Sagopa kajmer'de olsa böyle bir DJ ile çalışma yaparken eskisi gibi bişey beklemek haksızlık olur bence. Ortak çalışma 2 tarafında ortaya koyduğu bişey. İyi olmuş bence her alana yakıştırabildiğini göstermiş müziğini.
Sagopa kajmer'de olsa böyle bir DJ ile çalışma yaparken eskisi gibi bişey beklemek haksızlık olur bence. Ortak çalışma 2 tarafında ortaya koyduğu bişey. İyi olmuş bence her alana yakıştırabildiğini göstermiş müziğini.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Eski sago 2005 de kaldı fena değil buda farklı bir çalışma
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
Sagonun tarzına aykırı olmuş gibi, her cümlesinde anlam taşıyan sago müzikleri yok artık albüm de yok sanırım bi kaç senedir ben beğenemedim şahsen.
BMW E90 320d LCI
Sagopanın bir parçası olarak değil de vokal olarak Sagonun kullanıldığı bir deep house parçası olarak düşünürsek bence gayet başarılı
Lan ne müzik özürlüymüşsünüz ya aynısını 50 cent yapinca oyea madafaka sago yapınca "çik kitisin sigipi kijmir"
askdjlaskdjaslkdjlaskdj
dubstep gibi bi güzellik varken ortak çalışma yapmaları beni sevindirdi. bilmiyorum(2015) parçasında sagopa hala her cümlesinde anlam taşıyo eski sagopa gibi ve o sagopa orda hep duruyo efsane olarak. bunu dinlemek hatta devamının gelmesi de güzel olur.
Sagopa denince aklıma devrik cümleden bile anlam çıkartan adam geliyor, lakabı gibi kelime mühendisi bir insan kendisi. Şu zamana kadar çıkartmış olduğu şarkıları gerek müziksel ritimleri gerek şözleri mükemmelin ötesindeydi hemen hemen her şarkısını defalarca dinler raplay ın anasını bellerdim. Bu sözler nerden aklına geliyor nasıl bağlıyorsun diye hayret ederdim dinlerken. Uzun yolculuklarımda ya kulaklıkla yada direksiyon başında dınleyıp eşlik ettiğim şarkılarını özledim. Şu şarkıyla ne yapmaya çalıştığını anlayamadım ama sago ve bu şarkıyı yan yana koyduğum zaman bomboş bir şarkı ne yana çeksem elimde kalıyor ısınamadım. Baytar, rak benadam, muamma, ateşten gömlek, galiba vs. şarkılarını yazan- söyleyen adam bu olamaz dedirtir insana. Böyle devam edecekse etmesin Senna gibi en zirve noktasında bıraksın hep o zirvedeki şekilde kalsın aklımızda. Ondan başkasını rapte pek çekemiyorum bitişinide görmek istemem açıkçası..
DR. OWL
Abi zirve dediğin şey 3-5 kişinin aha süoper söz yazıyor dediği yer değil cebinin en çok dolduğu yerdir.
Bu adam bu tarzla paraya para demez bu kadar basit. Yani zirveye bundan sonra çıkacak o varoşların içinden
Şarkı şimdiden marijnal grupların parti mekanlarına girmiş![]()
Orası öyle tabi böyle janjanlı şarkılar yapınca para kazanıyorsun bak cezaya mama mimiyle para kazanıyor sözler yok anlam yok saçma salak şarkılar ama sago biraz daha ağır başlı şarkılar yazan adam yakışmıyor adama bu şarkılar. Ben beğenmiyorum açıkcası. Kazandığı parada yetiyordur ona bence umarım tarzını bozmaz.
DR. OWL
Sago başka bir yerdeydi bugüne kadar camiada duruşuyla şarkılarının derinliğiyle ama hayat acımasız para sadece kemik tayfadan kazanılmıyor tabi artık hardcore Türkçe rapin popüler zamanları geride kaldı. ceza ya zamanında rocco reklamında oynadı diye şeker çocuk deyip yerden yere vuran kemik sago dinleyicileri bakalım bu işe ne yorum yapıcak![]()
Eğlenceli rap olarak tepki nin işleride eğlencelidir tavsiye ederim https://www.youtube.com/watch?v=-uhDfrvLj_w
Üzerime yıkılan yüksek apartmanlar, bana söylenmiş gibi çalan şarkılar
Bitmeyen derin hasret ve geçmeyen zaman
En dibini ancak senin bildiğin o dipsiz kuyu, defol git şimdi rahat uyu
Ya biriktirdiğim onca yarınlık, ben yarımken yarınla bu gün arasında nedir farklılık ?
Senden varan güller artık rayihasız
ben uslu çocuk sen arsız
sensiz yerim yurdum yokmuş gibi ben diyarsız
Herkes bana bakıyormuş gibi, ama herşey normal
Sorulan sorular en çok acı veren, her yerden sual
Ben bir aç, sense tok misal, sen olmadan ne işe yarar en güzel kumsal, ne olur gitme kal
Bir tek özlemleri deviremedim şu ince bileklerimle, geriye kalan herşeyi yıktım, fena yaptım
Ve en güzeli unuttum, defalarca tekrarladım kendimi, her yeni gün için
Ama her yeni gün eskidi, yarın baktım ki hep ordayım, aynı noktalardayım, ortada kalmış ortalık kişiyim
Sen şimdi yoluna bak, ben adımlarını sayarım
Bütün bu olanlara dayanamam, ama madem öyle hazırım
Cvk Rs
Olgar bey hayatınızda doğru dürüst Sagopa dinlemediginiz " varoş rap" sozunuzden belli oluyor. Size tavsiyem,
; 24 - muamma - kötü insanları tanıma senesi- beyaban -40 - iki tanık gibi şarkıları önce sözlerini açıp okuyun, ardından bide dinleyin. Her cümlesi ayrı birer anlam taşıyor. Önceki gün dinlediğiniz de o ruh halinizle başka birseyler dusundurturken ertesi gün dinlediginizde ayrı bir takım düşünceleri egemen kılıyor.
Bende sıkça deephouse trance tarzı parçalar dinlerim. Hatta bugünkü muziginiz başlığına bakarsanız görürsünüz, son zamanlarda pek post atmasamda guncel olarak dinlerim.
Siz sagonun yaptığına varoş rap diyorsunuz da. Bence ceza fuat yada geri kalan t-rap sanatçıları ile karistiriyorsunuz. Dedigim gibi önce açın sözlerini sanki şiir okur gibi okuyun . Sözlerdeki derin manayı, yapılan binlerce eşsiz tasviri farkedin. Sagonun yaptığı melodilere söz yazmak değil, duygulara ve fikirlere söz yazmaktır..
öyle güzel bi aranje üstüne 2 küfür 2 nakarat 2 tekerleme koyup piyasaya sunan rapcilerden değildir.
Incecik ip üzerine koca ayaklar bindi
Nefsim içime sindi
kirpiklerim titremekte
Korkularimdan
Düşersem yanarım..
Bana güzel sanat camiasında şu üstteki satırlar kadar iyi yazılmış bir sırat köprüsü tasviri soylermisiniz? Siz aşk bu yaralı müzesi dinlemeye devam edin..
Hayırlı aksamlar. Telefondan yazdığım için elbet ki yazım ve imla hataları olacaktır kusura bakmayınız.
Ağır Sagocuyumdur ama bu şarkı bende puan kaybı yaşattırdı Sagoya
Savaş MotorSports
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)