User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Aracın Hurdaya Cıkması Hk. Acil Bilen

alihan11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crazydog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana zaten gelmez arabayı kim bağlattıysa ona verilen evrakların arkasında 6 ay içinde araç alınmaz ise ihale yoluyla satılıp borçlar ödendikten sonra kalan meblanın sana verileceği yazar , daha önce clio mu bağlatmıştım polisin verdiği evrakta yazıyordu bunlar.
    işte asıl sorun burda aracın satıldığından daha vergi dairesinin haberi yoktu ben gittim emniyetten aldım belgeleride götürdüm. yani ortada ihale yoluyla satıldığı para yok

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin olay tam "vay anasını sayın seyirciler" durumu olmuş

Hangi yediemin olduğu belli mi? Veya ihaleye çıkaran kurum kim? Bu kurumlardan aracın evraklarını isteyebilirsin, vermezlerse mahkemeye gidip dava açabilirsin bu aracın satıldığı zamanki parası noldu, borçlarına karşılık satılmadı mı gibisinden bilgi vermiyorlar bana, ortada şüpheli işler dönüyor diye.

Çok meşakkatli ve uzun süreceği kesin ama aklıma başka bir şey gelmedi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin olay tam "vay anasını sayın seyirciler" durumu olmuş

Hangi yediemin olduğu belli mi? Veya ihaleye çıkaran kurum kim? Bu kurumlardan aracın evraklarını isteyebilirsin, vermezlerse mahkemeye gidip dava açabilirsin bu aracın satıldığı zamanki parası noldu, borçlarına karşılık satılmadı mı gibisinden bilgi vermiyorlar bana, ortada şüpheli işler dönüyor diye.

Çok meşakkatli ve uzun süreceği kesin ama aklıma başka bir şey gelmedi.
    Edirne uzunköprüde yapilmis elimde belgeleri var ama kim nereye satmis para ne olmus cozemedim avukatla konusucam artik

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı yeddiemin park ücreti alacağına karşılık satış istemiştir. Araba ihale edilip para yeddiemin ve icra masraflarına gitmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı yeddiemin park ücreti alacağına karşılık satış istemiştir. Araba ihale edilip para yeddiemin ve icra masraflarına gitmiştir.
    Icra masrsflarina gitme sansi yok cunku vergi dairesinin haberi yok araba hala trafikde geziyor saniyorlar ama ilk dediginiz olabilir arac 1.3 ton civari kilosu metalin kac kilo dan satildi bilmiyorum ama 800 tl flndi sanirim satisi cok once aldigim bilgiye gore yediminin gunluk otopark ucreti 10 tl 6 ay yatmis 6×30=180 180×10=1800 eder dahada fazla bu kesin bilgiye nasil ulasirim yedieminmi yani satisi gerceklestiriyor yoksa baska bir sirket araciligiyla ordan cikarilipmi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)