SW hayalim ya S3'den sonra tek istediğim araçb5 rs4
![]()
Turbo X olsun canımı yesin![]()
Connecting Site...
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Eşime güzel bir station gösterip alalım mı dediğimde hep Tofaş Kartal aklına geldiği için veto ediyor. Türkiye'de Station imajı Kartal ve Doblo imajı ile aynı maalesef. Yoksa bir 159 nefis olurdu.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ebatlarından dolayı istanbulda kullanışsız bence SW ler.
Bir de avrupalının kafası çok farklı , adamların mükemmel yolları var, adam yola çıkıyor 2 saatte pariste , 3 saatte pragda ne biliym işte 4-5 saatte barcelonada , yani bol bol geziyorlar araçla gümrük yok sınır yok. Haliyle combi araçlar daha cazip geliyor o yüzden insanlara. İstanbulun dar kıvrılmlı sokaklarına park sorununa uygun bir araç değil.
Bir kaç sene önce koctaş'a gittim.Bendede skoda roomster var.Termosifon aldık.Satış temsilcisi 1-2 gün sonra teslimat yapabiliriz araçlarımız yoğun dedi.Dedim gerek yok bende araç var.Aldık bagajı açtım hop 2 dakkada koyduk bagajı kapattık.Yanımızda'da bir aile var jettaları var.Ellerinde bir koli var baba bi bagaja sokmaya çalışıyor girmiyor bi kapıları açıyor cocuklar girmiyor ya ne yapsak falan sığmıyor nasıl yapcaz diyorlardı.
Ya şimdi ailesi olan 1-2 çocuğu olan için sedan araba yanlış anlamayın çok gereksiz.
SW on numara al mangalını al çocukların bisikletini scooter'ı at bagaja gez.
Nedir bizdeki bu sedan araba sevdası anlamadım.
VW passat sedan satışlarına türkiyede şaşırmıştır kesin.
Aile için ideal araba SW'dur bence.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Hafif ticari sınıfı çıktıktan sonra station wagon kavramı olmaz. Adam yük taşıyacaksa zaten hafif ticari daha uygun. Birine 300kg koyarsın beli bükülür. Diğeri 900 kg taşır banamısın demez.
Buradaki birçok kişide farklı diye stw beğenir ama al kullan desen salla der.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Hafta sonları yazlığa gittiğim için benim açımdan çok iyi oldu. Ayrıca hem hanımın hemde kendi ailemde araba kullanan tek adam olduğum için genelde arabaya hep kalabalık biniyoruz.
Benimde sevmediğim Alfayı, Saabı, Volvoyu ikinci elde alanlar piyasası yok diyip öldürüp öldürüp alıyor sonra aa bu arabanın kıymeti bilinmiyor, bunun piyası şöle böle diyip aldıklarnın 5-10-20 üstüne gazlama çabasına giriyorlar. Nedense de hep satıyorlar.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
İstanbulu bu zorluk çeken arkadaşlarda madem ebatsal sıkıntı çok neden her köşede BMW 5 serisi Mercedes E serisi var?
bu arkadaşların aracı köşeleri dönerken dansmı ediyor, hanımları sıcak suylu yıkayıp aracımı küçültüler?
yanlış anlama ama cidden en kibar bir yorumla söylediğin yanlış, bugün gidip 4.9mtlik bir BMW 5 serisi sürüp araca tamamen hakimde olursun.
gidip neredeyse 1mt daha kısa olan VW rocco alıp hiç bir halt görmeyip her köşede aracın kenarınıda vurabilirsin.
bence en önemli faktör kullanışta görüş açısı,kör noktalar,oturma pozisyonudur ve açıkçası piyasadaki çoğu büyük denilebilecek SW bir 5 kasasından kısadır mesela en basitinden LEON HB ten 27cm gibi bir boyutda daha uzun olan SW LEON aslında toplamda 4.5mt dir ve 5 kasasından neredeyse yarım metre daha kısadır.
CLİO 4 sporttourer gayet uzun duran şık bir araç standart bir aile için ve 4.2mt
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)