Bende şu an ufak bir yardım gönderdim imkanlarım dahilinde damlaya damlaya göl olur![]()
Arkadaslar böyle konular çok güzel bnde bana yollanan meblalarla doğuda kaç okula mont vs aldık karsta kız arkdsm var onada böyle bir yardım lazım mezra köy okulu a4 kagıdı mont bot gecen seneki gibi))
www.honda-tech.com
Çok abartmayın toplam da 1000 tl falan toplarsak kafii.
hanımın mail adresine gelmiş bu arada saırsam 550 TL topladık 565 TL de olabilir.
Kalan 450 TL falan yetiyor.
Bir hesap yapmışlar 1 çocuk 250 tl ye denk geliyor. 10 çocuk 2.500 tl.
H&M den alıncak herşey.
Mont: 99.90 TL
Ayakkabı 89.90 TL
Eldiven + bere + vs
şeklinde olayı bitircekler. Unisex olacak herşey. Pantolon falan dedilerde girmeyin o işlere dedim.
Erkek kız ayrımı olmadan 2 cinsinde giyebileceği unisex en idealidir.
Tam tamına 590 TL olmuş. Olm hepiniz adamsınız.
1000 TL de ben gönderdim hesaba. 1.590 TL toplamda mevcut.
600 TL şu alamadığım ilk maaşlarımdan bakalım atacakmı. Atarsa 2190 TL miz oluyor.
Gerçi atsaydı şuana kadar atardı diyorum 9 sene ödememiş adam 10. senemi ödeyecek askdjalskdjasd
Konuyu şimdi gördüm EFT saati geçtiği için gönderemiyorum. Ya da göndereyim ama hesaba Pazartesi geçer. Alışveriş haftasonu yapılacaksa dekontu sana mail atayım kendi hesabınızdan ekleyerek alışveriş yapın, Pazartesi de benim gönderdiğim para hesaba geçmiş olur, uyar mı Olgar ?
Tamamdır, EFT işlemini yaptım, Pazartesi'yi bekliyor. Mesaj atıyorum.
MEsaj kutun dolmuş, mesaj da atamadım. 400 TL gönderdim.
Bende şimdi gördüm ufakta olsa bir meblağ yolluyorum. H&M yerine başka daha uygun fiyat verebilecek bir marka ile görüşseniz daha iyi olmaz mı? Belki aramızda bu işler ile uğraşan vardır.
konuyu bu saatte gorunce eft talimatini verdim ama p.tesi ulasacak. Umarim her biri icin sicak bir kis olur![]()
Pazartesi kendi çapımda birşeyler yollayacağım kısmetse. Çocuk mutluluğu konu olunca akan su durur
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)