Eski filmi izleyemez mi :D
ayrıca Ç*kümlr vites attırma güldürdü :))
Printable View
transformersin cizgi filminde optimus prime ın dorsesinden cok etkilenmiştim bu tutku oyle basladı bende de arkadaslar.
araba tutkusu hep vardi da, modifiye tutkusu hizli ve ofkeli 1 den geliyor sanirim :)
Baba > Abi
Abimden de bana. Daha sonra zamanında abimin üye olduğu Peugeot forumuyla birlikte aşağı yukarı 9 yaşımdan beri herşey değişti Peugeot sevdası değişmedi. İşimi elime aldığımda samanlıktan amcadan dededen bi GTI bulup evlada saklama şansım olursa inşallah neslimde de sürdürürüm. En kötü alışkanlığımız bu olsun yeterki.
Berkay'ın KCR 307'den etkilenerek modifikçi oldum sanırım ...
Evet ?????
çocukluktan geliyor ama maddi nedenlerden dolayı aracımı hiç modifiye edemedim.
Çoğu kişinin tutkusu hızlı ve öfkeli filminden geliyor :)
Halıdakı halının desenını otoban yaptıgımden berı diyebilirim ...
bastadakı halıdakı fazla :D :D
Kömürlükte bir dergi yaprağı bulmuştum, arabaları çaprazlama dizdikleri bir fotoğraf vardı. O fotoyu görünce evdeki mandalları halının kenarındaki şerite dizmiştim. Sonra her çarşamba pazarına çıktığımda 5 li demir arabalarla mandalların yeri değişti. Ondan sonra aktı gitti zaten; kuzenin ps1deki colin mc rally, NFS undergrand ve tabiki Hızlı&Öfkeli serisi.
undergraund 2 :D
- Valla benimkisi pek aşk değil, Kafadan tam yerde arkasıda aile ile binilcek şekilde ayarladığım araba benim için çok modifiyeli :D
Pejo 105 cobram vardı 13-14 yaşlarımdayken. Glardoni silindirle başladı herşey :)
Abimden geliyor. 01 VE 500 plaka 307 cc vardi mavi hatirlayar vardir. O zamanlardan beri ustume yapisti bu illet rahat duramiyorum. Keske bende bi film yapip binebilsem arabama..
Hızlı ve öfkeli film serisi ile birlikte NFS oyunlarının da katkısıyla başladı :)
Arabalara 5 yasindaykende ilgim vardi,modifiye falan islerini hep severdim. Ama asil bu sevda7 li yaslarimda "yalanci yarim" dizisininde etkisiyle olustu,iyikide olusmus.
8 yaşında abimin e36 coupesine oturuşumla başladı
Benim tutkum hep eziklikten içimdeki boşluğu doldurmak için hep.
Bide sanayide 10 kişi toplanıp bira içip ona buna salça olma halleri var.
Ara sırada mangal falanda yapıyoz ya o da önemli tabi
Hele biranın köpürtüsü :o
Şaka la şaka dededen babadan arabacıyız ailecenek