Yeni corsa 1.0 turbo tek kapi bakin. Cok daha donanimli cok daha yeni ayni fiyat
Fiyat tüketim fayda oranı güzel ancak çok kalite beklememek lazım, ben makyajlı 1.2 dsg poloya yönelirim, fiyatlar benzer. ama bu fiyatlara 2013 golf 1.2 daha mantıklı.
ibiza gerçekten kalitesiz ve konforsuz bir araç. bence tercih etmemelisiniz. aynı sınıfta corsa daha iyi bir tercih olacaktır ancak otomatiği var mı bilmiyorum.
Bahadır Ustaoğlu
çalıştığım yerde ibiza 1.2 tsi dsg var çok iyi gidiyo hissi veriyo ama gitmiyoaslında düşük hızlarda ivmelenmesi çok iyi keyif veriyo dsg ninde etkisi vardır buna. genel olarak beğeniyorum ben sw olmasına rağmen girip çıkıyo heryere keyifli biaraba kalitesini bilmemde konforlu ama yol tutuşu zayıf biraz
editliyemedim. Yeni corsada var benzinli otomatik araba hem gitmiyo hem basarsan içiyo resmen artı çok keyifsiz bi araba ivmelenme çok zayıf vitesler ankara üzerinden geçiyor koltuklar çok rahatsız konfor yok sanki araba değilde tekne sürüyorusunne zaman denk gelse küfür ediyorum
yENİ cORSA hakkında yorumlar çok iyi değil astra içinde aynı şekilde, polo yada kia rio/i20 bu segmentte en iyilerden.
opel corsa
1.0 110hp 170nm tork 10.3 saniye 195km
59.200TL
seat ibiza
1.0 110hp 20nm tork 9.3 saniye 197km
56.000TL
hyundai i20 coupe
1.4 100hp 11.6 saniye 184km
58.500TL
ford fiesta red
1.0 140hp 9 saniye 201km
68.450TL
Üşenmeden aklıma gelen bu sınıfdaki bütün araçların özelliklerini ve fiyatlarını çıkardım.
Hala bu listeye bakıp seat ibiza mantıksız deniyorsa birşey demiyorum.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Bence her yönden mantıklı, teknik verilerde çok güzel yakıt tüketimi değerleri gösteriyor, 110hp dsg ile performansta güzel olacaktır. Yeni corsanın tipi çok kötü koltukları çok konforsuz bana göre. Fr, xenon, cam tavan ve kırmızı renk ibiza corsanın içinden geçer gece rüyalarına girer.
Circassian
Rakiplere göre fiyat mantıklı. 2 sene içinde tamamen yeni platform ve kasa ile üretiliyor olacak o ayrı. Ama ben şu anda tek kapılı küçük araç alacak olsam 55.000 tl verip bunu alacağıma 2013-2014 model cupra düşürmeye çalışırdım az daha üstüne ekleyip.
i20 tgdi gelmediği surece çok mantıklı değil motordan kaybediyor , yoksa tasarım donanım kalite hissiyatı olarak çok daha iyi
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Connecting site...
0 fiyatını bilmiyorum ama seçenekler arasında olabilir bence
Hyundai i20 1.0 teknik verileri aracın hızlanması son hız ve yakıt tüketimi önemli.
Yanlız bence getirmez çünkü zamanında 1.4 100hp kia rio sattılar sonra onun satışını durdurup hyundai i20 coupe başlattılar.
Hyundai ve kia motor seçeneklerinden çok kaybediyor.
2013 nisan ayında ibiza cupra 46.250tl satılırken kia rio 3d 51.000tl e satmaya çalışıyordu.
İşin garibide alanda vardı ben işin orasındayım.![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Kia hyundai markalarını düşünen insanların ilk düşündüğü 5 yıl garanti. 5 sene kafam rahat olur diyorlar. Kia hyundai nin satması normal yani. Rionun en "boşu" olarak satılan araçta donanımlar std kullanıcı için yeterli olacak seviyelerde oluyor genelde.
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)