peki kafama takıldı bu araclar evet istedigim gibi performanslı araclar ama aralarında hic passta 1.8 t görmedım hantalmı kasasına göre ndn kımse önermedi?
Ben megane rs alırken öncelikle kesinlikle boyası olmaması kriterini ardından da hiçbir performans ve görsel anlamda modifiyesi olmaması kriterini gözetmiştim. Ardından düzenli yetkili servis kaydı olması ve kmsinin 100.000 km altı olması kriterine bakmıştım. Bu kriterlere uyan arabanın üzerindeki prins vsi2 lpg benim için kesinlikle hiç problem değildi. Hatta ben avantaj olarak gördüm ve o yüzden aldım.
Ancak değişeni boyası olan ve bu işlemlere dair fotoğrafı olmayan, bilinçsizce modifiye edilmiş, orjinali dışında kalitesi onaylanmamış yazılımla yürüyen, yetkili serviste düzenli kaydı olmayan, bakımsız olduğu her halinden anlaşılan pistte veya caddede canı alınmış bir megane rs hatta herhangi bir araba lpg hiç takılmamış olsa da alınmaz. Yani alınır da kaç paraya?
Dolayısı ile aldıktan sonra satacağın zaman alıcının sorduğu tüm sorulara net cevaplar verebileceğini düşünüyorsan satarken sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Ancak bir megane rs kazasız boyasız olsa muntazam şekilde modifiye edilmiş ve yetkili serviste bakım görmüş bile olsa hakettiği değere satılamıyor. Aslında satılıyor da geç satılıyor.
evet hala arıyorum arkadaslar fikir 30 bine cıkabiliyorum max ufak tefek borclarım oldugundan 5 6 mılyarı kesmek durumundayım 30 bine kadar ne alabilirim?
Nissan Maxima veya İnfiniti l30
İnfiniti bazı yerlerde i30 geçer ama doğrusu l30dur ı değil L. alfabede kden sonra gelen l yani.hayırlı olsun maximanız 2.0 motordur infiniti ise 3.0 .
infinitiye egzoz takılırsa amerikan buffalosu sesi çıkar infiniti japonların abd için ürettiği otomobiller olurlar
Yeri geldiğinde yakıt tasarrufu olsun diyosan 1.8t 2.0t
1.9 tdi a gerek yok o kadar hacimlere 1.4 dizel polo(dsg,manuel sana kalmış) yazılım eksoz ömürlük yakıtıda gayet tasarruflu
530i vs İ30 Buffalo edition
https://www.youtube.com/watch?v=xkqh2sRFeOU
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Basmadığında az yakmasını istiyorsun turbo bir araç olmalı. Tatminkar gitsin istiyorsan da hafif olmalı. Bu durumda 1.4-1.6 turbo benzinli araçlar ön plana çıkar. Fiat'ın t-jetleri, vw'nin tsi'ları opelin opc, gtc filan modelleri iyidir ama mitsubishi colt czt senin aradığın araç diyebilirim naçizane. 1.5 czt + bonalime kit gayet tatminkar olur.
Nadide şeyler değerlidir.
Mondeo Dizel var arkadaşımda ciddi anlamda yazılımla tehlikeli bir araç oldu
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)