130 lira ve üstü olursa showroomlarda boy gösterir ancak :D
Printable View
ön tampon harici arabayı cok begendim cidden , fakat bana mx5 ten daha geniş gibi geldi acaba tasarım oyunumu anlayamadım özellikle şu resimde
http://i66.tinypic.com/2ldey5z.jpg
eski kasa mx-5 2.0 motorla mazdanın internet sitesinde 108.000 lira olarak gözüküyor şu anda. yurt dışında yeni mx-5 te eski kasaya yakın bir fiyatta satılıyor. türkiye'ye 1.5 motorlusu henüz girmedi ve kaça satılacak belli değil ama %40 ötv avantajıyla maksimum 80 90 bin arası olmaması lazım. 124 spider da maksimum 100 bin tl olsun. ama 130 140 bin mümkün değil, o kadar fahiş fiyatla geleceğini sanmam.
alıntıyı yanlışlıkla yapmışım, mesaj içeriğiyle alıntı yaptığım mesajın alakası yok :)
bende bugün konusunu açayım demiştim.
Baya hoş duruyor, Önden bana Anadol SCT yi anımsattı
80-90 civarı fiyatla gelirse bu araba tutar bence gayet hoş tipi
bana da ilk bakışta önden crossfire ı andırdı gayet güzel görünüyor tam keyif arabası olcak tarzda..
çok iyi olmuş , ben çok beğendim. 1.4 t leri zaten çok verimli alfa fiatın , iyi şakalar yapar :D
şunu 60 70 bandında yapsınlar direk yapışırım fiat tan nefret eden babam beğendi bu alınır dediyse bir şeyleri başarmıştır fiat :)
Egea 60-70 bandındayken bunu 110dan aşağı olacağını beklemiyorum açıkçası
Madem bu kadar sevdiniz miatayı fiat 124'ü zamanında opel GT'ye niye üvey evlat muamelesi yaptınız ey ahali? O da turboydu, o da arkadan sıkıştı, o da manueldi otomatik seçeneğiyle. 5 tane sattı 5 :D Bence malesef bunların sonu da aynı olacak. Buradan hepiniz iyi güzel diyorsunuz ama elde parayla bakmaya gidince 'o kadar para fiata verilir mi yooaaaa' deyip golf alacaksınız. Sonra da şuyu bozuldu buyu patladı diye konu açacaksınız. En son olarakta zevk işi bunlar ben mazdayı fiatı kapımın önüne koymam deyip efsanelere imza atacaksınız.
Miata'lara 150 civari konusuluyodu, bu da 130 civari falan olur
yine aynı grubun aracı opel gt den izler taşıyor gibi geldi.
Reklamı çıkmış Yunanıstanda. Aradım taradım başka bir sitede bulamadım.
http://www.gocar.gr/videos/watch/422...ommercial.html
Tipi felan cok iyi ama satis fiyati 150k gibi olur die düsünüyorum
Arabama bir daha bakmaya geldim :D
İşin ehli bir arkadaş şunu güzel bir basabilir mi? + güzel bir jant TT edition olsun :D