User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Araç satış sitesi - Evrak ile araç satın alma talepleri??

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı teklif benim aracıma da geldi.
    Kendilerini xxx inşaat firması olarak tanıttılar hatta telefonda konuşan kişi satın alma müdürü olduğunu aracı şirketin ortaklarından birinin almak istediğini söyledi.
    Banka bilgilerini verip teyit alabilirsiniz dediler. Üşenmedim sordurdum firmanın bu zamana kadar bankalarla herhangi bir sorun yaşamadığını öğrendim.
    Verecekleri çekin vadesi 25 gün idi. Bankacı arkadaşım madem 25 gün vadeli beklesin 25 gün sonra alsın hiç karışma dedi. Firma her ne kadar düzgün olursa olsun.
    Ben de satın alma müdürü olan kişi ile irtibata tekrar geçtim ve aracı istiyorsanız kapora gönderin, aracı kapatayım, 25 gün sonra işlemi tamamen bitirelim dedim.
    Ancak bana aracı çok acil almaları gerektiğini söylediler ben de kıllandım kabul etmedim. Kimin çok acil olarak Evo 8'e ihtiyacı olabilir ki

Bana güvenilir gelmiyor bu şekilde ticaretler. En güzeli para çokomel.
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim kendi müşterilerim benim minibüs için Çek'le alalım diye teklif ettiler, kaçma göçme ihtimalleri olmadığı halde kabul etmedim. Mevcut çek kanunları olduğu sürece 1200 tl değerinde kağıt parçasından öte bir şey değil çek yaprağı.

İlla satayım diyorsan noterde vadeli sattığını ve vadesi dolana kadar rehin koymak istediğini söyle bu işlemin bir adı var ama hatırlamıyorum. Çek tahsil olunca gidip rehini kaldırırlar.

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim kendi müşterilerim benim minibüs için Çek'le alalım diye teklif ettiler, kaçma göçme ihtimalleri olmadığı halde kabul etmedim. Mevcut çek kanunları olduğu sürece 1200 tl değerinde kağıt parçasından öte bir şey değil çek yaprağı.

İlla satayım diyorsan noterde vadeli sattığını ve vadesi dolana kadar rehin koymak istediğini söyle bu işlemin bir adı var ama hatırlamıyorum. Çek tahsil olunca gidip rehini kaldırırlar.
    bursada 1000km de fluenceyi 2 saatte 10 parça sattılar bu ne demek biliyor musun
    turbocuk istiyoruz

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bursada 1000km de fluenceyi 2 saatte 10 parça sattılar bu ne demek biliyor musun
    Biliyorum , o yüzden babama bile evrakla araba satmam

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malını kaybetmek isteyen Çek senetle iş yapsın ben senelerdir araç satarım sahibinden de her ilanıma en az 5 tanr çek senet teklifi gelir. Hatta daha yeni annemin e90 bmwsni satıcaktım 53.000 e anlastık bana 3000 tl kapora yolladı 50.000 elden vericekti 3000 i yolladı satıstan kaldırdım 4 gun sonra 4 kısı geldi altlarında 2014 honda crv once bizim büfeye gittik tost falan yedik sonra hadı gidelim notere dediler,dedim verin parayı yatırAyım hesabıma gidelim dedim tak cıkardı kese kagıdını �� Para burda dedi dedim ben çekten anlamam basladılar yok boyle zengınlermıs manısa da cok buyuk işler yapıyorlarmış çeke baktır dedi bi bankacı arkadaşımı aradım çek sağlam ama sakın alma dedi arkadasım odemezlerse hıc bişey talep edemezsın mahkemelerde sürünürsün arabada gider diye.Ben tabi vazgectim gonderdiği 3000 ın 1500 unu iade edip hadı bana eyvallah dedim sözde trılyonluk adamlar 1500 tl için yapmadıkları cıngenelik kalmadı vururuz bile dediler. Ben de dukkanımı gördünüz en erkegınız gelip vursun dedim. Tabı sıkıyı gorunce biley yapamadılar yolladım elemanları 2 saat sonra bi telefon geldi galeriden.ercan 3 kişi geldi manisalıymıs saplam çekle avensisi istiyorlar dedi �� Bende benim ortagım bmw nin sahibi de onlar anlar dedim kuzen öyle diyince kalkıp gitmişler canakkale merkezden 1 tane daha galeriye daha çekle arac almak istemişler sonra naptılar bilmiyorum. Galeride senetle arac veriyoruz ama bizim burası kucuk ilçe herkes herkesi tanıyor el koyabileceğim malı mulku yoksa hayatta vermeyiz senette en azından mala mulke el koyabilme var (tabi varsa ) cekte oda yokmuş
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malını kaybetmek isteyen Çek senetle iş yapsın ben senelerdir araç satarım sahibinden de her ilanıma en az 5 tanr çek senet teklifi gelir. Hatta daha yeni annemin e90 bmwsni satıcaktım 53.000 e anlastık bana 3000 tl kapora yolladı 50.000 elden vericekti 3000 i yolladı satıstan kaldırdım 4 gun sonra 4 kısı geldi altlarında 2014 honda crv once bizim büfeye gittik tost falan yedik sonra hadı gidelim notere dediler,dedim verin parayı yatırAyım hesabıma gidelim dedim tak cıkardı kese kagıdını �� Para burda dedi dedim ben çekten anlamam basladılar yok boyle zengınlermıs manısa da cok buyuk işler yapıyorlarmış çeke baktır dedi bi bankacı arkadaşımı aradım çek sağlam ama sakın alma dedi arkadasım odemezlerse hıc bişey talep edemezsın mahkemelerde sürünürsün arabada gider diye.Ben tabi vazgectim gonderdiği 3000 ın 1500 unu iade edip hadı bana eyvallah dedim sözde trılyonluk adamlar 1500 tl için yapmadıkları cıngenelik kalmadı vururuz bile dediler. Ben de dukkanımı gördünüz en erkegınız gelip vursun dedim. Tabı sıkıyı gorunce biley yapamadılar yolladım elemanları 2 saat sonra bi telefon geldi galeriden.ercan 3 kişi geldi manisalıymıs saplam çekle avensisi istiyorlar dedi �� Bende benim ortagım bmw nin sahibi de onlar anlar dedim kuzen öyle diyince kalkıp gitmişler canakkale merkezden 1 tane daha galeriye daha çekle arac almak istemişler sonra naptılar bilmiyorum. Galeride senetle arac veriyoruz ama bizim burası kucuk ilçe herkes herkesi tanıyor el koyabileceğim malı mulku yoksa hayatta vermeyiz senette en azından mala mulke el koyabilme var (tabi varsa ) cekte oda yokmuş

işe çıkmış şerefsizler

banka nasıl çeki bu kadar rahat verebiliyor ben buna anlam veremiyorum.

kırtasiyeden senet almaya dönmüş işler
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çek tahsil etmenin yeni yöntemi bu demekki

MSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çekle çukle uğraşılmaz. Nakit para bile almak bu zamanda tehlikeli, her yer sahte para kaynıyor. En temizi banka hesabına yatan paradır.

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2000 senesinde imzalı çeklerimiz çalındı 3-5 seneye kadar hala arayıp soran oluyordu araba veren mi istersin mal veren mi çek dolandırıcılığı çok yaygın maceraya gerek yok.
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nakit harici satış yapmayın çek vs hepsi boş. araç satışında önce banka hasabınıza yatırsın araç bedelini sonra noter satışı yapın çek vs teklif edenlerin hepsi dolandırıcı dikkatli olun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)