User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Sigortasiz arac kaza sonrasi hkk.

UNAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlattığınız karakter yoksunu kimse için;
    Plaka sahiplik bilgilerinden şirketi tespit edip, şirket sahibine durumu anlatıp, uyanık geçinen vatandaşın bir aylık maaşı gibi bir rakam talep edin, aksi durumda bizzat şirkete, aracın onarım ve değer kaybının tazmini için dava açacağınızı, ve bu rakamları destekler nitelikte kanıtlar (tek parça boyalı-boyasız araçlar arasındaki maksimum farklı ilanlar, servisten alınmış boya işçiliği, tampon ve jant için fiyat teklifi) ekleyin. Neticelenmemesi durumunda 3-4 gün içinde bir avukatın yanına uğrayıp hem telefon ettirin hem de avukatlık bürosunun mail adresinden mail atın. Sonuçlanmaması durumunda mobese kayıtlarını da ekleyip bütün bu delillerinizle mahkemeye başvurun. Bırakın onlar düşünsün. Geçmiş olsun

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Arabayı yaptırt onlara sonra aç telefon 155e aracı ihbar et o öyle oynuyosa sende aynısını yap.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muhtemelen altinda pahali bir arac vardi agladi zirladi sonra aslan kesildi. Ne yapilabilir bilmiyorum ama kesinlikle ugras.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun, iyi niyetinizi kullanmis arkadas. Boyle bir durumda trafigi cagirin gerisini polis halletsin. Cezasi neyse yazsin. Biz enayimiyiz ki trafik sigortasi oduyoruz o odemiyor? Simdiki durumdada karakola gidin olayi anlatin. Polisin yanindada arayin
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese tesekkur ederim iyi dilekleri ve onerileri icin fakat emniyette de hayal kirikligiyla sonuclanacak gibi , carpan arac doblo idi calistigi yere ait oldugunu da soylemisti . Fotograflarda firmanin adresi ve cep numarasi ciktigi icin oradan ulasmayi denedim . Arac enistesinin ustune kendisi de orada calisiyormus dukkanlarina gittim . Adam hic bisey diyemiyor oyle ki kazadan bile haberi yoktu ya da oyle soylemeyi tercih etti bilmiyorum . Aracin zaten 7 ay once sigortasi bitmis muayenesi yok vs sadece mahalle arasi dukkan isleri icin kullaniyormus . Ben biraz da sert ciktigim icin kendisi direk hasari karsilamayi teklif etti . Kabul edip uzatmamayi da dusunuyorum ama yine de ilk anda polis cagirmadigim icin pismanim . Tampon hasari - parasi her neyse pek umrumda degil ama boyle ukala tavirli bi arkadasin yaptiklarinin yanina kalmasi ve resmi olarak yaptirimi olmamasi canimi sikti . Kim olursa olsun artik taviz vermemeyi de bu olayla ogrenmis oldum . Yine de herkese iyi dilekleri icin tesekkurler
    Bi yarim saat icinde ariycam telefonun acik olsun. Kafamda bi plan var
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok heyecanlı konu olacağa benziyor.Takipteyim.Bu arada yalan söylemenize hiç gerek yok.Haklı iken haksız duruma düşersiniz.Şikayette bulunursunuz.Her şartta başı ağrıyacaktır.

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese tesekkur ederim iyi dilekleri ve onerileri icin fakat emniyette de hayal kirikligiyla sonuclanacak gibi , carpan arac doblo idi calistigi yere ait oldugunu da soylemisti . Fotograflarda firmanin adresi ve cep numarasi ciktigi icin oradan ulasmayi denedim . Arac enistesinin ustune kendisi de orada calisiyormus dukkanlarina gittim . Adam hic bisey diyemiyor oyle ki kazadan bile haberi yoktu ya da oyle soylemeyi tercih etti bilmiyorum . Aracin zaten 7 ay once sigortasi bitmis muayenesi yok vs sadece mahalle arasi dukkan isleri icin kullaniyormus . Ben biraz da sert ciktigim icin kendisi direk hasari karsilamayi teklif etti . Kabul edip uzatmamayi da dusunuyorum ama yine de ilk anda polis cagirmadigim icin pismanim . Tampon hasari - parasi her neyse pek umrumda degil ama boyle ukala tavirli bi arkadasin yaptiklarinin yanina kalmasi ve resmi olarak yaptirimi olmamasi canimi sikti . Kim olursa olsun artik taviz vermemeyi de bu olayla ogrenmis oldum . Yine de herkese iyi dilekleri icin tesekkurler
    Hasar karşılığı bedeli eniştesinden alırken bu elemanın da orada olmasını talep et kararın kesin ise, paranı alınca göster kimmiş delikanlı, bir de üzerine özür dilesin

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde birkaç kere başıma geldi bu tarz tıklatma olayları ve hiçbir zaman para peşinde olmadan tamam yok birşey diyerek hepsini yolladım fakat bu tarz bir olay başıma gelseydi emin olun uğraşırdım.
    parasından ziyade adamın takındığı tavır hazmedilir gibi değil,arkadaşa tamamen hak veriyorum ve burnunun sürtülmesi gereken bir karakter olduğu kanısındayım.

