1,4 piyasası bu rakamlarda üzerinde en kötü şartlarda 3000 yapacak ekstra var.
Değişen durumu şase kule panel direkler temizse motor kompresyonu yerindeyse al bin satarım para kazanırım dersen aldığın paraya satarsın anca.
Printable View
1,4 piyasası bu rakamlarda üzerinde en kötü şartlarda 3000 yapacak ekstra var.
Değişen durumu şase kule panel direkler temizse motor kompresyonu yerindeyse al bin satarım para kazanırım dersen aldığın paraya satarsın anca.
şimdi başka araçlara yönel diyen insanlara soruyorum, hangi araçlar ? türkiye genelinde saxo vts hepsi boyalı. çok nadir olanları var boyasız ve temiz binilmiş, onlarda ilansız satılıyor. cilio rs desen aynısı hatta daha beteri. c2 vts desen tr genelinde satılıklarda 5-10 araç var, çoğu lpgli. 106, 206 gti lar hepsi komple boyalı, değişenli. 206 larda tüpler var. 306 gti lar bi nebze daha şanslı olabilirsin, oda tutturursan. 1.7dti alsan gene aynı senaryo. km ler oynanmış çoğunun. geçmişi belli değil. olanlar ise ütopik rakamlarda. c2 hdi aynı senaryo.
ben idda ediyorum bu saydığım arabarlardan çok daha hızlı gitmez belki ama stock, az çok geçmişi belli bir ies,is civic hepsinden daha sorunsuz binilir. rakam konusuna gelince piyasada hangi araba ederinden satılıyor ?
40 bin tl vti ?
40 bin tl e36 ?
30 bin ti 106 gti ?
120 bin tl s2k ?
26 bin tl komple boyalı ies ?
ve daha aklıma gelmeyen onlarcası :D :D
Bu piyasa nasıl böyle yükseliyor anlam veremiyorum doğrusu. 23000 TL Honda' ya vermem ben şahsen. O paraya gider F7R alırım ne biliyim 94 Astra GSİ alırım yükler VTİ' ların içinden geçerim :) Tabi para sizin keyif sizin ama ben bu arabalara verilen bu paralara acıyorum. Ama gel gör ki F7R 2 ay durur ilanda Honda 1.4 İS 2 hafta :)
Şahsi fikrim vti jant orjinal 2,000 tl onu düşüp hesaplamanız. Satıyorum desen 2 gün durmaz elinde o jantlar çok değerlendi araç 20 lere gelmiş olacak. Gecen sene değişensiz güvenlik paket hb 98 ek yı 11 e almıştım bu paralara mümkün değil vermem ben.
Dostum arabalar internette görüldüğü gibi masum değil :D Prof fotolar yetkili servis plakalıkları koltuk kılıflarına aldanmayın
20 li rakamlara alacağın vti gti vts rs türevi o jenerasyon arabalar artık çok yorgun geçmiş kazaları ne hikmetse 200 bini geçmeyen kmleri bitik motolar yada yan sanayi parçalar ile toplanmış motorlar adamı kanser eder.
Bence arkadaş alsın 1,4 kıyı kıyı temiz binsin.
Rakam fazla değil bence arkadaşlar piyasa şartları sıfır araba fiyatları *****
Bende yakın zamanda araba baktım, söylediklerinizle birebir yüz yüze kaldım. Zaman kıymetli ve zaman sıkıntım olduğundan bulduğum ilk arabayı aldım. Ama söylemek istediğim piyasa çok saçma şekilde yürüyor. Alınır alınmaz demiyorum, ama ben almam :) Hızlı arabalar genelde sıkıntılı olur, her alan sıkıştırdığı için son sahibine masraf çıkartır, insanımız yürüsünde nasıl yürürse yürüsün mantığında olduğu için piyasada elle tutulur araç bulmak çok zor.
Rakam koşul piyasasına göre fazla değil fakat gerçek ederi bu değil demek istediğim.
Piyasa arabası alırsanız bu dedikleriniz geçerli. Ü. T. gibi arabaciiii piyasasında işler böyle. Facebookta ne kadar like alırsa bi araba o kadar fiyatı artıyor :)
Bence yapabildiğin kadar pazarlığını yap iyice göster arabayı al. Eder mi? Etmez evet ama o paralara sürüş keyfi olarak bence verilir. Sonuçta aldığın paraya (+-1000 lira) hızlı bir şekilde satabilir misin? Evet. O zaman fiyatın pek de önemi yok.
Vti jant zaten 2000 lira.
Sizin konuda benim honda konuma dönmüş 42 bin vtec2 otomatiğe verecem deyince hurra ettilerdi :D
97-99 model donanımsız bu araçlar için istenen rakamlara 2006 getz coupe aldım. 4 hava yastığı, klima, abs, sunroof, yol bilgisayarı gibi özellikleri var. 1.6 105hp gayet tatminkar bir gidişi ve komik rakamlarda tüketimi var. Bence farklı modellere ele ayağa düşmemiş arabalara bakmakta faydalı olacaktır.
ben ek cıvıcımı vti koltuk vtı kadran vsvs vs megan racıng coıl 11.25o sattım
Allah akıl fikir versin.
27'li rakamlara pert kayıtlı fd6 düşürebilirsin. 3 parça boyalı 2009 premium fd6 honda bayiinde 33'e satıldı geçen gün gözümün önünde. 4bin hasar kaydı vardı sadece. İlanda yazan rakam 41'di. Senin bu arabaya vereceğin 19 lira fazlası mümkün değil. Oda ekstraların hatırına. İlandaki fiyatlara aldanmayın piyasada farklı rakamlar dönüyor.
2 Gün önce sattım daha kırmızı, tavan altı boyalı 2 parça değişen 2000 model klimasız 23.000 tl :) km 181000 piyasa böyle arkadaşlar tamam çok para ama bende 21 bucuga almıstım masraf ettim vs ... ve şu an bu paralara binilebilecek bir araç yok..
http://i.hizliresim.com/r87EZN.jpg
Aracın ekstralarıda şunlardı, coil yay jant lastik typer ek short shift skunk2 vites topuzu,el yapımı varex tarzı eksoz spoon ayna,xenon bu yani..
97 model+ 1.4is e cok para max verılecegı vti jantlar ıle 20 lıra bence temız ıse. Bırde bu renge kımse donup bakmazdı bu aralar herkes hasta :)
dostum araç manisada mı acaba ?
ilk sahibinden 99 laci güvenlik paketli 1.6 ies 175 binde değişen yok bikaç parça boya var 23 lira istiyor izmirin en işlek caddelerin birinde 1 aydır üzerinde satılık var satamıyor çok abartılı bence malına keyfi bi para istemesi o paralara satabileceği anlamına gelmiyo. 1 hafta sıkıştığı zaman eder fiyatına nasıl düştüğünüde biliyoruz bu araçların.