Polemik için söylemiyorum ama bu arabayı her kafamı çevirdiğimde denk geldiğim s2000'le kıyaslamam bile...
Polemik için söylemiyorum ama bu arabayı her kafamı çevirdiğimde denk geldiğim s2000'le kıyaslamam bile...
Walla bi yere gittiğimde fotoğraf çekilenler,trafikte soru soranlar sanayide zaten hitim bir sürü güzel anı yapıyor Acura.Bi tek polisler sıkıntı herif görünce arabayı mutlu oluyor ekmek geldi diye![]()
Savaş MotorSports
Bence rakam az bile. "Bence" diyorum; akıl verenler atlamasın lütfen hemen.
Wow.. Konunun bu kadar yorum alacağını düşünmemiştim. Konuyu açma sebebim ise eski konuyu hortlatmamak ancak araçla ilgili yorum almaktı. Sonuçta Sohbet bölümüne açtım ve fikri olan yorum yapar diye düşündüm ancak 'napabiliriz', 'amacı ne' gibi sorular sorulması ilginç geldi.
Konunun içeriği böyle bir aracın satılıyor olmasıydı ancak tekrar okuyunca ben de fiyatına dikkat çekmek istermişim gibi duruyormuş hak verdim.
Bir diğer soruya cevabım ise hayır bu konuyu açmak için üye olmadım. Araç sahibinin açtığı konuyu aratabilmek için 17 Kasımda üye olmuştum. Ancak o konuda fazla bir yorum olmaması sebebiyle bu konuyu açtım. Bugün öylesine sahibinden'e girdiğimde Acura (1) ibaresini görünce bir 'acaba?' dedim ve evet 'o'ydu.
S2000 ile yan yana yürüsün s2k'e yanlışlıkla bile bakmam
Konuyu araç sahibine yıkmış gibi olacağım ama sorusu olan var ise arkadaş cevaplayacağını söyledi. Aktif olduğunu bilmeyerek açtım. (Kusura bakma)
Ve evet o kadar param olsa alırdım.
Bir de.. Saygısızlık olarak algılanmasın ama Zazu adlı bir arkadaş Gürcistan'da $5300'a şu aracı satıyordu fiyata yorumum ondan dolayı.
(Daha fazla resim atmıştı ancak yedeklemeden silmişim)
![]()
Tahmin ettiğim araç ise 3 4 yıl önce bursadaydı galeriden satılıktı. 30 bin küsürlü bir km deydi incelemiştim. O günden sonra bayağı değerlenmiş maşallah.
s2k 100klarda, 350zler 120k larda, e46 m3lerde 90-100k larda artık normal karşılar olduk bu rakamları. Ha Türkiyede tek sanırım en büyük avantajı bu bana göre, güzel araç maşallah yorumum bu kadar.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
araba tr için eşi yok alırsan teksin eyvallah ama 100 tllik araba değil normal şartlarda
ama şartlar normal mi değilo yüzden adam da haklı
bu arada kilit milit var çok zevkli yapılmış araba helal olsun
tr de 2 tane bulunan bir araç için bence fiyat normal, etraftaki patlak s2000lere 90 bin yazıyorlar ki bu arabadan 2 tane var.
Araç o fiyatı eder mi bilmem ama birkaç yıl önce 50 bin liradan satıp, birkaç kere de geri alıp her seferin de üzerine 10 bin 20 bin koyup satmak benim ticaret anlayışıma ters bir durum. Üzerine 50 bin liralık ne parça koyuldu da bu fiyata geldi acaba
İstenilen fiyata birşey diyemem ama verilirmi tartışılır![]()
Lafım sadece bu tip istisnai araçlara...
Adam alır 1 hafta sonra +20K ile satışa çıkarır. Lafım olmaz. Neden? Araba nadidedir, azdır. Ha adam ucuza almıştır etmiştir bizi bağlamaz. İşin içinde kıymetli göstercem diye km ile oynama, çakal tayfa ile aracı göklere çıkarma gayreti de gözükmüyorsa olay bence tamamdır.
İkisi bir değil tabii ama sen 1 sene önce 80'e aldığın evi bu sene de 80'e mi satıyorsun? O zaman laf etme birader. Ağzını açmayaydın da sen alaydın derler adama.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)