Açıkcası far ve stop tasarımlarının çok aşırıya kaçtığını düşünüyorum.
Şöyle birşey daha güzel durabilirdi bana göre, photoshop bilgim paintten hallice olduğundan biraz özensiz oldu kusura bakmayın
![]()
Açıkcası far ve stop tasarımlarının çok aşırıya kaçtığını düşünüyorum.
Şöyle birşey daha güzel durabilirdi bana göre, photoshop bilgim paintten hallice olduğundan biraz özensiz oldu kusura bakmayın
![]()
Megane 3'ü beğeniyordum, eski aracım olur kendileri, ilk gelen aracı almıştım... İspanya üretimiydi, şimdiki Bursa araçlarla alakası yoktu. Çizgilerine bayılıyordum aracımın.. Çok sorunsuz bir araç renault.. Al 10 sene bin sıfır sorun...
Golf MKVII 1.6 Tdi
Bence hem iç hem dış mekan olsun çok güzel olmuş. Ülkemize ne zaman gelecek bilgisi olan var mıdır ?
O ispanya üretimi olduğu için. Bana annem 2002 yılında ilk parti, yine ispanya üretimi megane 2 almıştı. 7 sene bizde durdu o araba. Benden iki üç sene sonra bir arkadaşım sıfır km bursa üretimi megane 2 aldı. Adamın arabası gözümüzün önünde dağıldı gitti. Benim arabam 200bin kmde idi ama ilk günkü gibiydi, hiç bir farkı yoktu. Yani boyası bile solmadı, bırak mekanik arızayı. İspanya üretimi olanlarla bursa üretimleri arasında çok fark var. Megane 4te bence böyle olacak, alınacaksa ilk sene gelenlerden almak lazım.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Ön taraf passat cc arka taraf alfa guiletta tuaf bir araba olmuş
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Bence guzel olmus ama banane diyesim geldi![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Farklı modellerden çok tat var gibi ama hoş geliyor göze.
BMW E90 320d LCI
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)