Muhtemelen altinda pahali bir arac vardi agladi zirladi sonra aslan kesildi. Ne yapilabilir bilmiyorum ama kesinlikle ugras.
Printable View
Muhtemelen altinda pahali bir arac vardi agladi zirladi sonra aslan kesildi. Ne yapilabilir bilmiyorum ama kesinlikle ugras.
Gecmis olsun, iyi niyetinizi kullanmis arkadas. Boyle bir durumda trafigi cagirin gerisini polis halletsin. Cezasi neyse yazsin. Biz enayimiyiz ki trafik sigortasi oduyoruz o odemiyor? Simdiki durumdada karakola gidin olayi anlatin. Polisin yanindada arayin
Çok heyecanlı konu olacağa benziyor.Takipteyim.Bu arada yalan söylemenize hiç gerek yok.Haklı iken haksız duruma düşersiniz.Şikayette bulunursunuz.Her şartta başı ağrıyacaktır.
benimde birkaç kere başıma geldi bu tarz tıklatma olayları ve hiçbir zaman para peşinde olmadan tamam yok birşey diyerek hepsini yolladım fakat bu tarz bir olay başıma gelseydi emin olun uğraşırdım.
parasından ziyade adamın takındığı tavır hazmedilir gibi değil,arkadaşa tamamen hak veriyorum ve burnunun sürtülmesi gereken bir karakter olduğu kanısındayım.
ankesörden numarayı aratın, boyle boyle bır kaza durumu olmuş ifade vermek için yarın emniyete gelin yoksa yakalama emri cıkarılacak dıye arkadan cızırtılı telsız sesi. en azından bır 2 3 saat bı daha yaparsam ne olayım dıye dusunur olayın sıcaklıgıyla. belkı obur gun vatanagecmıs olsun. gıder sacma sacma etrafa bakınır döner :)
geçmiş olsun sonda olacaktı..
Babamada bir bayan yazin isiklarda arkadan vurdu o an arabada bebek agliyordu filan vardi babam telefonunu alip resim cekip ayrildi ordan . Sonra esini arayinca babam adam herkes kendi hadarini odesin benim arabamdada hasar var filan dedi. Boyle serefsizler heryerde
olayı nerde yaşadın bilmiyorum ama eğer mersindeyse gidip çökelim mikail.
bir süper lig futbolcusunun eşi de bizim araca vurdu sigorta ehliyet hiç bir şey yoktu ağladı zırladı yaptırın falan ben öderim dedi sonra gittik aracı yaptırdık arıyoruz açmıyor eşi engelledi bizi sonra ben gittim eşine ulaştım böyle böyle durum bu fatura bu dedim faturada 750 TL aracın 2 gün yatmasını saymıyorum falan (araç ticari taksi) ya olur mu öyle şey sanki bana ferrari yaptırdınız İstanbul'a gelince arayacağım dedi çocuğu oldu doğdu hala ödeyecek 2 sene falan oldu :) annemde başımız belaya girer diye yemin verdirdi başımızın gözümüzün doğacak torunumuzun sadakası olsun dediler. bizde resim yoktu bir şey yapamadık resim falan varsa belki bir yaptırımı olabilir.
Demekkiboyle durumlarda en guzeli ne olursa olsun tutanaga imzayi attirmak. Gecen ben vurdum birine arkadan. Tutanak tuttuk ama dedim abi sigorta bozulmasin ben cepten vericem sana isleme sokma simdilik gittim verdil elden parayi attim tutanagi cope. He tutanak tutmasakta ben verecektim parayi ama adam nasil guvenicem sana dedi dogal olarak. Keske herkes bizim gbi olsa. Ama allahin adaleti sasmaz
Yok valla sen döşland( almanya ) da yaşıyorsun. Usta Türkiyeden bahsediyoruz işlerin dalavera ile yürütüldüğü yerde. bak çoğunluk benim dediğim yönde çözmeye çalışıyor demek ki senin dediğin yöntende iş yok. olmayacakta ömür boyu. en azından bizim ömrümüz görmeye yetmeyecek. ya yalan söylersin kazanırsın yada doğruyu söyler sadece doğru söylediğin yanına kar kalır adamda işine bakar tıkırında sağa sola vurmaya devam eder olay bu kadar basit ve net
Sidik yarışı gibi olmasında, Türkiye de senin içinde olmadığın, işleri dürüst bir şekilde yürüten kesim de fazlasıyla var.
