İmkan dahilinde ilk tercihim makyajlı 184hp olan Lci yani. Ama bakalım beğendiğiklerim pek uygun değil uygun olanlarda temiz değil. Bundan sonrası artık biraz şans. Çok teşekkür ederim. Allah gönlünüze göre versin.
Aynen dediğiniz gibi hocam konsola gömülü istiyorum. Sonradan takılan pek benlik değil olmazsada orjinali olanı alırım çakma ekranlı olanı değilde.
Dur hocam ne yaptınTam baktığım modeller 177'lik. Gönül istiyorki 184 Lci ama temizi biraz pahalıya denk geliyor ama son duruma göre belki bir ihtimal onun haricinde 177'lik bakıyoruz. Acaba bu sorun bütün araçlarda var mı ? Ben birkaç yerde fln araştırıyorum ancak daha bütün motorlar sorunlu diye görmedim. Daha dikkatli oluyum o zaman çok teşekkürler.
Çok teşekkürler, bütçe dizelin normaline göre ediyor ancak benzin olursa birkaç fazla opsiyon oluyor o yüzden yakıt konusunda acaba çok fark yoksa diye düşünmüştüm ancak diğer arkadaşlar benzinli modelin iyi olmadığını söyleyince dizelde karar kıldım. Evet yukarıda bir arkadaşta direksiyon sertliğini söylemişti ve pompada işin içine girince dikkat etmek lazımmış.
Ben Makyajlandıktan sonra 184 olduğunu biliyorum ancak emin değilim.