User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
74 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Bolu yedİgoller yardİm

ozoozo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankaradan gidiş için gerekli cevap verilmiş teşekkür ederiz Peki bu yedi göller civarında fiyat oalrak fazla geçirilmeden uygun fiyatlı butik hotel vs tarzı güzel bir haftasonu geçirebileceğimiz gezilip,görülecek yerlere yakın bir otel tavsiyesi olan var mı ? Son olarak ***** kış ayları geliyor , yaz lastiği ile gitmek (bu hafta sonu için 4-5-6 aralık) ne kadar mantıklı ? Kışlıkları illa takalım mı yoksa sorun yaşamazsın mı dersiniz. Cevaplar için teşekkürler.
    ABO TRADING
    STR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mâl-um kış ayları yazmıştım ancak *** çıkmış yanlış anlaşılmasın edit seçeneği kapalıydı.
    ABO TRADING
    STR

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozoozo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankaradan gidiş için gerekli cevap verilmiş teşekkür ederiz Peki bu yedi göller civarında fiyat oalrak fazla geçirilmeden uygun fiyatlı butik hotel vs tarzı güzel bir haftasonu geçirebileceğimiz gezilip,görülecek yerlere yakın bir otel tavsiyesi olan var mı ? Son olarak ***** kış ayları geliyor , yaz lastiği ile gitmek (bu hafta sonu için 4-5-6 aralık) ne kadar mantıklı ? Kışlıkları illa takalım mı yoksa sorun yaşamazsın mı dersiniz. Cevaplar için teşekkürler.
    daha önceki postlarda da yazılmış bende ekleyim ; otelleri bilmiyorum ama yemek konusunda ne kadar siz kendiniz getirirseniz o kadar iyi.Kazık değil ucuzda değil ama ne oldugu meçhul.1 ay önce gittğimde gündüz -2 derece idi ki mgm 7-8 derece diyordu.. daha önce dediğim gibi güneş zor alan bi yer ama mükemmel bir yer.. Yazlık lastik asla derim,virajlar çok keyifli ama herhangi bi koruma benti v.b yok anlık hata Allah korusun götürür sizi.Özellikle iniş-çıkışta tam dönemeçte karşıdan gelen araçlar bazen damlıyorlr önünüze.. Erken saatlerde gitmeniz size park v.b rahatlıgı sağlar.yolculugunuza ortalama 1 saat daha ekleyin.Çünkü 42kmlik dağ yolu çıkmanız virajlar sayesinde baya yorabiliyor
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok eskilerden giderdik yedigöllere kartpostal misali güzel biyer her mevsim mütiş bayadır gitmiyorum sanırım yollar yapılmış oranında sonu abant gibi olur
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anıl turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yedigollere bu cumartesi gittim

1- istanbuldan gidecekler icin, kartal - bolu 260km temden bolu-yedigoller 42km
    2- 42km lik yolun yaklasik 35kmsi asfalt - 7 kmsi arnavut kaldirimi gibi taslardan olusuyor
    3- yola yeni asfalt yapilmis, duzgun ama dar ve cok virajli
    4- hava soguk, kalin giyinilmeli,
    5- gunu birlik gittim, 7 golun 3unu gordum,gidilip gorulmesi gereken bi yer ama bir daha gider miyim? gitmem
    6- giderken mangalimi komurumu etimi yanimda goturdum. mangal ve et buyuk golun etrafinda var ama eti almanizi tavsiye etmem, bildik biyerden alirsaniz daha iyi olur.
    7- telefon vs gayet cekiyor.

p.s.: yol guzel ama yinede s2000 ile gidilmesini tavsiye etmem.
    neden tekrar gtmessin? az önce paramparça dizisind gösterdi harbi kartpostallık mekan

stak67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yollar komple yapılmış. Gayet iyi olmuş. Hala çok virajlı ama önden çeker için keyifli bir yol Manzaraya diyecek bir şey yok zaten. Kışlık çadır temin edilip çok rahat kalınabilir.

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden tekrar gtmessin? az önce paramparça dizisind gösterdi harbi kartpostallık mekan
    tekrar ediyorum gidilip gorulmesi gereken bir yer ama ben bir daha gitmem, benim bedenim benim kararim

istanbuldan gunubirlik gitmek ozellikle cok yorucu.

memleketimizde gidilip gorulmesi gereken baska yerlerde var, bir kere daha yedigollere gitmeye harcayacagim enerjiyi bu seferde abanta harcarim mesela...

