User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
79 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Iphone 6 mı yoksa Samsung Galaxy Note Edge mi ?

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samsung'u bi tek aldığın gün sevinirisiniz, bir de sattığınız gün. o yüzden iphone 6s veya plus tercih edin derim ben, şarjı daha uzun gitsin derseniz plus.
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Powered By Demir Garaj Fast N' Loud

instagram brkdiinc-facebook burakdiinc

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hem note5 hem de 6s plus kullanıyorum, iphone'un sadece pili biraz daha iyi, gerisi ÇÖP benim için. Kilitleniyor, donuyor, takılıyor ve ağır. Yazılımsal eksikleri de cabası.

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmetfikri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim 4s bozulunca hatunun 5i aldım onada note4 aldık 7ayda deli gibi düştü fiyatı ip6 300 400 lira yükseldi
    Bir arkadaş demişti reşat altını gibi teşekkürler.
    Alıntı cix boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    note 4 ü 1900e almışdım ilk çıktığında garantisi biteli 2 ay olmuşdu ekranı kırık duruyordu 550tl para verdim gittim 700e sattım. edgeyi 3180e aldım 4 ay sonra 1400e sattım bu kadar zarar olmaz olsun ya. ama dediğim gibi bazı özellikleri iphoneden daha iyi mesela ekran çözünürlüğü samsung şuan en iyisi imiş. ama bakalım samsunga alışmışdım inşallah iphoneden pişman olmam.
    olmazsınız inşallah
    Alıntı burakk. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,kendim bizzat bu işi yaptığım için iki marka adına çoğu telefonu deneme fırsatını buldum.Android olarak ilk izlenim şu oldu,cihazlar yaklaşık 1 yıl sonrasında stabilitesini kaybediyor donmalar,kasmalar vs başlıyor,fakat ios da hala böyle bir şeye denk gelmedim. 8gb-den 64gb ye kadar kullandığım tüm iphone'lar bunu yıkıp sistemiyle yaklaşık 2-3 yıl stabil çalışabiliyor.Bu yüzden iphone tercih ediyorum. Doğru bildiğiniz bir şey varsa oda şudur;apple çok az değer kaybediyor sebebi samsung gibi yılda sürüsüyle telefon çıkarmadığı için.Bu yüzden de iphone tercih edilir. Yani genel geçer şeyleri birleştirdiğiniz zaman kendinizde iphone'un bir tık ileri de olacağını görürsünüz.Kız arkadaşımda konuya ön yargılı idi bu yüzden ona 5s aldım hani kullanamazsa çok fazla paramız gitmesin diye.Kendisi de çok memnun kaldı 2-3 ay gibi bir sürede 6'ya geçiş yaptık. Özetle iphone can sıkmaz düşünün derim
    bir çok iphone serisi ve apple kullandım ama ne bileyim emin olamadım.iphone alacağım.tesekkurler.
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    samsung'u bi tek aldığın gün sevinirisiniz, bir de sattığınız gün. o yüzden iphone 6s veya plus tercih edin derim ben, şarjı daha uzun gitsin derseniz plus.
    teşekkürler iphone alacağım.
    Alıntı mannerboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hem note5 hem de 6s plus kullanıyorum, iphone'un sadece pili biraz daha iyi, gerisi ÇÖP benim için. Kilitleniyor, donuyor, takılıyor ve ağır. Yazılımsal eksikleri de cabası.
    Stabilitesi ile ünlü bir cihaz da bu dedikleriniz çok garip, cihazinizda bir arıza olabilir mi ? Kullanan herkes çok memnun stabiliteden.

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 5s kiz arkadasimda 6 var telefonu yeniliycektim artik disari cikinca ayni telefonu 500 kiside gormekten sikildigim icin, m8 aldim ispanyadan kirmizi 32, bozuk geldi ayni renk yoktu baska ellerinde de iade ettim. 6/6sgold alayim dedim elimdeki telin aynisinin bi boy buyugu sacma geldi ve tipini hic begenmiyorum. Ikisini de kullandim ben bugun yarin note edge siyah alicam acikcasi. Bir yere gittiginde dikkat ceken, kullanirken va Ekstra bir ozelligi ve farkliligi olsun istiyorum. Ikinci eli cok onemli degil 2 senede bir degisen bisi sonucta ha telefon piyasasinin vwni iphone al sat bilmem ne ama gormekten icim bayildi artik.

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bkaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arkadaş demişti reşat altını gibi teşekkürler.

olmazsınız inşallah

bir çok iphone serisi ve apple kullandım ama ne bileyim emin olamadım.iphone alacağım.tesekkurler.

teşekkürler iphone alacağım.

Stabilitesi ile ünlü bir cihaz da bu dedikleriniz çok garip, cihazinizda bir arıza olabilir mi ? Kullanan herkes çok memnun stabiliteden.

yo cihazda herhangi bir sorun yok, oğlum oyun oynarken(Ninja go) alırken telefon dondu kaldı. diğer türlü stabilitesi fena değil ama bir note5 kesinlikle değil. Note5'in yanından dahi geçemez benim için. Tek artısı batarya süresinin uzun olması, o kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Note 5 zaten su an piyasanin en iyi telefonu. Ekran olsun kamera olsun islemci ram fonksiyonellik spen falan cok iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence tercihiniz note edge olmamalı.
    S6 Edge+ şiddetle tavsiye ederim. plus çok büyük derseniz S6 edge.

