s6 edge kavisli olmasından dolayı pek kullanışlı değil yani. s6 testlerde gerçektende çok başarılı yani iphone 6 da çevremdeki 20 kişide de sorunları var. Yok orta cıtlama sesi gibi sorunları var sanırım konuları okudukça görüyorum.
s6 edge kavisli olmasından dolayı pek kullanışlı değil yani. s6 testlerde gerçektende çok başarılı yani iphone 6 da çevremdeki 20 kişide de sorunları var. Yok orta cıtlama sesi gibi sorunları var sanırım konuları okudukça görüyorum.
doğuştan araba manyağı
bu s6'nın Allah korusun kimsenin başına gelmesin ama düştüğünde o kıvrımlı yerine denk gelirse tatsız olur gibikılıfla kullansan bu sefer kıvrımlı yerdeki menünün bir anlamı kalmıyor
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
s6 edge kullanımı zor yan çerceveler ince ve insanın eli ekran istem dışı basıyor. Cam yüzeyleri fazla olduğu için kırılma olma ihtimali yüksek(hala arada ufak tefek kasılıyor touchwiz sağ olsun)bence ya ip6 alın yada z5, param cebimde kalsın dersenizde g4 en mantıklısı olucaktır.
android olacaksa stabilite ve iyi bir kullanıcı deneyimi için tercih htc ya da sony olmalı.
samsung kadar androidle uyumsuz bir telefon yoktur herhalde şu an açık ara en iyi işlemciye sahip olmasına rağmen stabilite olarak ne yazıkki htc ve sony ile boy ölçüşemiyor. bir de samsungun ***** güncelleme politikası çok sabıkalı sony ise bu konuda nirvanaya oynayan telefon nexuslardan fazla güncelleme desteği veriyor.
kamera olarak s6 ve g4 harika iken z5 ile sony bunu alt etti.
yerinizde olsam z5 tercihim olurdu özellikle de şarj konusunda kafanızın en rahat olacağı telefon sony..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
hafta sonu z5 gidip inceleyeceğim. Isınma sorunu varmı görelim. Bazı videolarda 40 derecenin üstüne çıktığı gözüküyor. Bakalım eli yakar mı görelim. Hızlı menü geçişlerinde ışığı sonda kullanılırsa arkaya ışık düşümü gerçekleşiyormuş. Videosu var![]()
doğuştan araba manyağı
Note 3-Note 4 şimdi ise Note 5 kullanıyorum ve Samsung'un Note serisi "S" serisinden kat be kat üstün. Note 5 ise gerek tasarım gerek kullanım açısından Nirvana bence.
2 ay önce telefonum bozuldu 1 ay aradım taradım ne alayım ne yapayım diye sonra gittim hiç aklımda yokken LG G4 aldım. Pişman değilim aksine çok memnunum bi bak derim.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
1 ay kadar oluyor note 4 aldım kullanıyorum. note5 e niyetliydimde parasal olarak fazla yüksek geldi. bi düşüğüne yöneldik. Memnunum herhangi bir sıkıntısı yok. hızlı sarj vs güzel özellikleri var. pil ömrüde çok iyi geldi bana. memnunum.
dinamomotorsport.net
5" ekranı ve 4000mah pili ile 780 TL fiyat etiketiyle Lenovo P70 diyorum ben.
http://www.hepsiburada.com/lenovo-p7...w0YaArO58P8HAQ
Tam bir canavar oluyor kendileri.
İphone nun sorunu pil daha doğrusu benim sorunum daha 1 günü deviremedk. G4 batarya performansı nasıl kullananlar bilgilendire bilir mi ?
yıllarca samsung android diye kastım en güzel anlarda ya dondu kaldı ya sapıttı yada kendi kendine restart atarak pilini bitirdi.
iphone6 ya geçtim önceden telefon teknolojisini takip ederdim sanırım eldeki sürekli tatminsizlik yaşattığından..şimdi modelleri bile tanıyamıyorum.
iphone 6 fazlasıyla işimi görüyor. benzer kullanıcılarız yoksa telefon konularına yorum yazmıyorum.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
2 senedir xperia z2 kullanıyorum telefonun sadece bataryası eski performansında değil hala çok düzgün ve stabil çalışıyor ama bundan sonraki telefonum büyük ihtimalle htc one m9 gunmetal olur
İphone 6s kullanıyorum. Önceden iphone 6 kullandım çok memnundum. Kamera iphone 6 için çok başarı değil ama samsung s6 daha iyi gibi geldi bana.
iletişim: aramulusoy@gmail.com
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)