samsung'u bi tek aldığın gün sevinirisiniz, bir de sattığınız gün. o yüzden iphone 6s veya plus tercih edin derim ben, şarjı daha uzun gitsin derseniz plus.
samsung'u bi tek aldığın gün sevinirisiniz, bir de sattığınız gün. o yüzden iphone 6s veya plus tercih edin derim ben, şarjı daha uzun gitsin derseniz plus.
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
samsung denince aklıma gelen
http://www.samsungbeyazesyaservisi.c...es/slide-1.jpg
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
hem note5 hem de 6s plus kullanıyorum, iphone'un sadece pili biraz daha iyi, gerisi ÇÖP benim için. Kilitleniyor, donuyor, takılıyor ve ağır. Yazılımsal eksikleri de cabası.
Bir arkadaş demişti reşat altını gibiteşekkürler.
olmazsınız inşallah![]()
bir çok iphone serisi ve apple kullandım ama ne bileyim emin olamadım.iphone alacağım.tesekkurler.
teşekkürler iphone alacağım.
Stabilitesi ile ünlü bir cihaz da bu dedikleriniz çok garip, cihazinizda bir arıza olabilir mi ? Kullanan herkes çok memnun stabiliteden.
Bende 5s kiz arkadasimda 6 var telefonu yeniliycektim artik disari cikinca ayni telefonu 500 kiside gormekten sikildigim icin, m8 aldim ispanyadan kirmizi 32, bozuk geldi ayni renk yoktu baska ellerinde de iade ettim. 6/6sgold alayim dedim elimdeki telin aynisinin bi boy buyugu sacma geldi ve tipini hic begenmiyorum. Ikisini de kullandim ben bugun yarin note edge siyah alicam acikcasi. Bir yere gittiginde dikkat ceken, kullanirken va Ekstra bir ozelligi ve farkliligi olsun istiyorum. Ikinci eli cok onemli degil 2 senede bir degisen bisi sonucta ha telefon piyasasinin vwni iphone al sat bilmem ne ama gormekten icim bayildi artik.
Note 5 zaten su an piyasanin en iyi telefonu. Ekran olsun kamera olsun islemci ram fonksiyonellik spen falan cok iyi
Bence tercihiniz note edge olmamalı.
S6 Edge+ şiddetle tavsiye ederim. plus çok büyük derseniz S6 edge.
Karşılaştırmaları incelerseniz 6'yı boşverin 6s'in bile sadece grafik işlemcisinin bu telefondan daha iyi olduğunu diğer her konuda geri kaldığını söylüyorlar.
Note5 / S6 Edge / S6 / S6 Edge+ aslında bu cihazların tamamı aynı özelliklere sahip aralarında sadecce çok ufak farklılıklar var. Örneğin note5'de kalem varken edge ekranı kavisli gibi.
İphone nedense bana hep uzak bir ihtimal geliyor. Telefonu inceliyorum hoşuma gidiyor fakat iş alma kısmına geldiğinde iphone her zaman 2.planda kalıyor benim için.
Android çok sık güncellenen bir sistem. Hataları çözme konusunda daha hızlı olduklarını düşünüyorum. Stabilite konusunda haklılar. İphone diğer markalara göre daha stabil gözüküyor. Android telefonlarda bir süre sonra kasmalar-donmalar başlayabiliyor. Elbette çözümsüz değil bunlar.
Kisaca soru su olmali, telefonla ugrasirmisin, yoksa ugrasamam diyenlerden misin?
Hic ugrasamam diyorsan iphone al.
Ancak ugrasirim dersen samsung.
Ha ugrasmakta o kadar karisik ve uzun suren islem degil, 1 kere yapinca ogreniyorsun![]()
Evet android ileriki zamanlarda donabiliyor, iphone kadar stabil degil. Zamanla sismeler oluyor.
Kendim Note 2 kullaniyorum, hala cok memnunum. Bundan once HTC One X vardi bende, ondan cok cok memnundum, sarj ve hafiza karti takilmamadi haricinde. Samsung gibi herkesin elinde gormemekte cabasi. Hala iddia ederim, HTC bence Android piyasasininda malzeme kalitesi ve arayuz olarak en guzel telefonlari yapiyor. Sadece guncellemeler konusunda Samsung kadar hizli degildir. Gerisi hersey de HTC ondedir.
Samsung'ta da alinacak tek seri telefon da, Note serisidir, bence baska telefonu da yoktur. Simdiki S3ler neyse, 3 sene sonra da S6lar o kivama gelecek oyle dusun.![]()
Biraz honda muhabbetine dönecek olay ama iphone'dan şaşmayın bence. Hem alırken,hem satarken güldürür. Android uzun vadede çöp.
Çeyrek Mühendis
G2 den ıphone 6 ya gectim ki telefon elimden düsmüyor mesela 4 te sarjdan alıyorum telefonu sürekli cebimde 3G acık 2 3 dakkada bi bakıp msj yazıyorum face vs aksam saat 10 civarlarında sarjım 25 30 kalmıs oluyor saat 12 ye yakın 10 kalıyor zaten aracta sarj aletim var takıyorum.Tek sevmedigim özelligi sarjı g2 ile 2 gün gecirirdim bunda 6 7 saat zor ama eder yani.
Kesinlikle iphone samsung fanatiği elektronik ürün ithalatçısından kulaklarımla duydum bu yorumu..
ALLAH VAR GAM YOK..
Bugün alacağım kismetse yalnız fiyatlar çok uçuk 6s öncesi 6 serisini sıfır 2000liraya almadığıma yanıyorum. Sıfır nerden almak avantajlı ?
Facebookda ikinci el alim satim gruplarinda cok fazlaca var kapali kutu satanalar fiyatlari 2200-2350 arasindadir. Veya ayni gruplara ip6 alip nakite cevirmek isteyen var mi diye yazin illa ki satan olur hatta yeni alinmis telefon olursa faturasini adiniza bile keserler. Turkcellden alinanlara yurumenizi oneririm genpa garanti konusunda cok ilgili davraniyor. Zorlu ve akasya dan randevu almak ölüm oldugu icin tercih sebebi olur.
Çeyrek Mühendis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)