User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
93 sonuçtan 77 ile 93 arası

Konu: İlk Aracım Beni Üzer mi ?

tremx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ogrenci imkanlarinla vti uzer alma.
    K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350

Shifter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ögrenci Adamın Vti La İşi Olmasa Daha İyi Git ies Al Takıl Sen Şimdi Vti Yürütücem Dersin Oda Masraf Kardeşim
    Royal Origin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her gün 3+3 km yapacaksan arabanın ne yaptığının önemi yok bence km 1 lira yaksa bile 200 tl maksimum tutar. Senin hesaplaman gereken araba arza yaparsa ne yapcagindir

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen yakit dusunuyorsan 15 yasindaki arabanin acabilicegi masraflarida dusun daha modelli birseyler bak ufak olsun ama en azindan icin rahat olsun o isler senin susundugun gibi gitmez git gel 6 km nin Cok ustune cikmak istersin bunuda aldikta sonra farkedersin

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı soch-vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site... demin forumda paylaşmışlardı. hem şekil düzgün hemde fiyat ucuz o arada ki fiyat farkı da cebinde kalır.
    1.4is e 23bin yazmışlar ve fiyat ucuz öyle mi? Vay arkadaş başımıza taş değil, kaya yağacak...
    Instagram: mutusgarage

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk aracın 1.6 ies olmalı ilk önce hondayı tanımalısın dilini öğrenmelisin birden hızlı makinaya geçmek sana sıkıntı yaratır..
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

sahnnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayburtta yaşayan varmıymış ya
    LASTİK YAK RUHUNU DEĞİL...

HONDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masraf açmasını ve az yakmasını istiyorsan corolla al 93-98 model arası. 50 liralık lpg ile 250 km yapıyorum şehiriçi ve yağı suyu dışında masraf açmıyor çok şükür
    ya da 1.6 ies almanı tavsiye ederim her iki aracda sorunsuz diyebilirim.japondan şaşma cebinide kendinide üzme derim öğrencilik bitince vti alır yakıtı düşünmez çatarapatara gezersin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim arkadaşlar yani 150 tl dedğime bakmayın. Maddi durumum iyi ama ailemin maddiyatını kendi zevkim için harcamak istemiyorum 23 yaşında biri olarak. 1.4i veya lpg li leon bakıyorum. Vti hakkında pek bilgim yok ne yakar ne ykmaz diye herkes farklı birşey diyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı esdaesda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim arkadaşlar yani 150 tl dedğime bakmayın. Maddi durumum iyi ama ailemin maddiyatını kendi zevkim için harcamak istemiyorum 23 yaşında biri olarak. 1.4i veya lpg li leon bakıyorum. Vti hakkında pek bilgim yok ne yakar ne ykmaz diye herkes farklı birşey diyor.
    1.si aracı kısa mesafede kullanacaksın normal tüketim değeri x1,5 yapman lazım.
    2.si araç vti memur gibi kullanamassın, ben bile 1.6 lpgli arabadan inip arkadaşımın 2.0 benzinli arabasını kullanırken gaza gelip, gazlaya gazlaya gidiyorsam(150-160 bin km uzun yol tecrübem var, radar cezam yoktur daha, hızlı araba kullanmaktan nefret ederim) sen ki hele ilk arabasının vtec olmasını düşünen biri olarak gazlarsın.
    3. yaşlarımız aynı, ailemin parasını düşünüyorum diyorsan az yakan,sorunsuz, masrafsız, parçası ucuz araçlara yönel. Bayburttasın mekan yok, bir şey yok arabayla hava atıcak kadarda özgüvensiz bir adam olmadığına göre, arabayı amaç olarak görme soğukta, sıcakta minibus-otobus çekmektense konforun rahatın için kullandığın bir ulaşım aracı.
    4.Seat-VW-Opel-Citroen-Skoda gibi ustası zor bulunan araçlardan uzak dur, altı üstü bayburttasın kaç tane usta var ki, arz talep meselesi basit bakım masrafları bile sana çok yük olur bilmediğin yerde, bilmediğin sanayi ortamında.

