gıda kullanırım ama hiç bir zaman steroid ve türevi kullanmadım bu yüzden eski sporcuyum
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle allah rahmet eylesin mekani cennet olsun sinan abinin.19 mayis kulubünde boks yaptim yillarca ortak dostlarimiz abilerimiz vardi sinan abiyle yakindan taniyanlar iyi bilirler bu kadar kalender duzgun adam gibi adam gercekten zor bulunur kızılayda asagi yukari 12 13 sene önce calistigimiz spor salonunu ziyarete gelmisti ilk tanistigimiz yillar abilerle beraber önden yüruyordu bizde arkalarindan biseyler icmeye gidiyorduk birden ayagi sendeledi zıplar gibi yapti sonra döndü bana kardesim karincalar yuva yapmis sakin basmayasin dedi hala aklimdadir.böyle guzel bir insandi ama kiymeti bilinmedi tekrardan mekani cennet olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrica sampiyon karacigeri bitiren sekliyle streoid takviyesi kullanmadi kullanmasinada gerek yoktu ćunku bransi vucut gelistirme sporu degildi dısaridan bakildiginda da kasli bir yapisi yoktu cok yogun antremanda yapmazdi hani acı kuvvet derler ya bazi insanlarda öyle bir özelligi gucu vardi keske buraya alkol alirdi icerdi gibi yorumlar yazilmasaydi neyse sevenlerine ailesine tekrardan başsagligi dilerim mekani cennet olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ///M RIDER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrica sampiyon karacigeri bitiren sekliyle streoid takviyesi kullanmadi kullanmasinada gerek yoktu ćunku bransi vucut gelistirme sporu degildi dısaridan bakildiginda da kasli bir yapisi yoktu cok yogun antremanda yapmazdi hani acı kuvvet derler ya bazi insanlarda öyle bir özelligi gucu vardi keske buraya alkol alirdi icerdi gibi yorumlar yazilmasaydi neyse sevenlerine ailesine tekrardan başsagligi dilerim mekani cennet olsun
    Abicim o işler öyle olmuyor . Sinan abiyi cok severim ama işin içinde neler oldugunu en iyi ben bilirim . Steroid vb seyler illede büyümek için yapılmaz bir cok kür cesidi vardır her kürün bir amacı vardır büyümek için ayrı güçlenmek için ayrı define olmak için ayrı gibisinden
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)