Şirkette kullanılmak üzere dizel araç alınacak. Egea easy paket ve C-Elysee comfort arasında kaldık. Tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Sorunsuzluk ve bakım maliyetleri bizim için önemli kriter
Şirkette kullanılmak üzere dizel araç alınacak. Egea easy paket ve C-Elysee comfort arasında kaldık. Tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Sorunsuzluk ve bakım maliyetleri bizim için önemli kriter
Fiyatlarını bilmemekle birlikte bizim şirket seat toledo tercih etmeye başladı... 1.4 dizellerini bayada uyguna kiralıyorlar
Everyday I ** Çapulling!!!
Egea kullanmadım ama inceledim C elize e göre her anlamda daha iyi duruyor , internetteki yorumlarda bunu gösteriyor zaten. C elizi ise bi ara baya kullandım. Gidişi yakıtı tatminkar ama yol tutuş, yalıtım ,malzeme kalitesi çok zayıf.
Tipi yada donanım çok önemli değildir heralde diye düşünerek diger kısımları göz önünede koymalı heralde, Egeanın avantajı 5 sene garanti ama 100.000 km sınırlı (şirkette tepesinden inilmeyecekse 2-3 senede dolar heralde ) citroenin 2 sene km sınırsız garantisi var, diğer taraftann egeada 1.3mjet citroenda 1.6 hdi var.
1881 - 193∞
c-elysee'nin hem yüzü eski hem de malzeme kalitesi kötü, şahsen yeni bir araç olan egea'yı tercih ederdim...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Bizim gönlümüzden geçende Egea zaten. Citroen i showroom da incelerken bagajı açmak kapatmak için bayağı bir uğraş verdim çok sertti. Senede yaklaşık 25.000km yapıyoruz.
3 bin lira fark var Egea ve C-elysee arasında, bir şirket için aradaki 500 lira bile kıymetlidir bence, aynı araçtan 10 tane alsan 30 bin lira fark eder.
egea 1.3 mtv düşük yılda 500 TL fark eder, tahmin ediyorum parça fiyatı egea da daha uydundur.
Egea daha yeni bir araç, cıtroen daha performanslı ve daha az yakıyor olabilir o konuda net bilgim yok.
cıtroen b segmenti bir araba, alış maliyeti egea da daha yüksek sanırım, zaten segment olarakta b mi c mi diye tartışmalı.
Egea şuan filo satışı yok diye biliyorum sanırım siz 2016 için düşünüyorsunuz
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
bizde yeni aldık aegeaları şirkete. 2.elde hem satışı daha kolay oluyor hemde bence citroenden biraz daha saglam parça olarak diye düşündük![]()
Bende linea varken aracı servise bıraktığımda medosta incelemiştim kendi sınıfında c elysee,301 gibi arabalardan çok iyi motor bakımından ise multijet'in sağlmalığı taksici abilerimizin ağzında dillere destan![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
bence ikiside değil Linea
illa ikisinden biri olacaksa 1.3 Egea derim ben
1.6 120hp dizelini kullandım şirket 1 tane alsa 1.6 ile arasındaki fark'ı ödemeye razıyımbir yazılımla baya sıkıntılı olabilir gibi gidiyordu
![]()
301 120den sonra inanılmaz ses alıyor. 2010 küsür model arabada olmamalı böyle şeyler. Aracın en zayıf noktası bu. 92 bg o kasaya yeterli,iç hacim bir çok sedan arabada yok diyebilirim ayrıca ferah hissettiriyor bu durum. Motoru bilindik motor zaten 1.6 hdi. (c-elysee iel 301 aynı araba diye söylüyorum)
Ege daha tok ve kaliteli hissiyatı verdi yalıtımı daha iyi olabilir. Onun dışında bilgim yok kullanmadım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)