*MERT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankesörden numarayı aratın, boyle boyle bır kaza durumu olmuş ifade vermek için yarın emniyete gelin yoksa yakalama emri cıkarılacak dıye arkadan cızırtılı telsız sesi. en azından bır 2 3 saat bı daha yaparsam ne olayım dıye dusunur olayın sıcaklıgıyla. belkı obur gun vatanagecmıs olsun. gıder sacma sacma etrafa bakınır döner
    Bmw E34

*MERT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun sonda olacaktı..
    Bmw E34

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babamada bir bayan yazin isiklarda arkadan vurdu o an arabada bebek agliyordu filan vardi babam telefonunu alip resim cekip ayrildi ordan . Sonra esini arayinca babam adam herkes kendi hadarini odesin benim arabamdada hasar var filan dedi. Boyle serefsizler heryerde

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olayı nerde yaşadın bilmiyorum ama eğer mersindeyse gidip çökelim mikail.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olayı nerde yaşadın bilmiyorum ama eğer mersindeyse gidip çökelim mikail.
    Herkese tekrardan teşekkürler , çökme falan ne gerek var mafyamıyız biz kendileri zaten çoktan başlarındaki ihalelerle uğraşmaya başlamışlardır

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir süper lig futbolcusunun eşi de bizim araca vurdu sigorta ehliyet hiç bir şey yoktu ağladı zırladı yaptırın falan ben öderim dedi sonra gittik aracı yaptırdık arıyoruz açmıyor eşi engelledi bizi sonra ben gittim eşine ulaştım böyle böyle durum bu fatura bu dedim faturada 750 TL aracın 2 gün yatmasını saymıyorum falan (araç ticari taksi) ya olur mu öyle şey sanki bana ferrari yaptırdınız İstanbul'a gelince arayacağım dedi çocuğu oldu doğdu hala ödeyecek 2 sene falan oldu annemde başımız belaya girer diye yemin verdirdi başımızın gözümüzün doğacak torunumuzun sadakası olsun dediler. bizde resim yoktu bir şey yapamadık resim falan varsa belki bir yaptırımı olabilir.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demekkiboyle durumlarda en guzeli ne olursa olsun tutanaga imzayi attirmak. Gecen ben vurdum birine arkadan. Tutanak tuttuk ama dedim abi sigorta bozulmasin ben cepten vericem sana isleme sokma simdilik gittim verdil elden parayi attim tutanagi cope. He tutanak tutmasakta ben verecektim parayi ama adam nasil guvenicem sana dedi dogal olarak. Keske herkes bizim gbi olsa. Ama allahin adaleti sasmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklıyken haksız duruma düşmek istiyorsan YALAN en güzel çözüm Mutlaka çıkar ortaya.

Öncelikle senin önerin tamamen etik dışı bir davranış. Doğru söylene er yada geç kazanır, hayatını yalan üstüne kuran adam ise hep kaybeder.

En azından ben bu güne kadar hiç kaybetmedim doğru bildiğimi yaptığımdan. Türkiyede / Sakarya da yaşıyorum.

Ben ne hali varsa gör diyenden de yana değilim hakkımın yenmesinden de. Ama hakkımı yalan ile korumayı da yanlış buluyorum.

Zaten haklısın, elinde foto var. Gider efendi gibi anlatırsın hakkını ararsın. Hiç bir şey olmadı yazdığım gibi çalıştığı yerle iletişime geçer anlatırsın için rahatlar.

Düşünsene çalıştırdığın bir adam birine çarpıyor sonra da ileri geri yapıyor, sen ne düşünürsün bu çalışanın hakkında ?
    Yok valla sen döşland( almanya ) da yaşıyorsun. Usta Türkiyeden bahsediyoruz işlerin dalavera ile yürütüldüğü yerde. bak çoğunluk benim dediğim yönde çözmeye çalışıyor demek ki senin dediğin yöntende iş yok. olmayacakta ömür boyu. en azından bizim ömrümüz görmeye yetmeyecek. ya yalan söylersin kazanırsın yada doğruyu söyler sadece doğru söylediğin yanına kar kalır adamda işine bakar tıkırında sağa sola vurmaya devam eder olay bu kadar basit ve net

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklıyken haksız duruma düşmek istiyorsan YALAN en güzel çözüm Mutlaka çıkar ortaya.

