User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
158 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: APP plaka kullananlar dikkat

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Terör olayları vs ile ne alakası var. Evrakta sahtecilikten bile keserler Besiktas baskıya da kessinler bence. artık bayiiler bile sıfır araç alırken pleksi yapıp veriyorlar. Besiktas baskı olsa ne olmasa ne. Yeni basılan karakterlerBesiktas APPyi arattıracak kadar cok da kotu degil bence

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Afedersniz ama s.ksdler bizim ckale şöförler odasının bastıgı plakayı takmam
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam devlet nezdinde herşey tektip olsun o zaman. İstanbulda Beşiktaşta devletin bastırdığı plaka ile Erzurumda bastırdığı plaka fontları aynı olsun.
    Bir polisin ceza kesmediği bir şeye başka polislerde ceza kesmesin. Bütün mahkemelerde hakimlerin aynı suçlara verdikleri cezalar eşit olsun hakim keyfine göre indirim veremesin.
    Lan hiç bişeyimiz düzgün değil ki. Plakaları düzeltince mi düzelecek mevzuat. Aradan sokak geçio diye belediye değişio bütün bina yapma mevzuatları değişio. Sokağın bi tarafı farklı bi tarafı farklı binalar.
    Sen ilk önce tepeden başla düzeltmeye de biz aşağısını hallederiz kafanı yorma.
    IN BOOST WE TRUST

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her kuşu diktik bir leylek kaldı
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Bolkar1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tahminimce muhurlu olup uzerine pleksi kestirenlere felan yazılır cunku akşamları onlar görünmüyor diye biliyorum. Ve Asılsız mühürde yapabiliyorlar bozuk paradan yapan bile duydum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk mesajdaki resimden anlaşılacağı üzere belirli bir süre için trafik ekiplerinin öncelikli görevi standart dışı plakaları denetimi olacak. Özel denetim formu bastırıldığına göre yakaladıklarını affedeceklerini sanmıyorum.

levent_s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse gidipte kimliğini mor yaptırmaz arkadaşlar plaka neden app yapılıyor çünkü yaptıran herkes aracında görselliğe önem veriyor çirkin şekilde basılmış bir plaka fontu araç nekedar güzel olursa olsun ***** yere kelebek konmuş gibi duruyor aracında estetiğe önem veren insanda gidip app yaptırıyor tabi bununda suyunu çıkarıp pleksi vs gibi garip şekilde yaptıranlarda var olay basit bir düzenlemeyle çözülebilir app yaptırdıktan sonra gidip trafikte veya şöf. odasında plaka denetime sokulur görüşe engel teşkil etmiyorsa onaylanıp mühürlenir yoksa git düzgün yaptır gel denilir. Plakada mühür olmayan her araçta trafikten men edilirse konu çözülür bukadar basit. App plakayla araç muayeneden geçiyor ama polis ceza yazıyor bu ne garip çelişki anlam vermek güç...

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent_s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse gidipte kimliğini mor yaptırmaz arkadaşlar plaka neden app yapılıyor çünkü yaptıran herkes aracında görselliğe önem veriyor çirkin şekilde basılmış bir plaka fontu araç nekedar güzel olursa olsun ***** yere kelebek konmuş gibi duruyor aracında estetiğe önem veren insanda gidip app yaptırıyor tabi bununda suyunu çıkarıp pleksi vs gibi garip şekilde yaptıranlarda var olay basit bir düzenlemeyle çözülebilir app yaptırdıktan sonra gidip trafikte veya şöf. odasında plaka denetime sokulur görüşe engel teşkil etmiyorsa onaylanıp mühürlenir yoksa git düzgün yaptır gel denilir. Plakada mühür olmayan her araçta trafikten men edilirse konu çözülür bukadar basit. App plakayla araç muayeneden geçiyor ama polis ceza yazıyor bu ne garip çelişki anlam vermek güç...
    Kalın yaptığım yerler için;
    Standart font iyidir kötüdür kişisel zevk ancak resmi evrak olmasınıda geçtim her yazı stilinin bi kuralı vardır. Hiç çalıştığınız yerde comic sans ile mail atıyor veya yazışma yapıyormusunuz ? Ki bence app ile arabam daha güzel duruyor diyorsanız...
    Trafik ve şoförler odasından denetime sokulur diyorsunuzda önceden 2 mühür var diye olaylar çıktı tek mühre düştü. Siz inanıyomusunuz gidip orda onaylatcaklar veya o onayın sahtesi çıkmayacak.
    App plakayla araba muayneden geçiyor aynı şekilde cam filmide geçiyor ama ceza yazılıyor
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düzenleme şart değil mi? devletin evrakını basmak için en azından ruhsat istenemez mi? yok Amerika'da böyle yok Danimarka'daki kuzenim dedi ki yok Alman şöyle yapıyor... oralarda kanunları bir çiğneyin bakalım neler oluyor...
    Abim bak ben demiyorum güzel gözüküyor diye app kullanalım,devlet çok kötü basıyorda demiyorum.Nevşehirin baskı şeklini daha önceki sayfalarda bir abimiz koymuş çokta güzel.;lakin benim demek istediğim madem önüne geçmek istiyorlar buraları kapatsınlar bunlara ceza yazsınlar.Önüne geçiceksen kökünü kurut,benim demek istediğim bu.Şu yaptıkları ceza kesip,para kazanmaktan başka birşey olarak gelmiyor,samimi gelmiyor daha doğrusu.Herkesin app plaka kullanmasını engellemekten çok ceza yazma amaçlı olarak görüyorum