Karşılaştırmaları incelerseniz 6'yı boşverin 6s'in bile sadece grafik işlemcisinin bu telefondan daha iyi olduğunu diğer her konuda geri kaldığını söylüyorlar.

Note5 / S6 Edge / S6 / S6 Edge+ aslında bu cihazların tamamı aynı özelliklere sahip aralarında sadecce çok ufak farklılıklar var. Örneğin note5'de kalem varken edge ekranı kavisli gibi.

İphone nedense bana hep uzak bir ihtimal geliyor. Telefonu inceliyorum hoşuma gidiyor fakat iş alma kısmına geldiğinde iphone her zaman 2.planda kalıyor benim için.

Android çok sık güncellenen bir sistem. Hataları çözme konusunda daha hızlı olduklarını düşünüyorum. Stabilite konusunda haklılar. İphone diğer markalara göre daha stabil gözüküyor. Android telefonlarda bir süre sonra kasmalar-donmalar başlayabiliyor. Elbette çözümsüz değil bunlar.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kisaca soru su olmali, telefonla ugrasirmisin, yoksa ugrasamam diyenlerden misin?

Hic ugrasamam diyorsan iphone al.

Ancak ugrasirim dersen samsung.

Ha ugrasmakta o kadar karisik ve uzun suren islem degil, 1 kere yapinca ogreniyorsun

Evet android ileriki zamanlarda donabiliyor, iphone kadar stabil degil. Zamanla sismeler oluyor.

Kendim Note 2 kullaniyorum, hala cok memnunum. Bundan once HTC One X vardi bende, ondan cok cok memnundum, sarj ve hafiza karti takilmamadi haricinde. Samsung gibi herkesin elinde gormemekte cabasi. Hala iddia ederim, HTC bence Android piyasasininda malzeme kalitesi ve arayuz olarak en guzel telefonlari yapiyor. Sadece guncellemeler konusunda Samsung kadar hizli degildir. Gerisi hersey de HTC ondedir.

Samsung'ta da alinacak tek seri telefon da, Note serisidir, bence baska telefonu da yoktur. Simdiki S3ler neyse, 3 sene sonra da S6lar o kivama gelecek oyle dusun.

Ali Özdoğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta note edge i sattım 6s aldım.Bir daha asla samsung veya android almayacağım
    Cvk Rs

burakk. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz honda muhabbetine dönecek olay ama iphone'dan şaşmayın bence. Hem alırken,hem satarken güldürür. Android uzun vadede çöp.
    Çeyrek Mühendis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen ibre tamamen iphone a döndü.yorum yazan herkese çok tessekkur ederim .

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    G2 den ıphone 6 ya gectim ki telefon elimden düsmüyor mesela 4 te sarjdan alıyorum telefonu sürekli cebimde 3G acık 2 3 dakkada bi bakıp msj yazıyorum face vs aksam saat 10 civarlarında sarjım 25 30 kalmıs oluyor saat 12 ye yakın 10 kalıyor zaten aracta sarj aletim var takıyorum.Tek sevmedigim özelligi sarjı g2 ile 2 gün gecirirdim bunda 6 7 saat zor ama eder yani.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İzzet Göçmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    G2 den ıphone 6 ya gectim ki telefon elimden düsmüyor mesela 4 te sarjdan alıyorum telefonu sürekli cebimde 3G acık 2 3 dakkada bi bakıp msj yazıyorum face vs aksam saat 10 civarlarında sarjım 25 30 kalmıs oluyor saat 12 ye yakın 10 kalıyor zaten aracta sarj aletim var takıyorum.Tek sevmedigim özelligi sarjı g2 ile 2 gün gecirirdim bunda 6 7 saat zor ama eder yani.
    Şarj olayı sıkıntı ise plus'a geçiş yapmanı öneririm izzet kardeşim. 1 günü rahatlıkla deviriyorum 3.plusum bu hepsi aynı performansta
    Çeyrek Mühendis

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakk. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şarj olayı sıkıntı ise plus'a geçiş yapmanı öneririm izzet kardeşim. 1 günü rahatlıkla deviriyorum 3.plusum bu hepsi aynı performansta
    Asırı sıkıntı telefonu araca bıraktıgım oluyor sarj olsun die arada veya oynamadıgımda düsük moda cekiyorum plus cok büyük geliyor bana kullanamadım

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle iphone samsung fanatiği elektronik ürün ithalatçısından kulaklarımla duydum bu yorumu..
    ALLAH VAR GAM YOK..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün alacağım kismetse yalnız fiyatlar çok uçuk 6s öncesi 6 serisini sıfır 2000liraya almadığıma yanıyorum. Sıfır nerden almak avantajlı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bkaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün alacağım kismetse yalnız fiyatlar çok uçuk 6s öncesi 6 serisini sıfır 2000liraya almadığıma yanıyorum. Sıfır nerden almak avantajlı ?
    Facebookda ikinci el alim satim gruplarinda cok fazlaca var kapali kutu satanalar fiyatlari 2200-2350 arasindadir. Veya ayni gruplara ip6 alip nakite cevirmek isteyen var mi diye yazin illa ki satan olur hatta yeni alinmis telefon olursa faturasini adiniza bile keserler. Turkcellden alinanlara yurumenizi oneririm genpa garanti konusunda cok ilgili davraniyor. Zorlu ve akasya dan randevu almak ölüm oldugu icin tercih sebebi olur.
    Çeyrek Mühendis

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabikide iphone 6

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)