Çevrende göremiyor olman ya da bu düşünce tarzına sahip olman gerçeği değiştirmiyor.
Nacizane arkadaş tavsiyesi, dürüstlükten hep zarar gelir derler ama gelmez emin ol, bir yerden zarar geldi dersin,
ama dürüst olduğun için diğer 10 yerden zarardan kaçınırsın farkında olmadan.
Bak sana ufak bir örnek vereyim resimde gördüğün yavru benim golf 7 im di ta ki afedersin sizi tenzih ederim malın birin kırmızı ışıkta geçti ve ilk aşağı indiğimizde kabul etmişti hatasını taaaa ki polisler gelene kadar polis geldi ve kırmızı ışıkta geçmediğini beyan edince başımdan kaynar sular aktı dürüstmü olayım evet dürüstçe sürdüm arabamı ve yeşilde geçtim istersen sana kaza raporunuda fotoğrafını buraya koyarım şerefsiz sarı ışıkta geçtiğini beyan ediyor. hangi dürüstlükten bahsediyorsun sen. Burası Türkiye diyorum sana Türkiye. Doğrunun bile yoldan çıktığı bir ülkedeyiz ne içiyorsan aynısından bana da verde bende sakin olayım dürüst davranayım. çevremdeki insanları tanımadan da yargılama ben işin işleyişini söylüyorum sana çevremdekilerle bunun alakası ne olabilir oda sizin bakış açınızın darlığını gösteriyor.
Evet usta söyle bakalım kırmızı ışıkta geçipte dürüstçe beyanda bulunmayarak hatayı kabul etmeyerek bir ton maddi zarara yol açan adamamı kızayım yoksa hala kalkmış bana ahlak dersi veren sana mı kızayım. Ha bu arada aracımın konusuda mevcut gir bak ne kadar üstüne titrediğimi ne kadar ince detaylarına kadar ince dokunuşlar yaptığımı görürsün.
http://i1205.photobucket.com/albums/...psuxwexycb.jpg
resmi kaldırıyorum geri. çünkü yeni sahibine etik olmaz dürüst davranalım değil mi.
:) Gülerek yazıyorum.
Yazdığım mesajlarda saygı sınırını aşan bir kelimem olmadı ama sen beni tenzih edecek kadar görgüye sahip olsaydın keşke.
İroni ile hakareti ayırabilecek seviyede değilsin maalesef. Hiç bir şey içmiyorum salim kafa ile yazıyorum yazılarımı.
Senin bahsettiğin kazıklardan senin yediğinden çoğunu yedim ben,
pislik yapmamak için ayrıldığım iş yerinden 10K tazminatımı bırakıp çıktım :)
Aracının maddi hasara uğraması üzücü, karşı tarafın karaktersiz olması senin de aynı şekilde davranmanı gerektirmez.
İkimizin doğruları çok farklı o yüzden bu konuya son mesajım olacak bu.
Haklı olmak gibi bir derdim yok ama forum adabını ayaklar altına alıp bel altı vurmaya çalışmak yersiz.
Güzel güzle fikrimizi beyan ediyoruz şurada. Hata hata ile örtülmez. Selametle ;)
kendine iyi bak. Kazayi yapan icinde tekrar diyorum vur gözüne görmesin karakolu acıma bas yalanı yoksa haksız olursun bunu kabul ediyorsan zaten sorun yok demektir