User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Valide hanima araba alinacak yardim !!?

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 tsi jetta 150 hp nasıldır ? Ve önerebileceğiniz adam gibi bir vw bayiisi var mı istanbul içinde? Hazır arayış konusu diye araya kaynadım bir dost için
    .

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Runo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 tsi jetta 150 hp nasıldır ? Ve önerebileceğiniz adam gibi bir vw bayiisi var mı istanbul içinde? Hazır arayış konusu diye araya kaynadım bir dost için
    vw de bence şu saatten sonra benzinli alınıcaksa 1.4 tsi act alınmalı aynı motoru 9500km dir poloda kullanıyorum gunluk performans yakıt tuketimi vs çok çok iyi jetta biraz ağır olduğundan biraz farklar illaki olucaktır

avrupa yakasında ben florya mez den almıştım aracımı , ayrıca hipodrom yolundaki tamaş ta iyi

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vw de bence şu saatten sonra benzinli alınıcaksa 1.4 tsi act alınmalı aynı motoru 9500km dir poloda kullanıyorum gunluk performans yakıt tuketimi vs çok çok iyi jetta biraz ağır olduğundan biraz farklar illaki olucaktır

avrupa yakasında ben florya mez den almıştım aracımı , ayrıca hipodrom yolundaki tamaş ta iyi
    Abi yanlış anlamadıysam act dediğin şey benim bahsettiğim 1.4 tsi 150 Hp dsg di mi ? Dün ilk tamaşa gittik sonra mez'e gittik tamaş ilgisiz olduğu için. Mez satış danışmanı ender bey yardımcı oldu sağ olsun ama kafamıza bir sorun takıldı...

Araç krediyle alınacak ve adına kredi çıkıp çıkmayacağını öğrenmek için kapora yatırmak gerekiyormuş 1.000 TL kadar, sorun farzedelim kredi çıkmadıysa kaporayı almakta sıkıntı olur mu ? Çünkü dünden beri kafama takıldı bir sürü kaporasını alamayan kişi varmış. Alsa da uzun sürüyormuş. Çünkü 2.5k tl fark için 125 hp almaya gerek yok. Bu arada highline (sunroof-mercekli araç yok hiç) aracı indirimlerle son 80.500 bıraktılar
    .

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jetta'da

1.4 TSI 150 HP ACT yok benim bildiğim sitesinede baktım.

BMT BlueMotion motor ile geliyor.

Golf ve Leon'da ACT motorlar var.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet yazmayı unuttum araç BMT yazıyordu, teşekkürler
    .

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi yanlış anlamadıysam act dediğin şey benim bahsettiğim 1.4 tsi 150 Hp dsg di mi ? Dün ilk tamaşa gittik sonra mez'e gittik tamaş ilgisiz olduğu için. Mez satış danışmanı ender bey yardımcı oldu sağ olsun ama kafamıza bir sorun takıldı...

Araç krediyle alınacak ve adına kredi çıkıp çıkmayacağını öğrenmek için kapora yatırmak gerekiyormuş 1.000 TL kadar, sorun farzedelim kredi çıkmadıysa kaporayı almakta sıkıntı olur mu ? Çünkü dünden beri kafama takıldı bir sürü kaporasını alamayan kişi varmış. Alsa da uzun sürüyormuş. Çünkü 2.5k tl fark için 125 hp almaya gerek yok. Bu arada highline (sunroof-mercekli araç yok hiç) aracı indirimlerle son 80.500 bıraktılar
    150hp diyince act diye düşündüm ama getirmiyorlarmış

kaporanı anca almadığınız araç satıldığına geri alırsınız diye düşünüyorum başka turlu vermezler

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arabanin bu motor ve sanzimanla hic sansi yok
    Almak icin en ufak nedenide yok
    Sene 2016 oluyor atmosferik ve 4 ileri otm ne ya
    Sene 2016 5 bin km de DSG patlaması ne ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    150hp diyince act diye düşündüm ama getirmiyorlarmış

kaporanı anca almadığınız araç satıldığına geri alırsınız diye düşünüyorum başka turlu vermezler
    Teşekkürler abi bilgilendirdiğin için
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta Peugeot 308 aldım, kesinlikle tavsiye ederim. Dizel Otomatik aldım ben fiyatı biraz daha yukarıda ama Polo'nun 67000 olduğu dünyada 308'in fiyatı da gayet normal.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kredi veren kuruluş kim ? Ya da şöyle sorayım, bir kişinin kredibilitesi ile verilecek kapora arasında nasıl bir bağlantı var ?

Geçen pazar günü Citroen Özdağ dan sıfır c4 cactus için fiyat altık, danışman kredi için ön onay alalım dedi, yaptı başvuruyu.

Babamın yaşından dolayı onay verilmedi. Yani bizden kapora yatırın krediye öyle bakalım gibi bir talepleri olmadı.

Findeks üzerinden kredibilitenize baktınız mı ayrıca ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kredi veren kuruluş kim ? Ya da şöyle sorayım, bir kişinin kredibilitesi ile verilecek kapora arasında nasıl bir bağlantı var ?

