User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
161 sonuçtan 153 ile 161 arası

Konu: Süleyman Kavasçınay-Ahmet Harmankaya Hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ecutech yada egzozcu, asilsiz suclamayla ticari itibarım zedeleniyor diye dava acsa, ne olur, birsey cikar mi?

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ecutech yada egzozcu, asilsiz suclamayla ticari itibarım zedeleniyor diye dava acsa, ne olur, birsey cikar mi?
    evet çıkar, zamanında kendi sitemde Herko Jant İbrahim hakkında biri bir yazı yazdı, ben kişisel dostluğum sebebi ile İbrahim'le konuşup alınan parayı geri ödetmeyi sağladım, arkadaş kabul etmedi, sitede yazmaya devam etti... İbrahim de site görüntülerini avukatına isteterek dava açtı...

bir konu açılırken sorunun çözümü mü önemli, karşı taraftan sinirinin çıkartılması mı karar verilmeli...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

MEGFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen de işyeri sahibi ol ve iş kolun ile alakalı olarak Türkiyenin en büyük forumunda senin hakkında, haksız olduğu halde saçma sapan bir konu yüzünden seni karalayıcı bir konu açsınlar o zaman anlarsın ne demek olduğunu. Ki açan şahsın modifiyeden haberi bile yok ama sorarsan konunun kompetanı. İnsanlara ne basınç açması gerektiğini falan söylüyor. Bi de gelmiş bana özelden telefon numarasını verio.
    telefon vermemdeki neden; bana "çakal sanıyor" diye bir ithamda bulundun .

benim amacım mağduriyetimi göstermekti.

hani ben modifiyenin m sini bilmem ya benim gibi olan arkadaşlara yardımcı olabilmek dikkatli olmaları konusunda uyarmak

ben firma ismini yazdım s.k. nin kullandığı yazılımın markası EcuTech değil mi ?

s.k. ecutechi konyada temsil etmiyor mu ? aksini idda etmeyin işin arkasında durmamazlık olur.

ben para talebi istemedim. yazdıklarım da sadece "böyle böyle şeyler yaşadım" dedim.

konuya Ecutechten birileri yazmasın dedim .

çünkü biraz ön yargılı olduğumdan olsa gerek s.k.nasılsa diğerleri de aynı mantığında bakıyorum.

birileri "para almak için " , "nokta koy " , "ergen" ", "karalıyor" "hamama giren terler" "spor ayakkabısı " gibi gibi atıfta bulunuyor, iftira atıyor, laf çarpıyor.

ben bu işlere girmeden öncede "biliyorum mahsuliyet bana ait" dedim.

alay konusu olsun diye çabalayanlar var

bu konunun amacı marketten aldığınız "xxx" firmasının üretimi olan (peynir ceket tonavida vsvs) maldan "hoşnut olmadım, beğenmedim" demek.

ödediğim ve masraf ettiğim her şeyin parasını aldığım hizmete sayıyorum dedim

aksini iddaa eden buyursun yazısınıda yazsın kabul ederim dedim

dava açan varsa buyrun onuda bekliyorum, hazırım.

bana iyi niyetli yaklaşmadığınız için bende ters konuşurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi de anlamadığın bir şey var.

Bu tip işlemler sonrası her türlü risk oluşabilir. Bunu neden kabul etmiyorsun?

Sigara içen birisi kanser oldum diye sigara firmasına dava açabilir mi..
    Hamile bir kadın başı ağrıyor diye ağrı kesici içse ve düşük yapsa, ilaç firmasına dava açabilir mi..
    Havalar soğudu, buz tutan ön camındaki buzlar çözülsün diye sıcak su döksen ve cam çatlasa, otomobil üreticisini dava edebilir misin su döktüm kırıldı, nasıl cam bu diye..

Karlı bir havada aracında kar lastiği olsa ve yine de kaysan, şikayet mi edersin kar lastiği aldık kaydı diye.. Demezler mi sana 100km ile virajı döneceğini kim söyledi diye..

