User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Cam Filmi Cezası İptali

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polis memurunu mahkemeye veremezsiniz gorevindeki kusurdan dolayi, kurumu verirsiniz, tazminat kurumdan tahsil edilir, memurdan paranin alinmasi kismi idareyi ilgilendirir
    Aynen, kamu görevlilerini görevlendirme yetkisi kuruma aittir, eğer işleyişte bir kusur var ise bu şahısların değil kurumun kusurudur. Kurum maduriyete sebep olan çalışanı ile ilgili, yönetmelik ve tüzükleri çerçevesinde karar verir.

Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracımda yan ve arka camlarda %35 oranda 1 numara diye tabir edilen film var.Görüşü engellemiyor aynı filmden ön cama yaptırsam yine mahkemeye verip itirazda bulunabiliyormuyum yoksa ön cam haric olan filmler içinmi ceza iptal olabiliyor.
    Benim aracım ön cam dahil 2 numara cam filmine sahipti olay esnasında ki arka camlar fabrikasyon karartılmış. Burada önemli olan %70 dediğimiz orandır benim fikrime göre, bundan fazlası teknik olarak görüş engelleyecek düzeyde oluyor sanırım.

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C!N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen, kamu görevlilerini görevlendirme yetkisi kuruma aittir, eğer işleyişte bir kusur var ise bu şahısların değil kurumun kusurudur. Kurum maduriyete sebep olan çalışanı ile ilgili, yönetmelik ve tüzükleri çerçevesinde karar verir.

Benim aracım ön cam dahil 2 numara cam filmine sahipti olay esnasında ki arka camlar fabrikasyon karartılmış. Burada önemli olan %70 dediğimiz orandır benim fikrime göre, bundan fazlası teknik olarak görüş engelleyecek düzeyde oluyor sanırım.
    Bilgi için teşekkür ederim abi.Şu zamana kadar filmlerle ilgili bir sorun yaşamadım ama yinede insan trafik polisi görünce acaba yazarmı diye düşüncelere kapılıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı cezadan bende muzdaribim. yan camlar 3 ön camda da 1 numara film var. ceza yedim men ettiler. iptaline başvurdum. senin yazdıklarının aynısını yazdım. ceza yazılırken usulüne uygun yazılmadığı. filmlerin görüşü engelleyip engellemediğine neyine göre karar verdiğinin tespitinin yapılmadıgı vs. sonuc olarak ret çıktı paşa paşa ödedik biraz şans meselesi bu iş. herkese aynı sonuç çıkmıyor malesef. bir standart'ı yok.

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgi için teşekkür ederim abi.Şu zamana kadar filmlerle ilgili bir sorun yaşamadım ama yinede insan trafik polisi görünce acaba yazarmı diye düşüncelere kapılıyor.
    Ben de 7 yıldır ilk defa yaşadım, denk gelince geliyor yapılacak bir şey yok. Hatta tekrar ceza yiyip itiraz etsem, aynı sonucun çıkacağının bile bir garantisi yok.

Alıntı m34kb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı cezadan bende muzdaribim. yan camlar 3 ön camda da 1 numara film var. ceza yedim men ettiler. iptaline başvurdum. senin yazdıklarının aynısını yazdım. ceza yazılırken usulüne uygun yazılmadığı. filmlerin görüşü engelleyip engellemediğine neyine göre karar verdiğinin tespitinin yapılmadıgı vs. sonuc olarak ret çıktı paşa paşa ödedik biraz şans meselesi bu iş. herkese aynı sonuç çıkmıyor malesef. bir standart'ı yok.
    Dostum senin karar tutanağını burada paylaşman mümkün mü , fikir olması açısından. Benimkini kabul ettiler göründüğü gibi, neden? Çünkü öngördüğüm sebebi haklı buldular, teknik bir değerlendirme yapılmadı. Peki senin dilekçeni hangi gerekçe ile red ettiler, bizimle paylaşman mümkün mü ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C!N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum senin karar tutanağını burada paylaşman mümkün mü , fikir olması açısından. Benimkini kabul ettiler göründüğü gibi, neden? Çünkü öngördüğüm sebebi haklı buldular, teknik bir değerlendirme yapılmadı. Peki senin dilekçeni hangi gerekçe ile red ettiler, bizimle paylaşman mümkün mü ?
    tabikii eve geçince yollayayım dilekçeyi ve sonucu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)