Öncelikle senin önerin tamamen etik dışı bir davranış. Doğru söylene er yada geç kazanır, hayatını yalan üstüne kuran adam ise hep kaybeder.

En azından ben bu güne kadar hiç kaybetmedim doğru bildiğimi yaptığımdan. Türkiyede / Sakarya da yaşıyorum.

Ben ne hali varsa gör diyenden de yana değilim hakkımın yenmesinden de. Ama hakkımı yalan ile korumayı da yanlış buluyorum.

Zaten haklısın, elinde foto var. Gider efendi gibi anlatırsın hakkını ararsın. Hiç bir şey olmadı yazdığım gibi çalıştığı yerle iletişime geçer anlatırsın için rahatlar.

Düşünsene çalıştırdığın bir adam birine çarpıyor sonra da ileri geri yapıyor, sen ne düşünürsün bu çalışanın hakkında ?

MDeniz arkadaşım bu cevabımı beğenmemiş canı sağolsun Umarım bir gün aynı pencereden bakarız.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok valla sen döşland( almanya ) da yaşıyorsun. Usta Türkiyeden bahsediyoruz işlerin dalavera ile yürütüldüğü yerde. bak çoğunluk benim dediğim yönde çözmeye çalışıyor demek ki senin dediğin yöntende iş yok. olmayacakta ömür boyu. en azından bizim ömrümüz görmeye yetmeyecek. ya yalan söylersin kazanırsın yada doğruyu söyler sadece doğru söylediğin yanına kar kalır adamda işine bakar tıkırında sağa sola vurmaya devam eder olay bu kadar basit ve net
    Sidik yarışı gibi olmasında, Türkiye de senin içinde olmadığın, işleri dürüst bir şekilde yürüten kesim de fazlasıyla var.

Çevrende göremiyor olman ya da bu düşünce tarzına sahip olman gerçeği değiştirmiyor.

Nacizane arkadaş tavsiyesi, dürüstlükten hep zarar gelir derler ama gelmez emin ol, bir yerden zarar geldi dersin,

ama dürüst olduğun için diğer 10 yerden zarardan kaçınırsın farkında olmadan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sidik yarışı gibi olmasında, Türkiye de senin içinde olmadığın, işleri dürüst bir şekilde yürüten kesim de fazlasıyla var.

Çevrende göremiyor olman ya da bu düşünce tarzına sahip olman gerçeği değiştirmiyor.

Nacizane arkadaş tavsiyesi, dürüstlükten hep zarar gelir derler ama gelmez emin ol, bir yerden zarar geldi dersin,

ama dürüst olduğun için diğer 10 yerden zarardan kaçınırsın farkında olmadan.
    Bak sana ufak bir örnek vereyim resimde gördüğün yavru benim golf 7 im di ta ki afedersin sizi tenzih ederim malın birin kırmızı ışıkta geçti ve ilk aşağı indiğimizde kabul etmişti hatasını taaaa ki polisler gelene kadar polis geldi ve kırmızı ışıkta geçmediğini beyan edince başımdan kaynar sular aktı dürüstmü olayım evet dürüstçe sürdüm arabamı ve yeşilde geçtim istersen sana kaza raporunuda fotoğrafını buraya koyarım şerefsiz sarı ışıkta geçtiğini beyan ediyor. hangi dürüstlükten bahsediyorsun sen. Burası Türkiye diyorum sana Türkiye. Doğrunun bile yoldan çıktığı bir ülkedeyiz ne içiyorsan aynısından bana da verde bende sakin olayım dürüst davranayım. çevremdeki insanları tanımadan da yargılama ben işin işleyişini söylüyorum sana çevremdekilerle bunun alakası ne olabilir oda sizin bakış açınızın darlığını gösteriyor.

Evet usta söyle bakalım kırmızı ışıkta geçipte dürüstçe beyanda bulunmayarak hatayı kabul etmeyerek bir ton maddi zarara yol açan adamamı kızayım yoksa hala kalkmış bana ahlak dersi veren sana mı kızayım. Ha bu arada aracımın konusuda mevcut gir bak ne kadar üstüne titrediğimi ne kadar ince detaylarına kadar ince dokunuşlar yaptığımı görürsün.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)