Geçen pazar günü Citroen Özdağ dan sıfır c4 cactus için fiyat altık, danışman kredi için ön onay alalım dedi, yaptı başvuruyu.

Babamın yaşından dolayı onay verilmedi. Yani bizden kapora yatırın krediye öyle bakalım gibi bir talepleri olmadı.

Findeks üzerinden kredibilitenize baktınız mı ayrıca ?
    Abi bana çok saçma geldi bu yüzden aklıma takıldı zaten. Alt tarafı tc kimlik numarası girip onay verecek mi vermeyecek mi ona bakılıcak neyin kaporası bu ben onu da anlamadım çok saçma o yüzden. Bu arada kendi finansları olan VDF için konuşuldu bu konu
    .

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hyundai yeni i20 düşünülebilir.
    1,4 dizel 55,000 - 60,000 TL fiyat aralığında
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    göz önündeki kritlere göre gayet mantıklı secenek.

sen ben almaya bilir, ama senede 5bin yapacak muhtemelen ısınmadan kontagı geri kapanacak ordan oraya gidicek kabaca market arabası için ne turboya ne de dsg ye gerek var. Şuan çok güzel kampanyaları var, ilanları oraya koydum ama ondan ucuza bayiden rahatca alınabiliyor şuanda en dolu şeklide alsanda 3-4 bin ucuza gelecektir polodan

300 400 lira arasında değişin bakım maliyetleri, parça fiyatları ve 5 sene garantisinide bunun yanına ayrıca ekliyorum
    Ya ben seni anladım öneri amacınıda anladımda
    Yaktığı yakıta insan acır verimsizlik abidesi ne kadar az km olsada insanı rahatsız eder hele hele kısa mesafeli kullanımlarda kamera şakası yapar bunlar.
    Öte yandan uzun vadede polo nun Tr avantajı gözardı edilemez o yüzden en garantisi dedim
    Yoksa ben birçok kez yazmışımdır dsg şanzımanı std araçlarda hiç sevmiyorum tam otm şanzımanlara göre şehir içinde acayip konforsuz hart hurt kalkıyo bazen silkeliyor falan ama tam otm şanzımanda olacaksa psa nın kullandığı eat6 gibi olsun e bide şöyle daha teknolojik bi motorla olsun
    4 ileri klasik şanzıman varsın konforlu olsun ama uzak olsun

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hyundai i20 Şehir içi 8,1LT Demiş
    Seat ibiza Şehir içi 5,3LT Demiş
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hyundai i20 Şehir içi 8,1LT Demiş
    Seat ibiza Şehir içi 5,3LT Demiş

Dizel üzerinden konuşursak
    sitelerinde ikisinin de 1.4 dizel yakıt harcamaları neredeyse aynı
    ortalama 3,9 / 3,7 litre

Benzinde (hacimleri yakın olanları konuşalım.) (5,2 lt veren seat 1,0 cc olan)

1,2 cc seat ortalamada 4,9 verirken
    i20 1,4 cc 6,2

Seat'ı kötülemiyorum o da alınabilir bir araç ama bu klasmanda alman yerine problemsizlik açısından uzakdoğuyu tercih ederim.
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten meziyet hem güzel bi otm şanzıman yapıp hemde manuel versiyonla aynı verileri tutturabilmekte
    Manuel kolay olanı..

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkinci el düşürseniz halamın dizel otomatik polosu var , sıfırdan farkı yok gerçi

Halamda annemde teyzemde yıllarca tdi dsg polo kullandı, bi bayan için bence en mantıklı araba.satarkende değer kaybetmemesi cabası.

Connecting site...
    Dr.Ecu

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    auris varsa auriste alınır o paralara. benzinlide kullandığı otm. şanzımanı beğendim ben. ya da focusta düşünülebilir. 60 bin lira para verdikten sonra c segmenti araba ister insan yahu
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bana çok saçma geldi bu yüzden aklıma takıldı zaten. Alt tarafı tc kimlik numarası girip onay verecek mi vermeyecek mi ona bakılıcak neyin kaporası bu ben onu da anlamadım çok saçma o yüzden. Bu arada kendi finansları olan VDF için konuşuldu bu konu
    Kesinlikle saçmalık, kapora ile kredi ne alaka. Sorsaydın keşke, Kredi çıkmadı kaporamı hemen iade edecek misin diye ?

Değişik bir sistemmiş ama ben bulaşmam.

Senin için kriter olur mu bilmiyorum ama dün 60 Bin'e 15.000 Km de C4 cactus aldık. Shine paketi, dün akşam kullandım biraz güzel gerçekten.

Digital ekran kullanımı ergonomik olsa iyiymiş. Görüş açısı falan baya hoşuma gitti. Aynı aracın cam tavanlısı için de sıfırına 72.5 Fiyat aldık.

Ben sıfırına o parayı vermem ama ikinci el uygun aldığımı düşünüyorum. Almasanız bile inceleyebilirsiniz.

Şehir içi verisi 3.9 LT ama 4.5 tan aşağı yakmaz sanırım. Şanzımanda da milletin abarttığı gibi bir sarsıntı kesinlikle yok. Değişik bir araba.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)