User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
64 sonuçtan 58 ile 64 arası

Konu: Max 155Bin Tl'ye Kadar Dizel Otomatik Araç Tavsiyesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    superb 2.0 tdi 190 hp prestige paket dsg li superb o fiyatlarda alınabilecek en mantıklı araç. 160 bin liste fiyatı var, 4x4 165 bin. liste fiyatındanda indirim yaparlar bir miktar.

cnrsrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir tane legacy daha motor ısınmadan sürekli redline'da kullanıldığından motor kırdı bir tanesi de yetkili servis hariç önüne gelen heryerde yağ değiştirdiğinden yani yanlış yağ kullanılmasından motor kırmıştı.
    Subaru iyi niyetten değişim yapmıştır, o motor kırmaların %99'u yanlış yağ kullanımı ve özensiz kullanımdan oluşmuştur diye düşünüyorum. Adamlar birşeye güvenmese Avrupa'da neden 5 yıl garanti versin. Motor kırma kronik bir durum olsa ortalık ayağa kalkardı ve Subaru geri çağırım yapardı.

Yanlış kullanımdan Dacia motoru kıran kullanıcılarda var, bu durumu kaç kişi biliyor acaba?

Subaru çok yakar, Subaru motor kırar gibi yanlış bir izlenim mi oluştu herhalde, Subaru dizel düşünen sağdan soldan gelen yanlış bilgilerle almaktan vazgeçer hale geliyor.
    araçları nasıl kullandıklarını tabi bilemem ama yetkili servis bakımlı araçlarda bile 50 60 binde dizel motor kıran araçlar gördüm,

ona bakarsanız xvlerin bir kısmında motor kırma kronik, motor kırma demiyimde motor sorunu diyelim, 10 bin km bakımına gelipte araca komple motor yapılıp yollanan araç sayısı hiç azımsanıcak cinsten degil bence
    cnrsrn:
    195 40 16 yı bi koycan
    harbi nokta

turgay.ozgur:
    böbrek taşınada birebir olur
    çukurlarda dökersin
    ameliyatsız

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cnrsrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçları nasıl kullandıklarını tabi bilemem ama yetkili servis bakımlı araçlarda bile 50 60 binde dizel motor kıran araçlar gördüm,

ona bakarsanız xvlerin bir kısmında motor kırma kronik, motor kırma demiyimde motor sorunu diyelim, 10 bin km bakımına gelipte araca komple motor yapılıp yollanan araç sayısı hiç azımsanıcak cinsten degil bence
    Konu üst sıraya tırmanmasın diye cevap yazmayacaktım ama cevap verme ihtiyacı hissettim. Konu da bu arada ..ç oldu kusura bakmayın.

2009 Forester'ların çok az kısmında garantiden motor değişikliği oldu. Sonraki yıllarda olmadı. (en azından böyle biliyorum.)
    2014 XV'lerin 10-12 adedinde ileride sorun olabilir nedeniyle motor değişmış. Yani xv'de motor kırma yok, sadece Japon'un pimpiriklğinden kaynaklı değişim var. Keza bakarsanız yurt dışında recall yok. Muhtemelen o şasi kodlu modeller bize denk geldi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu sahibi arkadaştanda yorum gelmeyince açıkçası karar vermiş zaten diye düşünmeye başladım zaten olabilecek bütün potansiyeller çoktan A'sı ile B'si ile sunuldu arkadaşa.

özetle bence manasız oldu konuyu devam etirrmek , konu sahibine saygısızlık etmek istemem ama sadece ondan uzun süre yorum gelmeyince zaten karar verdi diye düşündüm.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Esasında henüz tam olarak karar verilmedi eski aracın iadesi yapıldı ve paranın yatmasını bekliyoruz.
    Bir aksilik olmazsa XC60 bulundu ona niyet var. Eğer olmazsa mevcut alternatifler tekrardan değerlendirilecek.
    1. XC60
    2. CRV
    3. SuperB
    sıralama bu şekilde araç alındığında tekrardan yazarım. Fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Esasında henüz tam olarak karar verilmedi eski aracın iadesi yapıldı ve paranın yatmasını bekliyoruz.
    Bir aksilik olmazsa XC60 bulundu ona niyet var. Eğer olmazsa mevcut alternatifler tekrardan değerlendirilecek.
    1. XC60
    2. CRV
    3. SuperB
    sıralama bu şekilde araç alındığında tekrardan yazarım. Fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim.

3üde güzel araç hangisi olursa hakkında hayırlısı olsun kardeşim güle güle kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah.

XC60 eğer ikinci el olarak alıyorsan ve iyi fiyata alıyorsan daha fazla kaybettirmez,ağır başlı kaliteli ve güvenli.

eğer sıfır alıyorsan sakın derim o başka çünkü değer kaybı yüksek olur.

CRV spek olarak çok çok başarılı ve sonucunda honda mühendisliği var ama her nedense honda hiçbir zaman bana üst sınıf hissi veremedi gitti (2003 Accordlar çıktığı yıllarda çok başarılıydı o hariç) ve özelliklede suv sınıfı olduğu için çok şok edici değer kaybı ile karşı karşıya kalabilirsin bakınız yakınımda birinde tiguan 2.0 tdi var adam resmen şu an kan ağlıyor değer kaybından kahrolmuş durumda.

superb eğer sıfır alma kararlılğın varsa bence aralarındaki en mantıklı araç derim çünkü gerçekten üst sınıf hissi veren,hacimli ağır başlı ve kaliteli onun yanısıra skoda diğer markalar gibi zart zurt yeni kasa çıkartan bir marka değil belli bir süre boyunca değer kaybı olmaksızın ellinde bulundurabilir satabilirsin.

kafa karıştırdıysam kusura bakma yada başkasının fikrine ters düştüysem oda kusura bakmasın sadece samimi olarak şahsi fikrimi paylaşmak istedim

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiyeler için teşekkürler abi. Herkesin bakış açısı ve tecrübesi farklı faydalı oluyor tüm bilgiler.
    XC60 20Binde tertemiz yedek makam aracı olarak kullanılmış araç. Dolayısı ile değer kaybı çok olmayacak inş. Oldukça temiz ve garantili olduğu için 1. sırada o var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)