User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
117 sonuçtan 115 ile 117 arası

Konu: Vtec2 otomatik onerirmisiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Al sana alternatif , turbo motor , ekonomi , donanım vs. ne ararsan var.

Connecting site...
    konuyu okusan zaten bana bu teklifle gelmezsin fiat reno charvolet marka araç istemiyorum dedim isterse 500 beygir ama 7 litre yakan araç olsun tipi hoşuma gitmiyor buda benim görüşüm. elbetteki çok güzel git al demenizi beklemedim. Ama en azından kullandıysan otomatiğini yorumunu yapmanı bekledim araç önermeni değil. dikkat edersen 2-3 araç var aklımda focus civic yada 207 feline . gösterdiğin araca da güzel değil demiyorum ama binmek istemiyorum bu marka araçlara. fransız düşmanıda alman dostu da değilim çünkü pejo 207 feline arıyorum buda bir fransız bilirsin.

konuyu saptırmayın varsa otomatiği hakkında bilgisi olan söylesin yoksa yazmayında eskiyip gitsin şu zıkkım konu kapatacakları yok zaten

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    220 bin de kullandım otomatikti vuruntu sorunu vardı belkide 220 gerçek bile değildir.

Daha önce LS manuel olanına sahip oldum. Manuel alman daha mantıklı olur satarkende, ama çok temiz hesaplı otomatik ES denk gelir al derim.

TR piyasasında pahalı bile alsan uzun vadeli bindiğin hondadan zarar etmezsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler ustam yorumun için. araba almayacağım artık dolmuşla gideceğim aracımı satıp bütün dolmuşlar benim bundan sonra.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)