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nevşehirden bi kaç ilan buldum hepsi standart fontunda
    Özellikle 2015 arabalara baktım güncel plaka nasıl diye
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...48201841/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...48068662/detay
    Connecting site...
    Connecting site...
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

levent_s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Standart font iyidir kötüdür kişisel zevk ancak resmi evrak olmasınıda geçtim her yazı stilinin bi kuralı vardır. Hiç çalıştığınız yerde comic sans ile mail atıyor veya yazışma yapıyormusunuz ? Ki bence app ile arabam daha güzel duruyor diyorsanız...
    Trafik ve şoförler odasından denetime sokulur diyorsunuzda önceden 2 mühür var diye olaylar çıktı tek mühre düştü. Siz inanıyomusunuz gidip orda onaylatcaklar veya o onayın sahtesi çıkmayacak.
    App plakayla araba muayneden geçiyor aynı şekilde cam filmide geçiyor ama ceza yazılıyor

Tabi yapmıyoruz çünkü mail gönderirken estetik görünsün derdimiz yok kimsenin olmaz.
    Benim inanıp inanmamam önemli değil gerçekten yaptırımı olursa (sahte kimlik, ruhsat v.s) deki gibi mecburen tabiki onaylatır herkes.
    Bende diyorumki bu çelişkilerin olmaması gerekiyor oldukça insanlar bunlardan dolayı cesaret bulup yapıyor. Malesef bu tip çelişkiler çok ülkemizde 'deveye sormuşlar boynun niye eğri nerem düzki demiş' misali.

Bolkar1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahsi görüşüm aracın plakası ve ruhsatındaki plaka tutuyorsa kimin nasıl karakter bastırdığının bir önemi olmamalı. Kimse baskasının plakasını bastırıp gezmiyodur app basımı bu kadar basit diye. Sahte plaka Dediğimiz sey bence muhursuz yada farklı karakter olmamali. Baskalarının plakasını takip gezenlere denmeli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...
    Connecting site...
    Connecting site...
    Connecting site...
    Öncelikle alıntı aşşağıda
    Alıntı marikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim plaka böyle. Bizzat cemiyette bastırdım. Bizim burda bu şekilde basıyor cemiyet. Fontu ne bunun?

Gelelim;Sene 2012'deki aracımın plakası bizza kendi ellerimle trafikten çıkarttım

Altında ne aramaya çalışıyorsunuz bilmiyorum,genellikle tüm plakalar bu şekilde basılıyor.Özel istek ben eskisinde olsun istiyorum diyorsanız linkdekilerden basılıyor
    Neyse illa ilan atılcak
    Connecting site...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...53790327/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...47227295/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...24692452/detay

Neyse hadi bunu geçtim hatay/antakya arkadaşım bizzat cemiyetten beşiktaş baskı app bastırdı,orda trafik şubede app basıyorlar;
    İlanlara bakabilirsiniz Cemiyet kendi basıyor bu şekilde
    http://www.sahibinden.com/otomobil/h...orting=a5_desc

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmgurdan dolayı resim .çıkmamış,Bizzat kendi elimle trafitken aldığım plaka

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...
    Connecting site...
    Connecting site...
    Connecting site...
    Bu arabalar başka illerdeki bayilerden alınmış olabilir. Mesela kayseri bayiden alınmıştır kayseri emniyet bunu basmıştır. Çünkü ben de dikkat ettim 50 plakalar hep kalın fontlu arkadaşların koyduğu gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.milliyet.com.tr/ikiz-plak...undem-2163136/

App plaka basanlar cezalandırılsın neden biz cezalandırılıyoruz diyenler vardı.
    Bu baskı işi yapanlar evrakta sahtecilikle, terör örgütüne yardım ve yataklıkla yargılanabiliyorlar.

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akşam aksarayda polise yol sordum abi, hmm camlarda filmliymiş diye geçirdi cezayı

yoluda tarif etmedi ibiine
    Bu yine iyimis gecen kadikoy iskelede saat sordum karakola getirceklerdi

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emrecan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yine iyimis gecen kadikoy iskelede saat sordum karakola getirceklerdi
    Saatli bomba sanmislardir seni
    - Bize Her Yer TRABZON

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alttaki bayiden çıkarken üstünde takılan ilk plakam, tabi ben onu yanaşırken ufak süs ciceklerine saksılara biri geldi bana tıkladı falan plaka çarsamba pazarına döndü gördügnüz üzere. sinir edici bu halinden kurtulmak için birton yer gezicegime evrak vs. uğrasmamak için gittim bastırdım vall App yi. Merak etmeyin her türlü çokta güzel okuyorlar(hatta plaka ampülümün teki patlamıs olmasına ragmen) eds radar cezalar patır patır geliyor

1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)