Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşların da belirttiği gibi imkan varsa 184hp 320d alın, makyajlı olan kasa.

bence en az e36 kasa kadar çizgileri düzgün ve gözüme hoş gelen bir kasadır. bence tek dezavantajı sürücü koltuğunun el frenine yakın olması, kilolu iseniz alışana kadar garipseyebilirsiniz... şimdiden hayırlı olsun.
İmkan dahilinde ilk tercihim makyajlı 184hp olan Lci yani. Ama bakalım beğendiğiklerim pek uygun değil uygun olanlarda temiz değil. Bundan sonrası artık biraz şans. Çok teşekkür ederim. Allah gönlünüze göre versin.

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vitesin önündek ekran varsa çakma cin işi androidli naviler onu geç zaten onun dışında teybin tuşlarında rakam olan tek satır ekranı olan teyp, bir üstünde cift satırlı sayı yerine "-" olan proffesional diye geciyor galiba o teyp var, en üsttede konsolun tepesinde direk gömük ekranlı olanları var zaten

Connecting site...

bu ve türevleri çakma tarzı dedigim : Connecting site...
Aynen dediğiniz gibi hocam konsola gömülü istiyorum. Sonradan takılan pek benlik değil olmazsada orjinali olanı alırım çakma ekranlı olanı değilde.

Alıntı dursun81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2012 model e 90 aldık 15 gün önce ve bu aracı yaklaşık 2 aydır araştırıyordum.177 likler sorunlu motorlar diye biliyorum.bizde ki 2008 520d 177 lik ve 130binde sandık motor aldırdı bize sağolsun.bence ya 163 lük bakın yada imkan varsa 184 lük.
Dur hocam ne yaptın Tam baktığım modeller 177'lik. Gönül istiyorki 184 Lci ama temizi biraz pahalıya denk geliyor ama son duruma göre belki bir ihtimal onun haricinde 177'lik bakıyoruz. Acaba bu sorun bütün araçlarda var mı ? Ben birkaç yerde fln araştırıyorum ancak daha bütün motorlar sorunlu diye görmedim. Daha dikkatli oluyum o zaman çok teşekkürler.

Alıntı ozan gülle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Simdi benzinli dizel arasinda fiyat farki var baya butce uygunsa dizel almalisin 2008 individual(dogru yazdigimdan emin degilim) hatta ilanlarda var suan izmirde 70 kusur fiyati vardi yakitindan biraz sikayetciydi ama hic sorunsuz 40 binde aldik beraber hala kullaniyor direksiyon pompalarinda sorun cikabiliyormus zamanla bilgin olsun
Çok teşekkürler, bütçe dizelin normaline göre ediyor ancak benzin olursa birkaç fazla opsiyon oluyor o yüzden yakıt konusunda acaba çok fark yoksa diye düşünmüştüm ancak diğer arkadaşlar benzinli modelin iyi olmadığını söyleyince dizelde karar kıldım. Evet yukarıda bir arkadaşta direksiyon sertliğini söylemişti ve pompada işin içine girince dikkat etmek lazımmış.

Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BEnde yeni konu açmadan sormak istedim vergi diliminden dolayı bende 2009 model 320d bakıyorum makyajlı kasalardan peki tüm makyajlı kasa olan araç 184 hp mi ?
Ben Makyajlandıktan sonra 184 olduğunu biliyorum ancak emin değilim.