Alan olmasa ister istemez gerçek fiyatlarını yakalayacak araçlar.
Printable View
95 model 1.5 eg hb civicin 8bucuga satildigini ogrendim az once ostimde, birileri bu balondan iyi para kazaniyor, ama biz kullanicilar olarak uzagiz bu tarz kaynaklara, kaymagi sanayideki ustalar, galericiler vs.yiyor, onemlisi sizin icinize sinmesi, ben de olsam ben de vermem ama gonul ve zevk isi, aklinda kalcagina kapinin onunde dursun, pisman olursan satilir zaten hizlica
Valla piyasa öyle araç güzel maşallah guvenlik paket falansa temizse al bin, rengi bu ara cok tutuldu, vti janti zaten samanlikta igne 2000 tl, baktir araca 22'ye alirsan iyi olur..
O paralara cok daha iyi arabalara binerim diyen arkadaslar merak ettim neye biniyoruz ? Hayir varsa 23e falan bizim bilmedigimiz arabalar paylasinda bizde satalim elimizdekini daha iyiye binelim. Kimse kusura bakmasin piyasa patates olmus herkes elimdekini satarsam neye binicem diye dusunurken kimse 16 17'ye civic vermez. Icine sindiyse al kardesim arkadaslarin dedigi gibi sadece jantlari satsan ortalama piyasayi yakaliyorsun.
97 divice 23tl versem bir sene uyku uyuyamam.
En çok da şuna dikkat diyorum al diyenlerin hepsi honda kullanıcısı(yada kullanmış olan) insanlar :)
23 e araba bulamıyorsanız bence o sizin sorununuz sahibinden de değilde oto pazarında 20-30 lira bandında gayet düzgün güncel araçlar oluyor. He onlar piyasa arabası olmayabilir. Kar ettirmez ;)
Simdi ben alma diyorum ve honda kullanıcısıyım ironinin alası bende :) Mevzu tartısmaya dönmesin diye yazmıyorum evet bir cok arac var alına bilecek siz bakmıyorsanız biz ne yapalım diyesim geldi . Dalga bir yana para onun parası alırsa içinde kalmaz almazsa baska araçlara bakar
Araba pazarina en son ne zaman gittin hic bir fikrim yok ama ben en son gittigimde galericiden gecilmiyordu hi bide sahine dogana 13den tut 18 isteye kadar denk geldim. Kimse memnun degil avrupaya kiyaslaninca bizdeki piyasadan ama yapacak birsey yok, bu arada evet hondaya biniyorum.
Konu allanıp budaklanmadan . Kardesim para senin paran ister 50 verir alırsın ister 20 istiyorsan al içinde kalmasın kim ne derse desin kendi isteğine göre hareket et en azından ben istedim yaptım dersin pişman olursanda tecrübr olur ama baskasının aklıyla iş yapıp pişma olursan o koyuyor işte . Yani kısaca seviyorsan git notere bence ☺
Araba pazarına müsait olursam eğer arkadaşım galerici onunla birlikte gider gezerim. Geçen hafta adam megan 2 sedanı 23 liraya bıraktı 130k km de değişensiz 2 parça boyalıydı. borcunu ödemesi gerekiyormuş 3e 5e bakmadı verdi. Keza senin dediğin gibi 5 liralık arabaya 10 lira fiyat yazıp ya gelirse diye bekleyen oltacılarda var ama neyi gördüğüne bağlı.
Connecting site...
şimdi sırf bu konu için sahibindeni açtım baktım ne alınabilir diye bin tane araba var yeter ki binicem de.
Para arkadaşın parası gönlü alıp keyfini çıkarmakta ben sevsem bende alırım ama mantıksız olduğu gerçeğini değiştirmez.
23e arabamı var arkadaş neye binecekti diyenlere şahsi fikrimi söylim muhalefet olmaya çalışmıyorum sadece ben olsamı söylüyorum:
1) amacım performans ise (ki 1.4 is ile şaka yapıyor olmalısın torque yoksunu rezalet bir motor) gider o paralara gti serilerinden yada rs clio alırdım
bu konuda bana kalkıp ondan hayırmı bekliyorsun kazalıdır vs diyene sadece gülerim çünkü honda kullanıcısınında karakteri belli bu aracında tipinden sürenin az çok naptığı belli kimse yemesin beni :)
2) ha tersine az spor görünsün ama gitsin ufak tefek dokunuşlar yapabileceğim ,satması kolay,servisi ucuz,parçası ucuz, çakal olmayan ,çakal olarak bilinmeyen, 20 yaşında olmayan modern bir araç olup az yaksın derseydimde gider grande punto 1.3 multijet 90hp 6 viteslerden alırdım (2006-2008 genelde) bunlar gerçek İtalyan üretimi linea yada bizde üretilen puntodan daha kaliteli. yok benzinli oslun dersede gitsin 1.4t g.punto alsın gayet seri, egsoz ve yazılımla bile 30hp verebilen bir alet ve en azından çok daha diri ve yeni
Bence 1.4 için çok fazla bi para ben olsam 17-18 den fazla vermezdim ayrıca 23-24 liraya megane 2 veya clio 3 bakabilirsin en azından daha iyi olur
'93 Şahin'i 16000e vermeyeni gördü bu gözler. :)
Kendim de yıllarca, "piyasa çok yükseldi, elbet düşecek bu fiyatlar" diye diye arabasız gezdim.
Fiyatlar da hiç düşmedi.
İçine siniyosa, sonra aynı paralara satabileceğini düşünüyosan, al kardeşim.
Ayrıca, "o paralara şöyle araba var böyle araba var diyen arkadaşlara sesleniyorum;
Hiç aşık olmadınız mı? Sevdiğiniz kızdan başkası gözünüze uzaylı zekiye gibi görünmedi mi? :)
hocam bu yorumuna kesinlikle katılıyorum adamın uhtesi buysa ,meraklısıysa yılardır ve içinde kaldıysa sizin deyişiniz ile aşığıysa kesinlikle yapılan yorumlar yersiz olur.
biz burada sadece değer olarak konuştuk yoksa sevdiğin araca 100 milyar yine bayılırsın o ayrı.
fakat şahsi yorumum varsa aşık olduğun araba modeli bari git adam gibi değecek modelini al ne bilim sık dişini git vti al , büyük hayallerle alacaksın 1.4 is sonra o gazla yok bilmem ne egsozu, yok bilmem ne emmesi yok bilmem ne filtresi bir ton para vereceksin yanından direksiyonda kadın ibiza 1.2 tsi akıp gidecek :)
bizzat kendim bu sitedede satacağımı belirterek 21bine 1.3 multijet 2008 orijinal İtalyan 130binde parlak siyah sis farlı jantlı 2 parça boyalı grande punto aldım zorda olan bir abimize.
çok istersen beklersin zamanı gelinceki çok uzunda sürmez tahminim 1-2 aya kadar parasını alacak o abimiz zevkle sana şu anki piyasa göz önünde bulundurularak 23e satarım kardeşim.
aracın emmesi,katalizörü,egrsi,enjektörleri bizzat tarafımca ustalarıma volvoda sökülerek el ile kurumdan temizletildi, turbosu sağlıklı olduğu halde ne olur olmaz diyilerek revize edildi hepsininde fotosu ve kaydı vardır.
lastikler 2015 4 adet sıfır lassa, frenler sıfır,yağ,filtre vs hepsi varsa yoksa 3binde daha taptaze, muyanesi vs tam.
daha ne diyim?