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu açtığın gün Yedigöller Abant ikisini birden ziyaret ettim. Rota : otobandan bolu tüneli geçince Bolu batı çıkışından çıkıp oradan Yedigöllere geçmek. Yol gayet güzel. Boluda merkezde 1 2 yerde toplam 10dk lik yol hariç gayet temiz asfalt coiller alcak halde gidilir hem abanta hem Yedigöllere. Ama dikkat edin yedigollere otobandan tabela var oradan girmeyin o yol bozuk.
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önceki postlarda da yazılmış bende ekleyim ; otelleri bilmiyorum ama yemek konusunda ne kadar siz kendiniz getirirseniz o kadar iyi.Kazık değil ucuzda değil ama ne oldugu meçhul.1 ay önce gittğimde gündüz -2 derece idi ki mgm 7-8 derece diyordu.. daha önce dediğim gibi güneş zor alan bi yer ama mükemmel bir yer.. Yazlık lastik asla derim,virajlar çok keyifli ama herhangi bi koruma benti v.b yok anlık hata Allah korusun götürür sizi.Özellikle iniş-çıkışta tam dönemeçte karşıdan gelen araçlar bazen damlıyorlr önünüze.. Erken saatlerde gitmeniz size park v.b rahatlıgı sağlar.yolculugunuza ortalama 1 saat daha ekleyin.Çünkü 42kmlik dağ yolu çıkmanız virajlar sayesinde baya yorabiliyor
    Önden çeker olmasına rağmen başarılı bir yol tutuşu var bizim alfalarda virajlı yollar keyifli olacaktır Aslında hava durumunu kontrol ettiğimde kar vs görünmüyor pzero larında üzeceğini sanmıyorum ama önerinizi dikkate alacağım, teşekkür ederim bilgiler için.
    ABO TRADING
    STR

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sabah Boluda kar varmış. Gidiceklerin haberi olsun.

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bende pazar günü gitmeyi düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak kar bastırmadan bi kahvaltı güzel olur.
    Tufan has no limits.

ERK_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 Hafta evvel abanta gittim, yollar sıkıntısızdı.. İstanbul'dan 2 saat sürmedi. Yolda da çukur - tümsek yoktu..

Abant Aden Otel'de konakladım. Odalar müthiş.. Oda içinde jakuzi keyfi şahane. Ayrıca yine dda içerisindeki elektrikli şömine de hoş bir ambians katıyor ortama. Al şarabını, bak keyfine.. Tek sorun, dubleks odalardan uzak durma gerekliliği. Tercih edilecekse, normal odalar tercih edilmeli. Saydıklarım normal odalarda da mevcut.
    7 göllere uğramadım ama burada kalınıp günübirlik 7 göllere geçilebilir. Biz 7 göller yerine göl etrafında bisiklet turu yapmayı tercih etmiştik
    yorumlarınız için teşekkürler, güzel fiki,r verdi.
    oda konusunda nasıl bir sıkıntı oluyor dublekste? çok dar mı oluyor?

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu saatden sonra orda kar zor kalkar ve yollarda çabası.. Ona göre temkinli gidin Şahsen kar ile birlikte o mükemmel portreyi görmek için aracıma güvensem giderim
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazlık lastikle gidicem.
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ERK_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumlarınız için teşekkürler, güzel fiki,r verdi.
    oda konusunda nasıl bir sıkıntı oluyor dublekste? çok dar mı oluyor?
    Kesinlikle dar değil, son derece geniş.

Sıkıntı şu ki;

Alt katta 2'li oturma koltuğu, jakuzi, duş, elektrikli şömine ve TV mevcut
    Üst katta ise sadece yatak ( karşısında TV yok ) ve 1 dolap bulunuyor. Dolayısıyla yattığın yerden TV izleme, gece kalktığında aynı katta tuvalete / duşa gitme gibi bir opsiyon olmuyor.

Dubleks olmayan odalarda tüm bu saydıklarım haliyle aynı katta ve normal odalar da standart bir otel odasının 3 katı boyutunda. Dubleks odadan keyif almak bu sebeple zor, merdiven harici bir esprisi yok. normal odalardan ise son derece keyif alınacağına eminim

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul ankara yolu kapanmis haberlerde oyle diyo
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kışlıkları taktım bugün , cumartesi sabah 5-6 gibi yola çıkmayı planlıyorum, günü birlik gideceğiz. Pazar günü gidecekler için ayrıntılı bilgi veririm inşallah.
    ABO TRADING
    STR

speed_blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben geçen pazar günü gittim, virajlı olan yoldan gittim bolu üzerinden yol yeni asfalt birtane bile çukur yok virajlar çok güzel mini cooper ile baya zevkli geçti o yolu tavsiye ederim.

kahvaltıya gelince Abant yolunun 5.km sinde yeşil ev diye bi yer var 9 gibi kahvaltı başlıyor kahvaltısı harika şömine başında kahvaltı yaptık, kahvaltıyı orda yaptıktan sonra yedigöllere dogru yola çıkabilirsiniz yedigöllerde kahvaltı yapılcak mekan yok
    Alıntı PAUL WALKER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı speed_blue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben geçen pazar günü gittim, virajlı olan yoldan gittim bolu üzerinden yol yeni asfalt birtane bile çukur yok virajlar çok güzel mini cooper ile baya zevkli geçti o yolu tavsiye ederim.

kahvaltıya gelince Abant yolunun 5.km sinde yeşil ev diye bi yer var 9 gibi kahvaltı başlıyor kahvaltısı harika şömine başında kahvaltı yaptık, kahvaltıyı orda yaptıktan sonra yedigöllere dogru yola çıkabilirsiniz yedigöllerde kahvaltı yapılcak mekan yok
    Akşam yemeği de şahane yeşil ev'in
    tavsiye ederim.
    Şanslıysanız canlı müziğe de denk gelebilirsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)