User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Cross Motor Kullananlar

AhmetKaratay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cross Motor Kullananlar

Hafta sonları hobi amaçlı sadece arazide kullanmak için cross motor almak istiyorum.Boyum 1.72-1.74 ve kilom 70-72 arazide keyif vererek kullanabileceğim ve kendimi geliştirebileceğim cross motor tavsiyesi istiyorum , internette araştırmama göre genelde 4-6bin tl lik çin motorlar önerilmiş ancak benim düşüncem üste para koyup 2. el japon motoru almak sizce sıfır çin malı mı daha iyi olur yoksa 2. el japon malı motor mu daha iyidir ve tavsiye ettiğiniz motorlar nelerdir yardımcı olursanız çok sevinirim

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilk motor deneyiminiz mi olucak? Daha once kullanmadiysaniz ve sadece cross icinse apache nin cross modeli var hem ucuz hemde yeterli gucu var ayrica performans parcalari veya aktarim oranlarini degistirmek icin dislileride mevcut guzel bir baslangic motoru olabilir
    Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe

Ecupro Bodrum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ilk motor deneyiminiz mi olucak? Daha once kullanmadiysaniz ve sadece cross icinse apache nin cross modeli var hem ucuz hemde yeterli gucu var ayrica performans parcalari veya aktarim oranlarini degistirmek icin dislileride mevcut guzel bir baslangic motoru olabilir
    Evet ilk kez motor kullanıcam aradığım özellik arazide güçlü olması ve arıza yapmaması asfaltta hızlı gitmese de olur ama arazide keyif vermeli motoru parçaladığım Zaman yaptırması kolay olmalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana sorarsaniz ucuz makinalara yonelmeniz daha uygun olur cin ve turevi makinalara hem ilk kez kullanicaksiniz hemde cross icin 250 yi gecmeyin derim tercih ederken. Eger asfalt a da cikarim diyosaniz supermoto ya cevirip asfaltta da kullanabilirsiniz bunun icin lastikleri falan bir takim degismesi gereken parcalar var baska motorlardan hangilerini uydurabildiklerinize bakin ona gore tercih edin derim. Apache lere bakin derim hem hp si digerlerine gore yuksek hemde gercek cross makina
    Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe

Ecupro Bodrum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana sorarsaniz ucuz makinalara yonelmeniz daha uygun olur cin ve turevi makinalara hem ilk kez kullanicaksiniz hemde cross icin 250 yi gecmeyin derim tercih ederken. Eger asfalt a da cikarim diyosaniz supermoto ya cevirip asfaltta da kullanabilirsiniz bunun icin lastikleri falan bir takim degismesi gereken parcalar var baska motorlardan hangilerini uydurabildiklerinize bakin ona gore tercih edin derim. Apache lere bakin derim hem hp si digerlerine gore yuksek hemde gercek cross makina
    Apachenin tam model ismi nedir bi bakayım onlara bende ilk başlangıç olarak 125-150 maksimum 250 istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ecupro Bodrum

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bİr dönem bende çin cross u kullandım. Acayip keyif aldım. En keyifliside kışın kullanmak oldu. Her iki lastiğede 120 şer tane civata-somun yaptım. Tahmin ettiğimizin çok üzerinde sağlam çıktı.

Vuh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O motor düşecek elbet, sağı solu kırılacak. Bir de ilk tecrübe.. Motor tavsiyesi verebilecek kadar bilgili değilim ama ben kesinlikle ikinci el tavsiye ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apachiyi plaka çıkmamasından ve fiyattan dolayı eledim Küba Black cat ve mondial xtreme max arasında kaldım. Çin motor ile başlayıp kendimi geliştirirsem iyi birşeyler almaya karar verdim

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiyeler cok dogru,ilk motor herzaman sagi solu kirilacak,dusecek motordur. Bunun icin en guzeli cin mali motorlardir,arazide yeterli olan kuba blackcat veya yuki izci vardi bide,xtreme max arazide yetersiz kaliyo denmisti,ozaman sizin icin en iyisi black cat olacaktir. Ekipmanlarinizida saglam secmeyi unutmayin. Simdiden hayirli olsun
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten sadece cross mu yapicaksiniz diye sormam ondandi bazisina plaka takma imkani yok ama bazisi plaka ile geliyo sahibinden sitesinde bulabilirsiniz

Ecupro Bodrum

TEQUILA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çin alacaksanız da kaliteli bir motor alın. Yoksa bin kere pişman olursunuz insanı hayattan soğutur
    '05 Honda CBF 600 SA
    '16 Qashqai

enesbeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mondial X-treme max senin ilacın, sıfır al bak keyfine
    Ne Mutlu Türküm diyene! K.Atatürk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çin motorları arasında az miktarda olan iyi makinelerden biri (ben de başka çin malına biniyorum). Alabiliyosan sıfır tavsiye ederim, neden dersen alanlar ucuz diye bakımlarını aksatabiliyo veya yeni başlayan kullanıcılar oluyo genelde.

Bi alternatif de hafif enduro durumu var. Fazla atlama zıplama yapmayacağım, yaylalara çıkarım arada da yol yaparım dersen DERBİ ETX var. Xtreme Max'a göre daha rahattır, uzun yol yapabilirsin ama arazide max daha iyidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiyeler için teşekkür ederim hala kararsızım black cat ve xtreme max arasında görüntü olarak black cat daha çok hoşuma gitti ayrıca yere yakın olması beni daha çok güvende hissettirir diye düşünüyorum mondial biraz daha büyük black cate göre ama hangisi arazide daha iyiyse onu almak istiyorum o yüzden kararsızım

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.rksmotor.com.tr/v2/produc...torcycle&id=10
    Fiyatı pahalı cross modelini bilemem ama rks markasını öven çok var bir araştırın isterseniz
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaş al bi tane honda crf bak keyfine, çin malı motorla neyin cross'unu yapıcaksın
    Charged & Supercharged

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jackie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaş al bi tane honda crf bak keyfine, çin malı motorla neyin cross'unu yapıcaksın
    İlklerde 250lik bile yeter mi diye düşünüyordum ama araştıra araştıra 250liklerdende korkmaya başladım açıkçası çünkü şuana kadar hiç motor deneyimim yok daha a2 ehliyetim bile yok o yüzden en düşük cc li bi motorla başlamak istiyorum düşe kalka öğrenene kadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni ehliyet alıyosan a1 vereceklerini onunla da 125cc ye kadar süreceğini biliyormusun peki?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)