şu kullanım klavuzunu okusak keşke. çevremde hiç araba aldıktan sonra klavuzu çıkarıp okuyan görmedim. "abi senin arabanda şöyle bi şey var" falan diyorum haberi bile yok. okumayı sevmeyen milletiz vesselamgerek yok biz herşeyi biliriz
![]()
şu kullanım klavuzunu okusak keşke. çevremde hiç araba aldıktan sonra klavuzu çıkarıp okuyan görmedim. "abi senin arabanda şöyle bi şey var" falan diyorum haberi bile yok. okumayı sevmeyen milletiz vesselamgerek yok biz herşeyi biliriz
![]()
Verilmeliydi, ama verilmedi ve arac calindi. Ugrasmak zorunda kalan, problemi yasayan yine alici oldu.
Kimin hakli kimin haksiz oldugu kanun onunde onemli olur o saatten sonra, benim icin muhim olan bir kullanici kitabini okumaktan erindigim icin kaptirdigim aracim ve basima acilan bu bela olur.
Demek ki neymis? Kendimiz icin okumaliymisiz keza araci calinan da biz oluruz, ugrasacak olan da.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Araç çalındığında anahtar ve yedek anahtarları vermek zorunda mı araç sahibi kasko için?
Anahtarla çalınma klozu bunun için değil mi ben hep öyle yorumlamıştım poliçelerde yanlış mı acaba?
diyemedim ya la
Bize aracı tanıtırken söylemişlerdi, showroomdan çıktığımız gibi alıp eve koyduk. Söylemeseler belki de yeni fark edecektik biz de.
İstanbul anadolu yakasında Taşdelen mevkiinden 07 Plaka Audi A4 aracımız geçen hafta çalındı arkadaşımızın aracı , bu söylediğiniz yöntem ile
Araç kitapçığında yazıyorsa bayiye herhangi bir yaptırım uygulanamaz. Satıcı bana söylemedi gibi bir durum kanun önünde hükümsüz olur..
Anahtar ile çalınmalarda ( anahtarı araç üzerinde bırakma, kimliği belirsiz valeye verme vs ) sigorta her ne yapıyorsa bu durumda da benzer bir uygulamaya gitmeyi planlayacaktır diye düşünüyorum.
Konuyu guncelleyelim gormeyen audi sahibi kalmasin. Hirsizlarin zaten alayi biliyor bunu, onemli olan sahiplerini bilinclendirmek.
Araca zorla girildigi icin anahtarla calinmadan farkli bir prosedur uyguluyorlar mi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)