Benim düşüneceğim iki seçenek olur heralde,
diğeri de Meg RS turuncusu..
Şöyle bir konuda daha tartışılmış zamanında.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...k-tavsiye.html
Sıvı sarı
#37 deki gri
#44 deki gri
Siyah
Benim düşüneceğim iki seçenek olur heralde,
diğeri de Meg RS turuncusu..
Şöyle bir konuda daha tartışılmış zamanında.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...k-tavsiye.html
Yeşil.![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Clio Rs'de bu rengi görünce elim ayağım titredi
![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bi Sarı'da benden![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Sıralama yapılacaksa Sarı, yeşil, clio 4 kırmızısı ve estoril blue![]()
BMW E90 320d LCI
Bence ruhsatla muayaneyle uğraşmamak,Allah korusun sonradan bir sıkıntı olursa(İnşallah olmaz) sarı turuncu yeşildeki tonu biraz zor tutturulur düşüncesiyle 44 numaralı posttaki gri enfes olur diyorum![]()
Bu renk hep aklimda,kirmizi ama inceden turuncuyu andiriyo boyle arada kalmis bi renk,fotograftaki "tamda bu" dedirtmesede fikir vermesi acisindan koydum,bence sari renkli rs in jantlari ve fumeye donuk olan o duman rengi jantlarla cokta guzel durur,nacizane tavsiyemdir,sarida cok hos ama yapilmis zaten,yapan kiside kendine ozgu yapmis bence cogaltmanin pekte manasi yok en iyisi ozgun bi renk,simdiden hayirli olsun takipteyim![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
1. si Farklılaşmak adına Yeşil,
2. si Sennanın dediği gibi turuncu el ayak titretiyor,
3. sü ise schumi ölümcül bir renk demiş orda tebrik ediyorum onuda Frozen Grey & Storm Grey ,
bu üçlüden 1'i yıkım olur aracında, herkes sarı demiş ama kanımca zaten biri aracını o şekilde yapmıs devamlı mukayese edilir gibime geliyor.
Bence Renkleri oylama yap, forumda ki kişilerin söylediklerini ve aklında kalıcakları.
Ona göre ilerler isen daha rahat olur senin için![]()
önerilerinize tek tek baktım ama kararsızlık çok kötüyeşil ve kırmızıyı düşünmüyorum. #37 posttaki mercedes gride güzel olabilir #44 posttaki de iç gıdıklayan cinsten
meg rs turuncusu çok sevdiğim bi renk ama clioda aynı albeniyi yakalayamıyor diye düşünüyorum.henüz karar veremedim araştırmaya devam inşallah kısa zamanda karar veririm
![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Sarı, yeşil ve Clio 4'deki opak mavi diyorum ben. Birde beyaz şerit çekip Gordini kafaları yaşanabilir
![]()
'98 Peugeot 106 XS
Renault grubundaki kekova mavi rengini düşünün derim. Bende o renk fluence de var gayet güzel mor mavi gibi güneşin, havanın rengine göre değişiyor
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)