Riskleri neden kabullenmiyorsun? Buraya böyle bir konu açman bile güldürüyor herkesi kendine..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada bilmediğimden soruyorum.

Bu bozulan parça/aparat/sensör her ne ise..

Aracın motorundaki stock parçalardan birisi midir yoksa örnek veriyorum wideband göstergeleri gibi yazılım işi yapıldıktan sonra/önce motora takılması gerek 2nci parti bir parça mıdır?
    Stockta varsa böyle bir parça, servise gitsin bakalım arkadaş ne diyecekler.

Stockta yoksa ve farklı bir firmanın bir markası ise, muhatap yazılım yapan kişiler değil, o parçanın üretici üretici firmasıdır..

Diğer merak ettiğim şey;
    Yazılım yapılan araç sahibine "motorda oluşacak tüm sorunlardan ben sorumluyum" şeklinde bir sözleşme/kağıt imzalanıyor mu?

Yeni map yazan kişi/firmalar; aracına işlem yapılmasını isteyen kişilere imzalatıyor musunuz bunu..

İmzalatmıyorsanız büyük eksiklik..

Yok imzalatıyorsanız, bu şekilde fütursuzca konular açılmasının insanlara ileri geri konuşulmasının önüne geçilmesi gerek.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada bilmediğimden soruyorum.

Bu bozulan parça/aparat/sensör her ne ise..

Aracın motorundaki stock parçalardan birisi midir yoksa örnek veriyorum wideband göstergeleri gibi yazılım işi yapıldıktan sonra/önce motora takılması gerek 2nci parti bir parça mıdır?
    Stockta varsa böyle bir parça, servise gitsin bakalım arkadaş ne diyecekler.

Stockta yoksa ve farklı bir firmanın bir markası ise, muhatap yazılım yapan kişiler değil, o parçanın üretici üretici firmasıdır..

Diğer merak ettiğim şey;
    Yazılım yapılan araç sahibine "motorda oluşacak tüm sorunlardan ben sorumluyum" şeklinde bir sözleşme/kağıt imzalanıyor mu?

Yeni map yazan kişi/firmalar; aracına işlem yapılmasını isteyen kişilere imzalatıyor musunuz bunu..

İmzalatmıyorsanız büyük eksiklik..

Yok imzalatıyorsanız, bu şekilde fütursuzca konular açılmasının insanlara ileri geri konuşulmasının önüne geçilmesi gerek
    .
    Sorular güzel ama koyu yazdığım kısmı yapabilecek bir firma olduğunu sanmıyorum. Ülkemizin genel eksiği aslında.

Her şeyi söz ile yapıyoruz. Aslında sözleşme hukuki olarak iki tarafın irade açıklamasında sözlü olarak bulunduğunda da kurulur.

Ama biz "söz" ile yapılan anlaşmayı istediğimiz gibi çevirdiğimiz için sıkıntı çıkıyor.

Keşke bu işin de yazılı yapılması gibi bir şerh olsa, kimse akabinde konuşamasa.

Ayrıca bu tip bir yazılı evrak ta müşterinin aklına ilk gelecek şey " nasıl olsa kendini garantiye aldı" gereği gibi uğraşmaz algısıdır.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Allah için saçma sapan yerlerde entera basarak yazma şu yazmaya çalıştıklarını
    Kaldıracam konuyu o olacak en sonunda..

Edit: bir de; mahsuliyet nedir?

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah için saçma sapan yerlerde entera basarak yazma şu yazmaya çalıştıklarını
    Kaldıracam konuyu o olacak en sonunda..

Edit: bir de; mahsuliyet nedir?
    Mesuliyet. Forumda bir çok kişi yapıyor böyle hataları ama bu arkadaş en tepede.
    Nadide şeyler değerlidir.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Esnaf şuna dava açsın belki türkçesi düzelir.

Arabani fabrikasyon dışına çıkar riskleri hiçe say sonrada gel ağla burada.

Gır gır bir yanada baydı bu sensör muhabbeti.
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)