Önerim, 28 bin tl varsa cebinde al bir tane clio, albea, linea, accent era, symbol(kısa mesafe kullanacaksın benzin+lpg senin için biçilmiş kaftan) bu arabaların benzinli olanlarına sıfır hasarlı, az kmli çok rahat bulursun o fiyatlara sorunsuz bir şekilde bin.
    Bayburttan haftasonu kaçarsın sağa sola gezmek için vti alarak harcayacağın masrafa.

Apocaltique - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet 20 yaşında öğrenciyim ve 20 gün önce i ES'imi sattim ve kirmizi sedan bir VTi aldim, i ES ile o kadar mutluydum ama stock halde gazlanmayacak bir araç olduğu için muthiş bir fiyata elden cıkardim aşiri temiz ve bakimliydi ve sedan VTi aldim..

300 TL yakıt 700 km sehirici devirli kullanim, henuz tam olçemedim yakiti ama yakıyor..

Vtec alti ekonomik bir arac ama ben almadan once yorumlari okuyorum kendi kendimi avutuyorum düşük devir giderim diye yorumlarda bunun tam aksini soyluyordu, araç öyle bir araç ki o vtec sesini illa ki duymak istiyorsun ve vtec açtiginda sanki araci arkadan bir şey itiyor.
    Bence herkesin alip binmesi gereken guzel bir makine, şuan mutluyuz bakalim..
    Sağ aksı bozuk aldim, istavroz ve lalesini sifir alip degiştirdim sadece şuan o masraf oldu..
    Sormak istediğin bir şey olursa seve seve cevaplarım..
    Aracımın specleri:
    Sarı koni amortisör- eibach yay
    Kule gergisi
    Walbro 2.55 benzin pompası
    Oem headers, 51mm ara boru, 63mm varex
    Stage1 exedy debriyaj- bronz balata
    Short shift
    34TF3376 D16Y4 RED iES
    34LA6012 B16A2 Sedan RED VTi
    34YN4748 K4M HB RED Clio
    34FFU95 D16Y4 RED iES
    34RC7033 M42 RED E36 Coupe-34KV3945 M20B30 E30 Coupe

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayburtta üniversite mi var ?

Network - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hyundai Accent Era alınır, istenirse hem gazlanır hem de yakıtı uygun olur (100 tl yakıt = 400 km menzil, fix)
    Opsiyonlar; Chiptuning (yaklaşık 135 hp olabilir)

Zorda kalınırsa memleketin her noktasında ustası da bulunur

Yalnız kısa mesafede hangi araç olursa olsun hem yakıt açısından hem de motor performansı açısında çok keyifli olmayacaktır, seçim sonucunu bekleriz...

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Network Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hyundai Accent Era alınır, istenirse hem gazlanır hem de yakıtı uygun olur (100 tl yakıt = 400 km menzil, fix)
    Opsiyonlar; Chiptuning (yaklaşık 135 hp olabilir)

Zorda kalınırsa memleketin her noktasında ustası da bulunur

Yalnız kısa mesafede hangi araç olursa olsun hem yakıt açısından hem de motor performansı açısında çok keyifli olmayacaktır, seçim sonucunu bekleriz...
    Era alınır süper gazlanır chipte yapılır çok daha iyi olurda nasıl durur nasıl yol tutar bilemem az gaza basınca direksiyon dakini iklemiyo era
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Orçun Dikayak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Accent era ilk araba olmamalı bence gitse durmaz dursa yol tutmaz.İlk araba için Vti bence olmaz nedenine gelirsek ne güzel demişsin yakar mı v.s diye masraf açsın istemiyorsun ee bulacağın araçlar en az 17-18 yaşında illaki masrafları olacak ilk araban bide gezeceksin sonuçta her türlü yakar masrafları canını sıkacak yani binememektense bence dizel bi araç alıp bi işe başlayıncaya kadar onu kullanmak mantıklı bence 1.6 hdi 307 gerçekten güzel seçim olabilir temiz düzgün bi araç bulursan fiesta mk6 tek kapı 1.6 dizel çok çok güzel olur temiz bulursan ve zevkli olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayburtta üni var da var la yok arası daha doğrusu . Zaten buranın trafiğine motosikletle girdim bir sıkıntı yok iyi insanlar. Ama tofaş ekibi fazla 4 metre anten takıp gezenler var bunlarla zaten muhattap olmam Onun dışında egzoz olsun şekil olsun beni tatmin eden bi araç vti.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 full guvenlik paketli IES al.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)