Connecting Site... - bagajı iyiymiş
Connecting Site... ilgimi çeken Sw lerden birisi
Connecting Site... - bagajı iyiymiş
Connecting Site... ilgimi çeken Sw lerden birisi
Sw deyince aklıma eski volvolar geliyor. Bagajları hangar gibi.
Mesela bu bagaja clio girecekConnecting Site...
Connecting Site...
Sadece bir kere canlı trafikte görme şansına eriştim, belki bu ilanda ki dahi olabilir, çok yok çünkü piyasada. Ama aşık oldum herşeyine. Çok büyük bir teker iz genişliği vardı, heybetinin bir kısmı da oradan geliyor bence
bu insignia wagonlarda bagaj açıkken ortaya çıkan stopların amacı nedir? (wagon yapısından ötürü bagajdaki yük fazla olacağından boşaltma sırasında karanlıkta 4lü leri arkadan gelenin görmesi için mi?)
Connecting Site...
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Güzel ülkemizde sw araca hambal,amele,kamyon gibi benzentmeler yapılıyor. Yurt dışında ise aile. Aracı geniş kullanımı rahat oldugu için tercih ediliyor. Birazda bizim milletimiz gösterişi sevdigi için tutulmuyor sanırım.
Harabat ehlini hor görme zakir, defineye malik viraneler var.
bende yeni kasa passat variant var 1.6 tdi dsg cam tavan vs. tadından yenmes mis gibi iki oğlum var her yere gidiyorum sorunsuz biskletlerini alıyorum yiyecek içecek vs ve iç hacim olarakta süper.. görüntü olarakta güzel bence sedandan daha güzel duruyor.. forumda var 19 jant ve yay da koydum mis gibi
kim görse abi station da güzelmiş bu arabanın diyo ama millet farklı gözle baktığı için yine sedan alınıyo)
katılıyorum,
bu konu içersindeki Audi Avantların,RSlerin hepsine birer birer aşık oldum resmen güzellik yarışması mübarek..
hele hele Durangodaki kasanın Sedanından bu kadar beğenmeyipte SW ne bukadar aşık olabilirdim resmen araç böyle olmak için yaratılmış açık ara Avant hali,
rengi ve janlatıda ayrı güzelleştirmiş
SW ler benim de hoşuma gitmiştir ama 2.el temiz denk getiremediğim için mecburen sedan aldım
Bizzat yaşadığım örnekle anlatayım
Sıfır 2012 model Connect aldı babam zamanında 28 bine (yıl sonun indirimi, komisyon vsvs baya uyguna almıştı)
İyi hatırlıyorum focusun benzinli+boşline versiyonu ile arasında en az 15bin gibi bi fark vardı. Bunun dizel+SW+yastıklı yorganlı azcık donanımlısını siz düşünün.
Kamyonet olmasının sıkıntıları yok demiyorum. Hız sınırı yüzünden yediğim cezaları ben bilirim, arka koltuk aynı şekilde kütük gibi, her yıl muayne mevzusu vsvs ama para kolay kazanılmıyor, anlatabildim umarım.
Ne Mutlu Türküm diyene! K.Atatürk
Sw için de küçük,biz daha da kalabalığız diyen için olaya farklı bir boyut getireyim.
Ruhsatta bildiğiniz otomobil yazar,M1 sınıfına dahildir.Muayeneye 2 yılda bir girer.Hız limitleri otomobillerle aynıdır.MTV si 355 liradır.
Dışardan bakınca kocaman görünüyor biliyorum ancak inanın D-SW ile uzunluk olarak hemen hemen aynıdır.İç mekan yalıtımı olarak C sınıfı arabalardan daha üstün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Performans olarak ise stock 1.6 TDI lardan bir tık daha hızlıdır.Boş ağırlık 2 ton.Sleeper olsun derseniz de yazılım ile 220 HP 480 NM soft bir şekilde elde edersiniz. DSG ile almak isterseniz de düşünmeden alınır kavraması bitenlerden değil sorunsuz.
Tek gıcık olan ve beni ciddi gıcık eden tarafı manevra kabiliyeti berbat.
Küçük bir de resim ekleyeyim.
![]()
Caravelle'nin tadı başkadır. 2.5 tdi 174'lük kullandım makyajsız kasa (namıdeğer 3kırmızı) acayip bi makineydi. Onun gibi giden taksiye binmedim ben yalan yok
Konforu, yol tutuşu zaten tartışılmaz
Ne Mutlu Türküm diyene! K.Atatürk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)