-
Bütün kış reklamını yapıp nisandan itibaren satışları patlatmayı mı düşünüyorlar acaba?
Yeni bir Pick up Cabrio bi otomobil ve Freemont gibi bi jiple Fiat kendini cidden Türkiye pazarında geliştirmeye başladı.
Egea'da pazarda aynı sınıfta satılan biçok otomobilden daha iyi
-
Devamlı Fiat'ın yaptığını beğenmeyen arkadaşlarıma Fiat tarihini incelemelerini tavsiye ederim.
Bu aracı ona-buna benzetmeyin! bu araç miata platformundan üretilmiş olabilir ama Fiat ayrı bir platformda üretse de, ürün bundan daha değişik olamazdı bence çünkü mk1'i çok anımsatıyor, yani taklit bir araç diyeceğim.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...dab6a0c8fd.jpg
500'e de mini taklidi denildi ve hala öyle zannedenler var ama bilinmesi lazım ki, mini Fiat 500'e rakip olması için üretilmiş bir markadır.
Beklenen satışı yakalayamaması ve Fiat 600'ün üretilmesiyle birlikte batmış bir markadır ayrıca.
Türkiye de Koç ve Tofaş algısının, dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden birini söylemlerle ne hale getirdiğini görünce biraz kızıyorum.
Bazılarımız bu araçları hiç kullanmamış olmalarına rağmen hala linç girişimi içindeler.
Tabi ki her kullanıcı memnun kalamaz ama çok iyi bildiğimiz markalardan da şikayetler alındığı göz ardı edilemez.
Osmanlı bile çökmüş, yine de saygı göstererek okuyoruz tarihini ama hala ayakta olan, tarihi araçlara imza atmış, Ferrari'yi üreten firmayı gömdük resmen helal olsun bize. :)
-
https://www.facebook.com/jalopnik/vi...4080986230168/
burda fiyatıyla ilgili bişeyler yazıyor ama doğru mudur bilemiyorum
-
-
Valla bu fiyatla isterse vtec spider çıkarsın nafile...
-
-
Alıntı:
free-hifi Nickli Üyeden Alıntı
Mx5 ten ucuz
Mx5 2.0dan ucuz oluversin bi zahmet arada 600cc var.güç farkı var..
-
Bugün fuarda baktım, tipi falan güzel olmuş beğendim ama fiyatları komediden öte. 150 ile 170 küsür arasında değişiyormuş paketine göre. Fuarda sergilenen 2 araç vardı biri mavi diğeri beyaz 170 küsür dedi işte onlara. Otomatik vites ve en dolusu. 1.4 motor bu arada 140hp :) Mazda 2.0 fiyatı o civarda olması lazım. Fiat aklını kaçırmış.
-
bu arada yazmayı unuttum abarth gelmeyecekmiş. Neden diye sorduğumda abarth gelse fiyat 200 lerin üzerine çıkar dedi görevli. Sesli güldüm şahsen 1.4 motorla 200'lerin üzerine çıkacaksa. 2.0 olsa TTS parası isteyecekler heralde :)