PTT'ye gidip, Plaka ile HGS'nizin iliþkisini kesmeniz lazým. Ben bu aracý sattým bu plaka ile irtibatýmý kesin demeniz lazým.
OGSde sorun yoktu ne diye böyle bi salaklýk yaptýlar. Yine rant iþleri döndü heralde.
Burdurda 15 yýldýr kullanýlmayan traktör bile geçiþ yapmýþ hemde izmir-çeþme otobanýndan :D
Bu gun bir ceza geldi hgs ihlali diye isim soy isim dogru fakat omru hayatimda oyle plakali bir aracim olmadi arac mercedes hic mercedesim olmadi ve araba 2015 model gelen ceza 2014 ten plaka benim ustumede degil ??? Ne yapicaz simdi
Ben þu linkten sorgulama yapýyorum siz nereden bakýyorsunuz?
http://uygulama.kgm.gov.tr/ihlal/Sayfalar/ihlal.aspx
Ceza yiyenler buradan kontrol edebilir mi, yani sitenin verdiði bilgi güvenilir mi merak ediyorum.
az önce bende kontrol edeyim diye turkiye.gov.tr ye girdim (þifrem falan var tabi)
HGS cezam yokmuþ ama elim boþ dönmeyeyim diye 2015 ocak ayýnda ceza yemiþim onu bildirdiler 391 tl
(aþýrý hýz, E5, maltepe)
Bana HGS'nin sitesinde çýkan 2 adet ceza gönderilmiþ.
2014 yýlýnýn cezalarý..
2013 te sattýðým aracýn hgs sini iptal etmemiþim, 2014 te cezasý var. Ben gidip iptal ettirsem o cezayý ödemek zorunda mýyým?
@sezgin teþekkürler aradýðýmý cevap buydu
@doush Malesef evet. Önceki aracýmýn hgs sini iptal etmemiþtim, ceza ödedim.
Hgs nin sorgulama sitesine bakacaðým, yine de link verebilen olursa iyi olur. Çünkü bu seneki aracý kendi üstüme almadým.
HGS web sayfasý kaç gün daha açýlmayacak acaba?
Banada geldý,3 eský aracýma.Hesapta para olmasýna ragmen gecýrmýsler!Pesss!!
Legal soygunuda gectý!
Esýmýn aracýna 1480 tl gelmýstý,mahkemeden ýptal ettýrmýstým.
Valla benimkiler de 2014'den gelmiþ toplamda 1300 TL kadar. Bakanlýðýn yaptýðý açýklama ortada. Düþer demiþ adam. Bu memleketinin bakanýnýn yaptýðý açýklamaya bile güvenemiyorum ne yazýkki. ne hallere geldi ülke. Eðer dedikleri gibiyse 2015'de görünen cezalarýnda yýlbaþýndan itibaren düþmesi gerekir. Çünkü 2015'e ait bir tebligat da almadýk. Bakalým ne olacak.
SAKÝN ODEMEYÝN! Sanirim ust postlari kimse okumadan yorum yapiyor ve yanlis yonlendiriyorsunuz insanlari.
Esime geldi,itiraz ettim mahkemeye hemen kazandik. Sirketime 27.000 kisir geldi onlarca araca kazandik...
Odemeyin!
Bugun 3 eski aracima geldi,ayni yolu izliyecegim... Odemeyin.
Dava açýn bence geç kalmadan, imza kampanyasý falan hikaye.